klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Varga Imre István a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara újonnan megválasztott megyei elnöke
A november 3-i kamarai választások alapján a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és 17 támogató szervezetének küldöttjelölt-listáján szereplők alkotják a 70 fős megyei küldöttgyűlést. A szombati alakulóülésen megválasztották a megyei elnököt és alelnököket, az etikai bizottság tagjait, a kamarai osztályok megyei vezetőit, illetve azt a 15 küldöttet, akik az országos küldöttgyűlésen képviselik a megyét.
2017.11.27. 11:56
Szerdán ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2017. november 29-én (szerdán) 9 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza Díszterme (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2017.11.27. 10:22
Pályázati felhívás! - Fejér Megyei Önkéntes Díjra várják a jelöléseket
A Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház az idei évben először, december 5-e, az Önkéntesség Világnapja alkalmából, hagyományteremtő céllal Fejér Megyei Önkéntes Díjat adományoz a megyében tevékenykedő önkéntesek körében. 
2017.11.22. 10:12
„Fejér Megye Védelméért” díjat alapított a Fejér Megyei Védelmi Bizottság
A „Fejér Megye Védelméért” emlékplakettet a testület először adta át, az arról szóló javas-latot az ülés elején fogadták el a tagok.
2017.11.22. 08:17
Az egészséges életmód és a sport a középpontban a Gyermekek Napján
A gyermeki jogok fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a tizedik éve megrendezett Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napokkal. Sportverseny, kiállítás, szakmai konferencia is színesíti a heti programsorozatot, melynek mind az öt napja a gyermekekről szól. Hétfőn délelőtt a sporté volt a főszerep. Foci, sorverseny és felhőtlen szórakozás várta a Fejér megyei gyermekotthonokban nevelkedő fiatalokat a VOK-ban. A Vándorkupa várományos csapatával a Fejér Megyei Közgyűlés csapata mérkőzött a pályán.
2017.11.21. 11:20
Korszerűsített épületet adtak át Velencén
Ünnepélyesen átadták a Székesfehérvári Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztálya, valamint Növény- és Talajvédelmi Osztálya felújított, korszerűsített épületét a „KEHOP-5.2.2. -16-2016-00056 Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései Fejér megyében” elnevezésű program keretében. Az átadó ünnepségen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is rész vett. 
2017.11.20. 08:31
Ünnepség Gánton, a Szociális Munka Napján
A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltsége a fenntartásában működő megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények integrációjának 10. évfordulójával egybekötött Szociális Munka Napja alkalmából ünnepséget rendezett. A rendezvénynek a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény gánti székhelyintézménye adott otthont.  
2017.11.17. 09:08
„Döntésünk a jövőnk” - prevenciós verseny plakátkiállítás megnyitója
 „Döntésünk a jövőnk” címmel Fejér megye középiskolás diákjai számára idén ötödik alkalommal hirdetett vetélkedőt a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya. A program a fiatalok körében játékos, szórakoztató formában hívja fel a figyelmet a felelős szexuális magatartás jelentőségére.
2017.11.16. 10:13
Műhelykonferencia a megyei foglalkoztatási kérdésekről
A Fejér Megyei Önkormányzat, valamint konzorciumi partnerei, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely a tavalyi év során sikerrel pályáztak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” elnevezésű projektre. Tavaly elkészült, idén pedig a Nemzetgazdasági Minisztérium által is jóváhagyásra került a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Stratégia, melynek nyomán elindultak a támogatások is. 
2017.11.16. 10:02
Ünnepélyesen is átadták Pannónia Szívében az új kerékpárutat
Hivatalosan is átadták a forgalomnak szombaton az Etyeket Bicskén és Csabdin keresztül Tarjánnal összekapcsoló új kerékpárutat. A leágazásokkal együtt mintegy 40 kilométer hosszú szakasz bruttó kétmilliárd forintból épült meg a Pannónia Szíve program keretében.
2017.10.30. 11:47

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár