klímastratégia

Kerékpárút-fejlesztés

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Eredményesen zárult „A mi kincsesládánk” - Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő döntője
Döntővel ért véget a Fejér megye általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákjai számára a nemzeti és megyei értékek, a Hungarikumok népszerűsítése és megőrzése céljából szervezett vetélkedő. „A mi kincsesládánk” - Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő végső megmérettetésén 2017.január 12-én a két kategóriában a megye 18 döntős csapata vett részt a Fejér Megyei Kormányhivatal Réztermében.  
2017.01.16. 09:06
Vigasságcsinálók bálja az Alba Regia Táncegyüttessel
Vendégváróval kezdődik, majd az Alba Regia Táncegyüttes nyitótáncával és bállal folytatódik a Vigasságcsinálók Bálja február 18-án. A Táncház fergeteges rendezvényén három felvonásos vacsora, meglepetés műsorok, tombola és Gájer Bálint, a swing hercege várja a vendégeket. A vigasságra minden a tánchoz, mulatsághoz kedvet érzőt szeretettel várnak!
2017.01.05. 09:08
Elfogadták Fejér megye hosszú távú foglalkoztatási stratégiáját, a projektelőkészítési szakasz kulcselemét
2016. december 22-én, csütörtökön 13.30 órakor a Megyeházán ülésezett a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum. A testület novemberi megalakulását követő második ülés legfőbb napirendjei a fórum irányító csoportjának megalakulása, tagjainak megválasztása és a projekt előkészítési szakasz kulcselemeként a megyei foglalkoztatási stratégia és akcióterv megvitatása és elfogadása voltak. Az ülésen még aznap megalakult 5 tagú irányítócsoport megválasztotta tisztségviselőit: elnökének Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökét, elnökhelyettesének Dr. Simon László kormánymegbízottat, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetőjét.
2016.12.22. 12:59
18 csapat jutott tovább „A mi kincsesládánk”– A Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő megyei döntőjébe
Döntőjéhez érkezett a megyei általános iskola felső tagozatos és a középiskolás diákok számára szervezett „A mi kincsesládánk” - Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő. A diákokat az első fordulóban, játékos formában egy online teszt kitöltése várta. A beérkezett feladványokat elbíráló bizottság szerdai döntése alapján a megye 3 középiskolájának és 7 általános iskolájának 18 csapata jutott be a megyei döntőbe. A vetélkedő kiemelt célja a nemzeti értékek és Hungarikumok népszerűsítése és megőrzése a következő generáció számára. A megyei döntőt 2017. január 12-én, a Fejér Megyei Kormányhivatal Réztermében rendezik meg Székesfehérváron.
2017.01.03. 09:26
Közgyűlési döntések
Közmeghallgatással, karácsonyi műsorral és ajándékozással kezdődött a Fejér Megyei Közgyűlés ez év utolsó ülése december 22-én délelőtt a Megyeházán. Az ünnepség után tizenhat napirendi pontot vitatott meg a közgyűlés, melyek közül több megyét érintő, az önkormányzat területfejlesztési feladatához kapcsolódó javaslatot fogadtak el a közgyűlés tagjai.
2016.12.22. 14:54
Csütörtökön közmeghallgatással egybekötött ülést tart a közgyűlés
A közmeghallgatást és a karácsonyi műsort követően mintegy tizenöt napirendi pont megtárgyalása vár a Fejér Megyei Közgyűlés tagjaira az év utolsó, 2016. december 22-én, csütörtökön 10.00 órakor kezdődő közgyűlésén a Megyeháza Dísztermében.
2016.12.19. 10:27
Járási hivatal épül Bicskén
Ünnepélyes keretek között tették le hétfőn az új Bicskei Járási Hivatal alapkövét. Hamarosan kezdetét veszi az építkezés, amelyre azért volt szükség, mert az eddig használt épület már elavult. Az 1 milliárdos beruházás kormányzati támogatásból 2017. decemberéig valósul meg.
2016.12.13. 15:05
Ne kötelességből, belülről fakadó elhatározásból segítsük a rászorulók karácsonyát!
Fejér megyében 1600 szociális ellátott, és mintegy 800 állami gondoskodásban nevelkedő gyermek karácsonyát teszi szebbé a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal fenyőárusítással egybekötött jótékonysági akciója. A megyei vezetők pénteken reggel sajtótájékoztató keretében adták át a karácsonyfákat a megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények vezetőinek az árusítás helyszínén, a Megyeháza udvarán.  
2016.12.09. 11:40
„A jelenben jelen kell lenni”
A Fejér Megyei Önkormányzat számítástechnikai eszközökkel – lap-top, nyomtató, fax készülék – támogatja az „1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége Fejér megyei szervezetét”. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke sajtótájékoztató keretében adta a Fejér megyei szervezetnek szánt támogatást, melyet Sinka Jenő, a szervezet elnöke vett át.  
2016.12.01. 15:27

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Pályázati felhívás

Foglalkoztatás

Vigasságcsinálók Bálja

 

Területfejlesztés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu