Közhírré tétetik

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket az Erzsébet-program
Négy évvel ezelőtt vezették be hazánkban az Erzsébet programot – sikeressé vált. Az Európában egyedülálló rendszer eddigi mérlegét ma sajtótájékoztatón Székesfehérváron vonták meg. Az országos, megyei és városi eredményekről Gullner Zoltán, az Erzsébet-program Alapítvány elnöke, Vargha Tamás országgyűlési képviselő, Dr. Molnár Krisztián Fejér megye főjegyzője és Brájer Éva alpolgármester számolt be.  
2014.09.18. 19:09
 Megnyílt a JóPont sarok a Fehérvári Civil Központban
Megnyitotta kapuit a JóPont sarok a Fehérvári Civil Központban. A civil kezdeményezésnek felajánlott cseretárgyakat itt tekinthetik meg az érdeklődők. A részletekről Borján Péter, a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője tájékoztatta a média képviselőit 2014. szeptember 17-én, a Fehérvári Civil Központban. Az akcióhoz Dr. Molnár Krisztián, Fejér megye főjegyzője is csatlakozott, aki megvásárolt egy Szakál Antal festményt. A műalkotást a főjegyző a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézménynek ajánlotta fel.  
2014.09.17. 14:07
Milliós támogatás a Fejérben élő rászoruló fiatalok felzárkóztatására
Fiatalokat segítő projektzáró ünnepséget tartottak kedden a Fejér Paktum Egyesület/Fiatalok Mentorai Egyesület szervezésében kedden a Megyeháza Dísztermében. A rendezvényt a Fejér Megyei Önkormányzat nevében dr. Molnár Krisztián nyitotta meg. A fiatalokat segítő program a TÁMOP-2.6.2.-12/1-2013-0051 Európai Uniós pályázati pénzből, közel nyolcmillió forintból valósult meg.
2014.09.16. 11:49
A Megyeházán fogadták a vajdasági Dávid családot
A vajdasági Martonosról érkezett Dávid Kitti és családja tett látogatást Megyeházán. A kilenc éves kislányt-  akit három évvel ezelőtt agydaganattal műtöttek és gyógyulásáért több alkalommal szerveztek jótékonysági programot - családjával együtt dr. Molnár Krisztián, Fejér megye főjegyzője fogadta a Címerteremben. A család holnap Sárbogárdon kapja meg a magyar állampolgárságot.
2014.09.15. 12:26
Megújult a bodajki plébánia
Az esős idő ellenére a zarándokudvarban idén is hívek ezrei vettek részt a székesfehérvári egyházmegye hagyományos bodajki búcsúnapján. A nap fő eseménye, az egyházmegye papjaival koncelebrált püspöki szentmise volt, melyen L. Simon László államtitkár, Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Molnár Krisztián Fejér megye főjegyzője is részt vett vasárnap. Spányi Antal az ünnepi szentmisét követően megáldotta a plébániát, melynek homlokzatát négy millió forintból újították fel.
2014.09.15. 10:41
Bemutaták a Helyi érték című új magazint
Helyi érték címmel negyedévente megjelenő magazint indított útjára az Echo Nonprofit Network. A közéleti magazin három megyére koncentrál, és a helyi jó gyakorlatokat, közösségeket mutatja be. Az első szám apropóján sajtótájékoztatón számolt be a lap elindításának részleteiről Domokos Tamás, az Echo Nonprofit Network stratégiai igazgatója, és Dr. Molnár Krisztián, Fejér megye főjegyzője a Pátria Kávézó és Étteremben.
2014.09.11. 16:13
Újabb felújítások kezdődtek Móron
Az út és járda- felújítási program 2014. évi harmadik ütemében megvalósuló két beruházás munkaterületeit adták át Móron. Szerdán sajtó jelenlétében szegletkövek elhelyezésével hivatalosan is megtörtént a munkaterületek átadása a megye és a város vezetőinek közreműködésével. A mintegy 75 millió forintos beruházásból új utat és parkolókat építenek.  
2014.09.10. 15:09
Új kilátót avattak a Velencei-tavi kerékpárút mellett
A látványos építményt a népszerű kerékpárút egyik pihenőjeként avatták fel kedden délután Tóth István, Gárdony polgármestere és dr. Molnár Krisztián, Fejér megye főjegyzője. A fából készült tájba illő kilátótoronyból, mely a Sarvajecz kereszt mellett, Székesfehérvárról Agárd felé utazunk a 7-es számú főúton, a Velencei-tó felé tartó leágazástól nem messze a parton áll, megtekinthető a Velencei-tó szépséges panorámája, és a páratlan madárrezervátum is.
2014.09.10. 11:59
Milliárdos teljes körű felújítás valósult meg Fejérben
Újabb mellékútfelújítási projekt kivitelezési munkálatai fejeződtek be az Új Széchenyi Terv keretein belül. A Komárom-Esztergom megyei Dad és a Fejér megyei Mór közötti több mint 15,7 kilométeres mellékút felújítása összesen több mint kétmilliárd forintos európai uniós támogatásból valósult meg. A keddi Pusztavámon tartott projektzáró sajtóeseményen a beruházás jelentőségét méltatta Merkatz László polgármester, Czunyiné Bertalan Judit és Törő Gábor országgyűlési képviselők. 
2014.09.10. 10:43
 Jelentős megtakarítások érhetőek el a vállalkozásokban az energiaköltségek optimalizálásával. A közeljövőben jelentős EU források jelennek meg energetikai fejlesztésekre.
2014.09.09. 14:11

Keresés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Kórházunkról...

Magyar Államkincstár