"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Megyenap Pannónia szívében május 20-21-én Bicskén
Idén a 35. Bicskei Napok keretében, május 20-21-én kerül megrendezésre hagyományosan, a Hagyomány- Érték - Minőség jegyében a Fejér Megyei Önkormányzat nagyrendezvénye a Megyenap. A Megyenapi ünnepségen átadják az önkormányzat kitüntető címeit és díjait, valamint a Fejér Megyei Értékeket népszerűsítő programok: Hungarikum játékpark, Fejér Termék Vásár színesítik a négynapos bicskei rendezvény programjait. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Pálffy Károly, Bicske polgármestere a rendezvény egyik helyszínén, a Batthyány–kastélyban tájékoztattak a programokról, melyekre szeretettel hívtak minden érdeklődőt a megyéből.  
2016.04.29. 17:48
Hármas ünnep: Rendőr-Mentő-Tűzoltó Nap Bicskén
Bicskén, a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon parkja adott helyet a Fejér megyei Rendőr-, Mentő-, Tűzoltónapnak 2016. április 29-én.  A Fejér Megyei Önkormányzat képviseltében Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök vett részt a nagyszabású bicskei rendezvényen. 
2016.05.02. 08:09
Megyenap Bicskén
A Fejér Megyei Önkormányzat idén a 35. Bicskei Napok keretében tartja éves nagyrendezvényét a Megyenapot május 20-21-én. Pénteken Megyenapi ünnepségen kerülnek átadásra az önkormányzat kitüntető címei és díjai a Batthyány-kastélyban. A szabadtéri programokra szombaton, a Bicske Szíve parkba várják a megyében élőket.
2016.05.02. 08:26
Közgyűlési döntések
Elfogadták a megyei közgyűlés tagjai a Fejér Megyei Önkormányzat tavalyi évi, de ismét milliárdos költségvetését most először a konszolidációt követően- többek között erről is döntöttek a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtökön ülésező tagjai Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének elnökletével a Megyeháza Dísztermében. 
2016.04.29. 09:10
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
 Fejér Megye Közgyűlése 2016. április 28-án (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2016.04.28. 09:03
Tovább bővült a Fejér Megyei Értéktár
Újabb értékekkel bővült a Fejér Megyei Értéktár. A Fejér Megyei Értéktár Bizottság kedden délután Bodajkon tartott ülésén bírálta le a beérkezett új javaslatokat. A döntésük értelmében a Bodajki búcsú és a település kegyhelye is bekerült az értéktárba. Ezzel már 21-re nőtt a megyei értékek száma.
2016.04.27. 18:17
Lerakták Sárbogárdon a tanuszoda alapkövét
A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program újabb állomásán tették le egy korszerű tanuszoda alapkövét 2016. április 27-én. A Sárbogárdon megépülő hiánypótló létesítményt várhatóan már a 2016/2017-es tanévben birtokba vehetik a diákok és a település lakói. A Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke vett részt az ünnepségen. 
2016.04.27. 17:41
A holokauszt áldozataira emlékeztek a megyeszékhelyen
Közös tiszteletadással emlékezett meg a holokauszt magyarországi áldozatairól Székesfehérvár Önkormányzata és a Székesfehérvári Izraelita Hitközség. A többéves hagyományokra visszatekintő eseményt a Zsinagóga emlékműnél tartották, ahol a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola diákjai adtak műsort. Emlékező beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Neubart István, a hitközség elnöke.
2016.04.15. 13:26
Körforgalom épül az úrhidai kereszteződésben
 Fehérvár agglomerációs körzetében hat település 15 ezer lakója közlekedik rendszeresen az ún. úrhidai négyes kereszteződésen keresztül. Jelentős a kereszteződés forgalma, ugyanis mintegy háromezer autó halad rajta keresztül naponta és ugyancsak jelentős a teherautó forgalom is. Most körforgalom épül a kereszteződésben, ami nyár közepére készül el.
2016.04.15. 08:34
Megemlékezést tartottak a Katyń Emlékkeresztnél
A Katyń Emlékkeresztnél tartottak megemlékezést szerdán a lengyel nép legnagyobb nemzeti tragédiájának, az 1940-ben elkövetett katyńi tömegmészárlás áldozatainak tiszteletére. Emlékező beszédében Straszewski Andrzej, a Székesfehérvári Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat elnöke a Keleti Golgotán történt borzalmak felelevenítésében mementónak nevezte a borzalmas eseményt: az élőknek azért kell emlékezniük, hogy az ilyen tragédiák soha ne ismétlődhessenek meg. A koszorúzáson részt vett Vargha Tamás államtitkár, valamint a kormányhivatal, továbbá a megye és város Önkormányzatának képviselői.
2016.04.13. 13:35

Keresés

MEGYENAP

Vakbarát verzió

 

Területfejlesztési program

Fejér Megyei Értéktár

Kerékpárút-fejlesztés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu