klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Mérföldkőhöz érkezett Fejér megye:65 település írta alá TOP-projektjének támogatási szerződését pénteken a Megyeházán
Első körben 14,4 milliárd forintnyi Fejér megyei pályázatról született döntés április végén a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. 65 nyertes Fejér megyei település 12 milliárd forintot megközelítő TOP támogatási szerződését pénteken délelőtt a Megyeházán írták alá. Az elsők között szerződő polgármestereket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér megye három országgyűlési képviselője sajtónyilvános ünnepi eseményen köszöntötte a Címerteremben.  
2017.06.02. 16:32
Fejér megye fejlesztéséről tárgyalt a Fehérvári Szenátus
Aktuális ülését tartotta délelőtt a Városházán a Fehérvári Szenátus. A tanácsadó testület számára Kígyóssy Gábor, a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal vezető tervezője, területfejlesztési munkatársa számolt be Fejér megye fejlesztési terveiről és feladatairól.  
2017.06.01. 14:20
A Top-beruházások engedélyeztetése kiemelt eljárásrendben történik
A Terület- és településfejlesztési operatív (Top) programban megvalósuló beruházások egyes részelemeinek engedélyeztetése kiemelt eljárási rendben történik a kormányhivatalok bevonásával - hangsúlyozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára Székesfehérváron, a Top információs napok alkalmából tartott sajtótájékoztatón.  
2017.05.31. 13:07
Lengyelországban mutatkozott be Fejér megye és Székesfehérvár
Nemzetközi turisztikai vásáron mutatkozott be Székesfehérvár és Fejér megye az alapításának 800. évfordulóját ünneplő lengyel testvérvárosunkban, Opolében. A szakmai találkozón a fehérvári Tourinform Iroda és a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély munkatársai képviselték városunkat és megyénket.
2017.05.30. 14:49
Közgyűlési döntések
A megyei gazdaságfejlesztési célok megvalósítására és a társadalmi kapcsolatok erősítésére hétfőn rendkívüli ülésen a Fejér Megyei Önkormányzat és Hungrana Keményítő-és Izocukorgyártó és forgalmazó Kft. által létrejövő együttműködési megállapodás megkötéséről döntött a közgyűlés. Az együttműködést a közgyűlési követően sajtó jelenlétében írta alá Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reng Zoltán, a Hungrana kft. ügyvezető-vezérigazgatója a Megyeházán.
2017.05.29. 11:15
Fejér megyei csapat a Kárpát-medencei értékőrző vetélkedő győztese
A többkörös vetélkedő utolsó megmérettetését május 19-én rendezték meg a Parlament Vadász termében, amelyen a legjobb hét általános iskolás és a legjobb hat középiskolás csapat versengett egymással. A Kárpát-medencei értékőrző vetélkedőn a középiskolások között „A mi kincsesládánk” megyei vetélkedő I. helyezettje, a székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium csapata került ki győztesen, akiket pénteken délelőtt Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök és Balog Gábor, a Fejér Megyei Értéktár Bizottság elnöke köszöntött a Megyeházán.  
2017.05.26. 10:54
Gyereknapi forgataggal és velencei-tavi aktivitásokkal zárul a Mozaik Múzeumtúra tavaszi iskolai edukációs programsorozata
A Mozaik Múzeumtúra idén először megrendezett, rendhagyó múzeumpedagógiai edukációs sorozatának nyolcadik iskolai helyszíne az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium lesz május 26-án, a nagyszabású sorozatot pedig a PlayKID - Minimax Gyereknapon való részvétel koronázza meg május 27-28-án a Millenáris Parkban.
2017.05.23. 08:08
Megyei és járási stratégiák a foglakoztatásért
A Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum mai ülésén elfogadta a Fejér Megyei Foglalkoztatási Stratégia munkaprogramját a Megyeháza Címertermében.
2017.05.22. 10:32
Néma tiszteletadások az Európa Nap alkalmából
A hagyományoknak megfelelően néma tiszteletadásokon emlékeztek Székesfehérváron a II. világháború európai befejezésére. Az Európa Nap alkalmából koszorúzások voltak a Béke téri, majd a Szentlélek katonatemetőben, a Városház téren, illetve a pákozdi Katonai Emlékparkban és a csalai katonatemetőben is elhelyezték az emlékezés virágait. 
2017.05.10. 08:33
Átadták a móri Megyenapon a Díszpolgári kitüntető címeket és díjakat
Idén a 19. Móri Szent György-heti vígasságok keretében rendezett Megyenapi ünnepséget a Fejér Megyei Önkormányzat szombaton délelőtt, Móron. A Megyenap alkalmából a megyében kimagasló munkát végző polgárait díszpolgári kitüntető címmel és díjakkal ismerte el a Fejér Megyei Közgyűlés. A rangos megyei elismeréseket dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adta át.  
2017.04.29. 11:19

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár