klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Balogh Zoltán

Balogh ZoltánBalogh Zoltán
 
Született: 1976.09.12., Várpalota
Lakóhely: Székesfehérvár
Végzettség: művelődésszervező (Nyugat-Magyarországi Egyetem), történész (Pécsi Tudományegyetem, folyamatban)
Munkahely: logisztikai csoportvezető (Philips Magyarország Kft)
Családi állapot: házas, két gyermekkel
 
Politikai életutam:
Kisgyermek korom óta érdekel a politika. Már igen korán figyeltem egyre gyakrabban a parlamenti közvetítéseket. Mindig a radikális jobboldal szavazója voltam, korábban a MIÉP-re, majd 2006-ban a MIÉP-Jobbik Harmadik Út pártszövetségre adtam a voksomat.
A Jobbikkal a 2006-os önkormányzati választások alkalmával kerültem közelebbi kapcsolatba, és állandó meghívottja voltam a Székesfehérvári Alapszervezet taggyűléseinek.
2008 őszén újraindítottam az alapszervezet honlapját. Ugyanekkor kezdtük el jelenlegi megyei elnökkel létrehozni megyénk településein a helyi szervezeteket, melynek nyomán ma 55 településen vagyunk jelen szervezetten.
2009 júliusában megalapítottuk a Jobbik Pákozdi Szervezetét, amelynek elnöke lettem. Szeptemberben a Megyei Választmány bizalmából megyei alelnökké választottak, illetve én lettem megyénk egyik delegáltja az Országos Választmányban. Ezek mellett engem bíztak meg a Választmány gazdasági ügyeinek intézésével.
Az Országos Elnökség múlt év decemberében úgy döntött, hogy engem nevez ki megyei kampányfőnöknek az Országgyűlési Választásokra.
Jelenleg Fejér megye 4-es számú választókerületének a kampányát irányítom az Önkormányzati Választásokon.
A Jobbik az a párt, amellyel egyedül azonosulni tudok. Egyedül ő az, amely képviseli a magyar nemzettudatot, s dacolva a hatalommal próbál is érte tenni. Büszke vagyok, hogy ennek a pártnak a tagja lehetek, s óriási megtiszteltetés számomra, hogy vezetői megtiszteltek azzal a bizalommal, hogy képviselőjelölt lehetek.
 
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár