klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Ülésezett a Tanács
Több napirend megvitatására ült össze kedden délután a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és L. Simon László és Törő Gábor országgyűlési képviselők részvételével a Megyeházán.  
2017.02.14. 16:01
Elindult a projekt - A foglalkoztatás javítása és a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatása a cél
A stratégia elfogadásával az előkészítő munka lezárult, a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” elnevezésű projekt a megvalósítási szakaszba lépett. Ez alkalomból kedden délelőtt a Megyeházán ünnepélyes nyitórendezvény tartottak a megye foglalkoztatási helyzete szempontjából meghatározó közéleti személyiségek, intézmények, szervezetek, önkormányzatok részvételével. A rendezvényt a projektgazda Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg.  
2017.02.01. 09:49
Közgyűlési döntések
Rendhagyó módon kezdődött a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtöki soros ülése délelőtt Dr. Molnár Krisztián elnökletével. A Fejér Megye Közgyűlés elnöke a napirendek megvitatása előtt arra kérte képviselőtársait, hogy egy perces néma felállással adózzanak a tragikus olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emléke előtt.  
2017.01.27. 09:16
Eredményesen zárult „A mi kincsesládánk” - Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő döntője
Döntővel ért véget a Fejér megye általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákjai számára a nemzeti és megyei értékek, a Hungarikumok népszerűsítése és megőrzése céljából szervezett vetélkedő. „A mi kincsesládánk” - Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő végső megmérettetésén 2017.január 12-én a két kategóriában a megye 18 döntős csapata vett részt a Fejér Megyei Kormányhivatal Réztermében.  
2017.01.16. 09:06
Vigasságcsinálók bálja az Alba Regia Táncegyüttessel
Vendégváróval kezdődik, majd az Alba Regia Táncegyüttes nyitótáncával és bállal folytatódik a Vigasságcsinálók Bálja február 18-án. A Táncház fergeteges rendezvényén három felvonásos vacsora, meglepetés műsorok, tombola és Gájer Bálint, a swing hercege várja a vendégeket. A vigasságra minden a tánchoz, mulatsághoz kedvet érzőt szeretettel várnak!
2017.01.05. 09:08
18 csapat jutott tovább „A mi kincsesládánk”– A Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő megyei döntőjébe
Döntőjéhez érkezett a megyei általános iskola felső tagozatos és a középiskolás diákok számára szervezett „A mi kincsesládánk” - Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok Ismereti Vetélkedő. A diákokat az első fordulóban, játékos formában egy online teszt kitöltése várta. A beérkezett feladványokat elbíráló bizottság szerdai döntése alapján a megye 3 középiskolájának és 7 általános iskolájának 18 csapata jutott be a megyei döntőbe. A vetélkedő kiemelt célja a nemzeti értékek és Hungarikumok népszerűsítése és megőrzése a következő generáció számára. A megyei döntőt 2017. január 12-én, a Fejér Megyei Kormányhivatal Réztermében rendezik meg Székesfehérváron.
2017.01.03. 09:26
Közgyűlési döntések
Közmeghallgatással, karácsonyi műsorral és ajándékozással kezdődött a Fejér Megyei Közgyűlés ez év utolsó ülése december 22-én délelőtt a Megyeházán. Az ünnepség után tizenhat napirendi pontot vitatott meg a közgyűlés, melyek közül több megyét érintő, az önkormányzat területfejlesztési feladatához kapcsolódó javaslatot fogadtak el a közgyűlés tagjai.
2016.12.22. 14:54
Elfogadták Fejér megye hosszú távú foglalkoztatási stratégiáját, a projektelőkészítési szakasz kulcselemét
2016. december 22-én, csütörtökön 13.30 órakor a Megyeházán ülésezett a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum. A testület novemberi megalakulását követő második ülés legfőbb napirendjei a fórum irányító csoportjának megalakulása, tagjainak megválasztása és a projekt előkészítési szakasz kulcselemeként a megyei foglalkoztatási stratégia és akcióterv megvitatása és elfogadása voltak. Az ülésen még aznap megalakult 5 tagú irányítócsoport megválasztotta tisztségviselőit: elnökének Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökét, elnökhelyettesének Dr. Simon László kormánymegbízottat, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetőjét.
2016.12.22. 12:59
Csütörtökön közmeghallgatással egybekötött ülést tart a közgyűlés
A közmeghallgatást és a karácsonyi műsort követően mintegy tizenöt napirendi pont megtárgyalása vár a Fejér Megyei Közgyűlés tagjaira az év utolsó, 2016. december 22-én, csütörtökön 10.00 órakor kezdődő közgyűlésén a Megyeháza Dísztermében.
2016.12.19. 10:27

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár