klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Letették esküjüket az országgyűlési képviselők  - megalakult az új Parlament
A képviselők a történelmi zászlók előtt tettek esküt. A parlamentnek ezúttal is 199 képviselő a tagja, a Ház munkájában további 12 szószóló vesz részt. Az új Országgyűlés és a leendő kormány legitimációja minden vitán felül áll - jelentette ki Áder János köztársasági elnök kedden az új parlament alakuló ülésén. 
2018.05.08. 16:05
Felavatták a Fejér Megyei Közúti Baleseti Emlékhelyet
 Ünnepélyes keretek között avatták fel a Fejér Megyei Közúti Baleseti Emlékhelyet. A Kocsis Balázs által készített emlékmű talapzatán évről évre feltüntetik majd a közúti balesetben elhunytak számát, valamint minden év április hónapjában koszorúzással emlékeznek meg a helyszínen, ezzel is felhívva a figyelmet a közlekedés veszélyeire. 
2018.05.08. 14:10
Közgyűlési döntések
A Fejér Megyei Közgyűlés mai ülésén a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. évi tevékenységéről szóló tájékoztató, a területfejlesztési tevékenységhez kapcsolódó egyéb beszámolók és határozati javaslatok elfogadása mellet soron kívüli bírósági ülnökök megválasztására is sor került a Megyeháza Dísztermében. 
2018.04.26. 13:04
Átvette mandátumát Fehérvár két országgyűlési képviselője
 Vargha Tamás és Törő Gábor megválasztott országgyűlési képviselői kisebb ünnepség keretén belül, kedden délután vették át megbízólevelüket a választási bizottságoktól. A megalakuló országgyűlésben harmadik ciklusát kezdi meg képviselőként Vargha Tamás, és szintén harmadik ciklusát kezdi Törő Gábor, Fejér megye 2-es számú választókerületének országgyűlési képviselője.
2018.04.25. 09:02
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2018. április 25-án (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart a Megyeháza Díszteremében (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2018.04.25. 08:58
Fekete János Díjban részesült a kormányhivatal osztályvezetője
A megyenapi díszünnepségen adták át a Fejér Megyei Önkormányzat kitüntetéseit és díjait április 6-án, a Megyeházán. A Fejér Megyei Közgyűlés az állategészségügy szolgálatában végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai munkája, példamutató emberi magatartása elismeréseként a Fekete János Díjat adományozta Dr. Szlávik Ferencnek, Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály osztályvezetőjének. A díjazott az elismerést családi ok miatt a mai napon vette át Dr. Molnár Krisztiántól, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökétől.
2018.04.18. 13:35
Lengyelország nemzeti tragédiájára emlékeztek
 Lengyelország nemzeti tragédiája, a katyñi mészárlás áldozataira emlékeztek pénteken délelőtt Székesfehérváron. A Jávor Ottó téri Katyñ emlékkeresztnél a mintegy 22.000 lengyel értelmiségiről, tisztről és tisztségviselőről emlékeztek meg, akik a keleti Golgotán vesztették életüket.
2018.04.16. 09:36
Szépség, hagyomány, érték – Megyenap Székesfehérváron
Fejér megye fővárosában, Székesfehérváron ünnepelték ma a Megyenapot. A Megyeháza Dísztermében ünnepi díszünnepséget tartottak, és átadták a Fejér Megyei Önkormányzat kitüntetéseit, díjait. Az eseményen dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Cser-Palkovics András polgármester, majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondtak köszöntőt, kiemelve a város és a megye erejét, értékeit, a biztonság és kiszámíthatóság megőrzésének fontosságát. Az ünnepi rendezvények a Szent István téren tartott Megyekorzóval és Fejér Termék vásárral folytatódtak, melyet Tanka Csaba, a Közgyűlés alelnöke nyitott meg.
2018.04.06. 13:34
Értékes Megyenap - Megyekorzó és Fejér Termék és Kézműves Vásár a Szent István téren
A Megyenap 2018. rendezvény programjairól sajtótájékoztató keretében számolt be az eseménynek otthont adó Szent István téren dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Brájer Éva, Székesfehérvár alpolgármestere, Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, országgyűlési képviselő és Törő Gábor országgyűlési képviselő. 
2018.04.03. 10:54
Megyenap 2018. április 6. Székesfehérvár
A Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata közös szervezésében 2018. április 6-án, pénteken kerül megrendezésre a Megyenap keretében a Megyekorzó Székesfehérváron, a Szent István téren. A program célja, hogy bemutassa Fejér megye kulturális értékeit és megismertesse a helyi élelmiszereket és kézműves termékeket.
2018.03.29. 08:35

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár