Közhírré tétetik

Megkezdődött az ajánlások választás-igazgatási szervekhez történő leadása
Dr. Molnár Krisztián, a Fidesz-KDNP megyei listavezetője, elnökjelöltje pénteken délelőtt átadta az ajánlóíveket dr. Kovács Zoltánnak, a Területi Választási Iroda vezetőjének a sajtó és Törő Gábor, a Fidesz Fejér Megyei Választmányának elnöke jelenlétében a Megyeházán. A hétfőn megkezdett gyűjtés óta, a négy nap leforgása alatt 1300 db ajánlóívet, így tízezer aláírást sikerült összegyűjteni.  
2014.08.29. 12:31
IV. Hírlap Bringatúra a Velencei-tó körül
Mintegy 900-an neveztek idén a A Fejér Megyei Hírlap negyedik alkalommal szervezett igazi családi programjára, az FMH Családi Kör Bringatúrára. A rendezvénnyel az egészséges életmódra és a biztonságos kerékpározásra hívják fel a figyelmet a szervezők. A számos, színes program mellett a rendezvény legfőbb eseménye a Velencei-tó körbebiciklizése. Az eseményen részt vett dr. Molnár Krisztián, Fejér megye főjegyzője is.
2014.09.01. 08:36
Több, mint kétmilliárdos fejlesztés a VVSI-nél
Jól haladnak az átalakítási munkálatok a Velencei-tavi Vízi Sportiskola agárdi telepén. A bontás lassan befejeződik, ma délelőtt az új épület alapkövét tették le. A létesítmény eddigi sportközponti funkciója rehabilitációs tevékenységgel bővül. A több mint kétmilliárd forintos beruházás várhatóan jövő nyárra készül el teljesen.
2014.08.28. 19:01
Fejér megyében is elindult a nyugdíjbiztosítási nyilvántartás hivatalból történő adategyeztetése. Az első ütemben az 1955-1959. között születettekkel fog megtörténni az adategyeztetés, amely Fejér megyében mintegy 20 ezer személyt érint. Az első korosztályt követően kerül sor az 1960. évben vagy azt követően született biztosítottakkal, volt biztosítottakkal történő adategyeztetésre. Egy ötéves korcsoport kiértesítésére két év áll rendelkezésre.
2014.08.28. 18:55
Kiállítás nyílt Wekerle Sándor hagyatékából Móron
Wekerle Sándor egykori miniszterelnök hagyatékából nyílt kiállítás kedden a móri Lamberg-kastélyban.  A kiállítást  L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára nyitotta meg és ünnepi bewszédet mondott dr. Molnár Krisztián, Fejér megye főjegyzője. A résztvevők között köszöntötték Törő Gábort, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökét, a város országgyűlési képviselőjét.
2014.08.26. 18:24
Ismét sikeresen pályáztak a megye hallgatói a pécsi kollégiumi férőhelyekre
Kihirdették a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyre benyújtott és elbírált pályázatok Fejér megyei nyerteseit. A jogosultságot igazoló dokumentumokat dr. Molnár Krisztián, a Fejér megye főjegyzője adta át a sajtó jelenlétében a Megyeházán.
2014.08.26. 09:58
Ötödször rendezték meg a Velencei-tó Szupermaratont
A PERPETUM Nemzetközi Speciális Kutató - Mentők Alapítvány jóvoltából vasárnap ötödször rendezték meg a Velencei-tó Szupermaratont. A verseny a Velence Északi Strandról indult reggel 7 órakor a 60 km-es távval. A résztvevők két korosztályban (18-50 év és senior) négy versenytáv közül választhattak: 27 km női, férfi egyéni vagy váltó, 54 km női, férfi egyéni vagy váltó futóverseny, valamint 1 vagy 5 km „örömfutás” és gyaloglás is szerepelt a programban.
2014.08.25. 13:30
Emlékművet avattak Polgárdiban
Katonai tiszteletadás mellett második világháborús emlékművet avattak Polgárdi katolikus temetőjében, augusztus 22-én. A településen és környékén 1944-45-ben elesettek jelképes katonasírjain közel ötven hősi halált halt katona neve olvasható. Az avatóünnepségen részt vett Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő is.  
2014.08.25. 08:16
Felavatták Kornis Gyula szobrát a Bartók Béla téren
Kövér László az Országgyűlés elnöke éls Cser-Palkovics András polgármester leplezte le Kornis Gyula egyetemi tanár, pap, kultúrpolitikus, az Országgyűlés, valamint a Magyar Tudományos Akadémia egykor elnökének szobrát pénteken délelőtt a Bartók Béla téren. Az ünnepségen külön köszöntötték Törő Gábort, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökét, országgyűlési képviselőt.  
2014.08.22. 13:30
Közgyűlési döntések- Ajándékkal búcsúzott és köszönte meg az elnök a közgyűlés munkáját
 Fejér Megye Közgyűlése augusztus 22-én, pénteken ülést tartott. A közgyűlésen megemlékeztek a közelmúltban elhunyt Pleizer Lajosról, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnökéről és sor került a Fejér Megyei Választási Bizottság tagjainak és póttagjainak megválasztására. Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke zárásként ajándékkal köszönte meg a közgyűlési tagok négy éves munkáját, melyet a testületi döntések ismertetésén túl sajtótájékoztatón értékelt a közgyűlés után.
2014.08.22. 12:59

Keresés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Kórházunkról...

Magyar Államkincstár