klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2018. június 21-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: a Fejér Megyei Önkormányzat Díszterme (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2018.06.19. 11:17
Megalakult a Fejér Megyei Felzárkózási Fórum a Megyeházán
Fejér megyében élő hátrányos helyzetű lakosság felzárkózási lehetőségeiről szóló fórum nyitókonferenciát szervezett pénteken délelőtt a Fejér Megyei Önkormányzat a Megyeháza Dísztermében, mellyel a „Fejér megyei felzárkózás-politikai együttműködés fejlesztése” című projekt elindítására is sor került. A mintegy 65 millió forintos projektet a Széchenyi 2020 program keretében a Fejér Megyei Önkormányzat valósítja meg a 2018-2020-as időszakban. A konferenciát a Fejér Megyei Felzárkózási Fórum elnökeként Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg.
2018.06.15. 14:36
Felavatták a megújult Országzászló Teret és a névadó emlékművet a megyeszékhelyen
Jelképesen a Nemzeti Összetartozás Napján, ünnepélyes keretek között adták át ma délután a megújult Országzászló teret és avatták fel a névadó Országzászló emlékművet Székesfehérváron. Hosszas előkészítés után a rekonstrukciós munkálatok 2017 szeptemberében kezdődtek a város kiemelt közterületén, amely ismét a Belváros kedvelt közösségi tere lett, illetve méltó környezetet biztosít az újjáépült Országzászló emlékműnek és a város egyik legnépszerűbb nevezetességének, a Virágórának. Az ünnepségen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett. 
2018.06.05. 11:22
Új szemlélet: Z generáció a munkavállalásban
A nagyérdeklődésre számot tartó „Z” generáció foglalkoztatása is szerepelt kedden, a soron következő Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési fórum ülés témái között a Megyeházán. A generációk együttműködésből számos üzleti előny származik, ám csak akkor képesek a közös munkára, ha a munkavállalók és munkáltatók kölcsönösen megfelelően fel vannak készítve az új kihívásokra: a „Z” generációs találkozásra.
2018.06.11. 08:43
Fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban részt vevő ülnök tette le esküjét a Megyeházán
A Fejér Megyei Közgyűlés áprilisi ülésén két fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban részt vevő ülnök megválasztásáról döntött, Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója és Csáki Ildikó pszichológus személyében. A Megyeházán vehette át megbízó levelét és tette le esküjét csütörtökön elfoglaltság miatt a megválasztott ülnökök egyike, Deresné Tanárki Mária. A megbízólevelet az ülnököket megválasztó önkormányzat közgyűlése képviseletében Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adta át.
2018.05.31. 10:28
Megemlékezés a Hősök Napja tiszteletére a megyeszékhelyen
Május utolsó vasárnapja a Hősök Napja. Székesfehérváron pénteken kezdődött és vasárnap, a belvárosi Hősök terén zárult az a megemlékezéssorozat, melynek keretében a háborúkban elesett katonákra emlékeztek. Vasárnap délben Székesfehérvár Önkormányzata közös megemlékezést tartott a Fejér Megyei Önkormányzat, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság és a honvéd hagyományokat őrző civil szervezetek képviselőinek részvételével.
2018.05.28. 10:00
Közgyűlési döntések
 A Fejér Megyei Közgyűlés május 24-én tartotta soros ülését a Megyeháza Dísztermében, melyen az ülést levezető elnök, Dr. Molnár Krisztán értékelte a Fejér megye gazdasági, társadalmi helyzetéről szóló tájékoztatót. Támogatói döntést hozott a közgyűlés a Fejér megyei TOP forrás keret terhére. Összességében a tervezett 35 milliárd forintos forrásból 33.7 milliárd forint esetében már megszületett a támogatói döntés és a szerződéseket is megkötötték. A testület elfogadta a Fejér Megyei Önkormányzat 2017. évi költségvetési beszámolóját és döntöttek az újabb, 2018. évi Hungarikum pályázati kiírás benyújtásáról is.
2018.05.24. 11:48
Nyílt nap foglalkoztatási kérdésekről
A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály munkaügyi szakterülete szakmai nyílt napot rendez május 25-én, pénteken 10-től 13 óráig Székesfehérváron, a Mátyás király körút 6. sz. irodaépület földszinti ügyfélfogadó helyiségében. 
2018.05.23. 08:18
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2018. május 24-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2018.05.22. 08:38
A Terület és Településfejlesztési Operatív Program projektmegvalósulását elősegítő Szakmai Napot tartottak a Megyeházán
Fejér megye volt az első állomása csütörtökön annak az országos rendezvénysorozatnak, amely a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) projektjeinek eredményes megvalósítását segíti elő. „Helyi igényeken alapuló fejlesztésekről van szó, úgy mint felszíni csapadékvíz-elvezetés, utak, járdák, közterületek felújítása, épületenergetikai beruházások, óvoda, bölcsőde, egészségügyi alapellátás-fejlesztések” - emelte ki a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza Dísztermében.  
2018.05.17. 15:18

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár