klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
Közmeghallgatással, karácsonyi műsorral és ajándékozással kezdődött a Fejér Megyei Közgyűlés ez év utolsó ülése december 22-én délelőtt a Megyeházán. Az ünnepség után tizenhat napirendi pontot vitatott meg a közgyűlés, melyek közül több megyét érintő, az önkormányzat területfejlesztési feladatához kapcsolódó javaslatot fogadtak el a közgyűlés tagjai.
2016.12.22. 14:54
Elfogadták Fejér megye hosszú távú foglalkoztatási stratégiáját, a projektelőkészítési szakasz kulcselemét
2016. december 22-én, csütörtökön 13.30 órakor a Megyeházán ülésezett a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum. A testület novemberi megalakulását követő második ülés legfőbb napirendjei a fórum irányító csoportjának megalakulása, tagjainak megválasztása és a projekt előkészítési szakasz kulcselemeként a megyei foglalkoztatási stratégia és akcióterv megvitatása és elfogadása voltak. Az ülésen még aznap megalakult 5 tagú irányítócsoport megválasztotta tisztségviselőit: elnökének Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökét, elnökhelyettesének Dr. Simon László kormánymegbízottat, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetőjét.
2016.12.22. 12:59
Csütörtökön közmeghallgatással egybekötött ülést tart a közgyűlés
A közmeghallgatást és a karácsonyi műsort követően mintegy tizenöt napirendi pont megtárgyalása vár a Fejér Megyei Közgyűlés tagjaira az év utolsó, 2016. december 22-én, csütörtökön 10.00 órakor kezdődő közgyűlésén a Megyeháza Dísztermében.
2016.12.19. 10:27
Járási hivatal épül Bicskén
Ünnepélyes keretek között tették le hétfőn az új Bicskei Járási Hivatal alapkövét. Hamarosan kezdetét veszi az építkezés, amelyre azért volt szükség, mert az eddig használt épület már elavult. Az 1 milliárdos beruházás kormányzati támogatásból 2017. decemberéig valósul meg.
2016.12.13. 15:05
Ne kötelességből, belülről fakadó elhatározásból segítsük a rászorulók karácsonyát!
Fejér megyében 1600 szociális ellátott, és mintegy 800 állami gondoskodásban nevelkedő gyermek karácsonyát teszi szebbé a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal fenyőárusítással egybekötött jótékonysági akciója. A megyei vezetők pénteken reggel sajtótájékoztató keretében adták át a karácsonyfákat a megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények vezetőinek az árusítás helyszínén, a Megyeháza udvarán.  
2016.12.09. 11:40
„A jelenben jelen kell lenni”
A Fejér Megyei Önkormányzat számítástechnikai eszközökkel – lap-top, nyomtató, fax készülék – támogatja az „1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége Fejér megyei szervezetét”. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke sajtótájékoztató keretében adta a Fejér megyei szervezetnek szánt támogatást, melyet Sinka Jenő, a szervezet elnöke vett át.  
2016.12.01. 15:27
A megyék feladata, hogy felvállalják a vidék életének szervezését
A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége (MÖOSZ) A vidék teszi a dolgát címmel konferenciát szervezett, mely november 24-én, a Pest Megyei Önkormányzat dísztermében került megrendezésre. A rendezvénnyel a MÖOSZ arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a vidék életének szervezése a helyi emberek, a megyei önkormányzatok és az országos kormányzati szervek közös feladata. Ennek megfelelően az előadók sorában megyei önkormányzatok elnökei, kormányzati szereplők, valamint helyi (megyei) civil és gazdasági szervezetek vezetői egyaránt szerepeltek.  
2016.11.28. 13:12
„Közel a segítség” - Fejérben állomásozott a Széchenyi Programiroda országos konferenciája
A Széchenyi Programiroda (SZPI) „Közel a segítség” című országos konferenciasorozata november 24-én Fejér megyei állomásához érkezett. Teljesen megtelt a Megyeháza Díszterme az érdeklődő önkormányzati vezetőkkel, fejlesztési szakemberekkel. Az SZPI rendezvényének célja a 2014 és 2020 közötti operatív programok hatékony és eredményes megvalósítása. Ennek érdekében valamennyi megyeszékhelyen tájékoztatják a lehetőségekről azokat, akik pályázni szeretnének, vagy folyamatban lévő pályázatuk van.
2016.11.24. 15:06
Közgyűlési döntések
A megyei képviselők szándéka szerint négysávos lesz a 81-es főút – hangzott el a Fejér Megyei Közgyűlés november 23-ai ülésén a Megyeháza Dísztermében.  
2016.11.23. 17:15

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár