Isten hozta nálunk!

dr. Molnár Krisztián
a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke 

Eseménynaptár

«
2014 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Gebula Béla

 
 
Gebula BélaGebula Béla
 
Született:
Lakóhely: Enying
Végzettség: (Magyar Testnevelési Egyetem)
Munkahely: Gebula 06 Kft
Családi állapot: nős, három gyermekkel
 
Közéleti tevékenységem állomásai:
2002 óta az Enyingi Városi SE asztalitenisz szakosztályának igazgatója vagyok, az SE elnökségi tagja, valamint a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetségi Elnökségi tagja
2003 óta az Aligai Hegyközség választmányának tagja
2006 óta az enyingi képviselő-testület tagja, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnöke.
2008 óta az Enying Gazdakör alelnöke
2009 óta a Nemzetközi Szent György Lovagrend tagja, a Megyei Priorátus kincstárnoka
 
A Közgyűlés tagjaként munkámon keresztül és személyes kapcsolataim segítségével szeretném a vidék, a mezőgazdaság, és az abból élők lehetőségeit javítani, a termelők, a falusi turizmus helyzetét erősíteni.
Oktatáspolitikusként környezetünk oktatási lehetőségeinek, a szakképzésnek, ezen keresztül a munkahely-teremtésnek és a foglalkoztatottság mennyiségi és minőségi színvonalának emelését tartom alapvetőnek.
Az egészségügy területén környezetem, a megye déli részeinek fejlesztése, a szakellátás alapjainak szélesítése nagy fontossággal bírnának.
 
Fejér megye földrajzi elhelyezkedése, adottságai és a régmúltban gyökerező kulturális hagyományai miatt hatalmas lehetőségekkel és jelentőséggel bír az ország életében, ami véleményem szerint nincs kellően hangsúlyozva. Az elmúlt évszázadban – és évtizedben - a baloldal tevékenysége révén jelentősen romlott a helyzeté, megítélése. Ám tartós munkával, összefogással, akarattal és főként az itt élő emberek meggyőződésével ki tudunk alakítani egy megfelelő szemléletmódot, arculatot, és az ország, a nemzet kiemelkedő térségévé válhatunk. A regionális szemléletmód helyett vissza kell állítanunk a megye, a kistérségek szerepét, mivel alulról építkezve lábalhatunk ki a céltudatos rombolás okozta állapotból.
 

Keresés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Kórházunkról...

Magyar Államkincstár