Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
Fejér Megye Közgyűlése április 30-án, csütörtökön soros ülést tartott a Megyeháza Dísztermében. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke által vezetett délelőtti közgyűlésen több megyét érintő, fontos témáról hangzottak el beszámolók és a megyei önkormányzat területfejlesztési feladatához kapcsolódó javaslatokat fogadott el a közgyűlés.
2015.04.30. 15:07
Dr. Kovács Zoltán Fejér megye új jegyzője
A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke döntött a megyei jegyzői munkakörre kiírt pályázatokról. A közgyűlés elnöke 2015. április 24-i hatállyal dr. Kovács Zoltánt nevezte ki Fejér megye jegyzőjének. Dr. Molnár Krisztián kedden sajtótájékoztatón mutatta be a pályázat nyertesét, az új Fejér Megyei Jegyzőt és gratulált a Megyeházán.
2015.04.28. 11:18
Brand műhely Fejér megyében
Fejér Megye Önkormányzata és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság a Fejér Értékek Iránytűje pályázati programot indított, hogy felhívja a figyelmet a megye településein található értékek megőrzésére és támogassa azt. A projekt Brand Műhely munka programja keretében 3 műhelynapot szervezünk a megyében, melyre május 4-ig várjuk a jelentkezéseket. 
2015.04.22. 10:11
Élménnyé válik a történelem - látványos fejlesztések Gorsiumban
Már állnak a látogatóközpont falai Gorsiumban. Jól haladnak a munkálatokkal a szakemberek. Gorsium romjai végre megújulnak, s ezzel egy régi álom válik valóra. A beruházás során látványos elemek épülnek fel, ugyanakkor féltő gonddal őrzik a múlt emlékeit. Nettó 652 millió forintos uniós forrásból és a Székesfehérvári önkormányzat 123 millió forintos hozzájárulásával kezdődhetett meg a római kori romterületen a beruházás.
2015.04.30. 12:53
Fejér megye ötödik kormányablakát avatták fel Abán
 Kormányablakot avattak kedden Abán, ahol ezentúl több mint 330 ügyben tudnak a kormányhivatal munkatársaihoz fordulni a környéken élők. Az avatóünnepségen elhangzott, az év végéig országosan 280 kormányablak szolgálja majd országosan az állampolgárok egyszerű ügyintézését, ebből 11 Fejér megyében üzemel majd.
2015.04.29. 10:15
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
Fejér Megye Közgyűlése 2015. április 30-án (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: a Fejér Megyei Önkormányzat Díszterme (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2015.04.27. 10:09
Jótékonysági futballtorna az Iszkaszentgyörgyi falunapon
A hétvégi iszkaszentgyörgyi falunapon nagyszabású színes programokat rendeztek: tájház avató ünnepséget és jótékonysági kispályás műfüves labdarúgó tornát a Szent György Kórház javára. A szombati torna nyitómeccsén a Fejér Megyei Önkormányzat és a kórház csapata is pályára lépett Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Csernavölgyi István, kórház főigazgató részvételével, az iszkaszentgyörgyi focipályán.
2015.04.27. 09:49
Szent György napon adták át az új műtőblokkot a kórházban
A Dr. Berzsenyi Zoltánról elnevezett, új háromszintes épületben 10 műtőegység, 15 ágyas intenzív részleg, 30 ágyas sebészeti, szeptikus osztály és központi sterilizáló is helyet kapott. Az új kórházi blokkot a „jövő”-nek nevezte Csernavölgyi István főigazgató, aki elmondta azt is, hogy a várossal közösen gondolkodva és közös megvalósításban 2020-ig további fejlesztések lesznek, mintegy hatmiliárd forint értékben.
2015.04.27. 09:09
Beszélgetés a dandártábornokká előléptetett dr. Varga Péter megyei rendőrfőkapitánnyal
Aki rendőrnek megy, nem egy szakmát, hanem szolgálatot és hivatást választ - mondta dr. Varga Péter rendőrfőkapitány a Fejér megyei rendőrök Szent György napi ünnepi állománygyűlésén. Mindezt még ezredesként mondta, azonban Szent György napjától rendőr dandártábornokká nevezték ki. „Ez nem csak a saját munkámat fémjelzi, hanem annak az 1300 rendőrnek a tevékenységét, akik Fejér megyében teljesítenek szolgálatot.” – mondta a város honlapjának dr. Varga Péter.
2015.04.27. 08:55
Ballagási hét és Fehérvári Ifjúsági Feszt a megyeszékhelyen
 A Ballagási héttel búcsúztatja a város a végzősöket: a közös városi ballagás mellett az Órajátéknál ünnepséget rendeznek a ballagó diákok osztályfőnökeinek, második alkalommal lesz Fehérvári Ifjúsági Feszt. A programokat április 30-án, csütörtökön a bolondballagás nyitja, ugyanezen a napon délután az Arany Dobverő-díjért versengő sulizenekarok műsorával folytatódik és Hősök koncerttel zárul a Zichy színpadon.
2015.04.23. 12:42

Keresés

Fejér Megyei Értéktár

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Kórházunkról...

Magyar Államkincstár