Ugrás a tartalomhoz
Fejer.hu - Fejér Vármegyei Önkormányzat hivatalos oldala

Üdvözöljük Fejér vármegyében!

Aláírták a támogatási szerződéseket

Aláírták a támogatási szerződéseket

Mintegy 1,5 milliárd Forint támogatás odaítéléséről döntött a Fejér Vármegyei Közgyűlés 2024. március 28-i rendkívüli ülésén Adony, Kulcs, Rácalmás és Iváncsa vonatkozásában. Az elmúlt napokban a támogatási szerződések aláírására is sor került.

Megújult a Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Ház

Megújult a Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Ház

Energetikai korszerűsítés valósult meg a Lepsényi Petőfi Sándor Művelődési Házban. A megújult intézményt pénteken adta át a település lakosainak Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, Varga Gábor országgyűlési képviselő és Salamon Béla polgármester.

Átadták az Agárdi Tündérkert Bölcsődét

Átadták az Agárdi Tündérkert Bölcsődét

Ünnepélyes keretek között adták át április 9-én az Agárdi Tündérkert Bölcsődét. Az átadón – többek mellett - Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár, Dr. Molnár Krisztián, a Fejérv Vármegyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Tóth István polgármester vett részt.

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Vármegyei Közgyűlés

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Vármegyei Közgyűlés

Rendkívüli ülést tartott csütörtökön a Fejér Vármegyei Közgyűlés. Az ülésen egyebek mellett a költségvetési rendelet módosításáról, valamint települési támogatások odaítéléséről döntött a testület.

Elindult a választási eljárás

Elindult a választási eljárás

Magyarország köztársasági elnöke 2024. június 9-re tűzte ki az Európai Parlament tagjainak, a helyi önkormányzati képviselőknek és polgármestereknek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselőknek közös eljárásban tartott 2024. évi általános választását. A kitűzéssel egyidejűleg elindult a választási eljárás.

Felhívás

Felhívás „Fejér Termék 2024” Elismerés elnyerésére

„Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében a Fejér vármegyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében hirdetett pályázatot a Fejér Vármegyei Önkormányzat.

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a mellékletben található pályázati felhívásban.

A pályázat beadási határideje: február 29.