klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Fejér megye csapata október 1-jén mérkőzik a Magyarország, szeretlek! című műsorban
A Magyarország, szeretlek! című televíziós műsorban Fejér megye is képviseltette magát népes szurkolói csapatával az ország megyéinek sorában. Fejér csapatának mérkőzését október 1-jén, vasárnap este a Duna TV műsorán tekinthetik meg.    
2017.09.29. 09:22
A klímaváltozásról tartottak nyitókonferenciát a Megyeházán
A Fejér Megyei Önkormányzat „Megyei Klímastratégia és megyei éghajlatváltozási platform létrehozása Fejér megyében” című pályázata keretében rendeztek kedden nyitókonferenciát a Megyeházán. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozásra, annak következményeire, és megteremtse a társadalmi párbeszédet a klímaváltozás negatív következményeinek csökkentésére. Házigazdagént, a konferencia résztvevőit Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke köszöntötte.
2017.09.27. 14:37
A Fejér Megyei Közgyűlés is támogatja Székesfehérvár EKF-pályázatát
Szerdai ülésén egyhangú határozatot hozott a Fejér Megyei Közgyűlés Székesfehérvár „Európa Kulturális Fővárosa 2023” pályázatának támogatásáról. Az előterjesztésben Dr. Molnár Krisztián, a közgyűlés elnöke a partnerség révén a megye településeinek a lehetőségeit, előnyeit fogalmazta meg. Beszédében dr. Cser-Palkovics András polgármester a megye értékei mellett való egységes fellépést, valamint a humánum, a kultúra fenntarthatóságának kulcsfontosságú szerepét emelte ki. 
2017.09.27. 11:27
A mammográfiás szűrőállomás továbbra is a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
2017.09.27. 10:06
Október 14-én Megyekorzó lesz a Szent István téren - Még várják a jelentkezéseket!
Megyekorzó, Fejér termék kiállítást és vásárt rendeznek 2017. október 14-én szombaton Székesfehérváron, a Szent István téren. Október 10-ig várják a termelők és kiállítók jelentkezését.
2017.09.27. 08:28
Szerdán ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2017. szeptember 27-én, szerdán 9.00 órai kezdettel ülést tart a Megyeháza Dísztermben (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2017.09.26. 10:39
Hármas ünnepség Kápolnásnyéken – Nyék találkozó, falunap és főtér átadás volt szombaton
Tizedik alkalommal rendezték meg a Nyék Települések Találkozóját Kápolnásnyéken, ahol egyúttal átadták az új településközpontot, a díszpolgári címet, valamint megnyitották a Szent Mihály napi ünnepséget is. Kápolnásnyék új főterének avatásán a szalagot átvágta Dr. Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Podhorszki István polgármester és Pogácsás Tibor államtitkár. 
2017.09.25. 09:23
A pákozdi arborétum madárházzal, játszóparkkal bővült
Pompás királyfácánok és pulykák sétálnak az új szabadtéri madárröptében, dámszarvas, vaddisznó legel a nagy területű, pénteken átadott vadasparkban. A pákozd-sukorói arborétumot a kezelő további jóléti elemekkel tervezi kibővíteni.  
2017.09.25. 09:19
Finisben a jelentkezés a Fehérvár Hangjára
Október 8-ig lehet nevezni Székesfehérvár és Fejér megye rangos zenei tehetségkutatójára, a Fehérvár Hangja versenyre. A jelentkezők meghallgatása október derekán lesz Fehérvár új ifjúsági szórakozóhelyén, a Petőfi Kultúrtanszéken.
2017.09.25. 09:01
Újabb kiállításon mutatkozik be Fekete Ildikó hímes tojásaival
Fekete Ildikó hímes tojásai a közelmúltban kerültek be a Fejér Megyei Értéktárba. Az alkotó örömmel értesíti a megye lakóit, hogy szeptember 8-án önálló kiállítása nyílt a New York-i Magyar Házban, melyre szeretettel vár minden érdeklődőt. A kiállítás áprilisig lesz megtekinthető, ahol közel 800 hímes tojáson keresztül ismerkedhet meg a látogató nyolc tájegység - Baranya megye, Felső-Torontál, Muravidék, Felvidék, Sárköz, Gyimes, Árapatak, Háromszék - mintakincsével. 
2017.09.25. 08:48

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár