klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Jótékony célú fenyővásár nyílt a Megyeházán
December 9-től fenyővásárt rendez a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal a Megyeházán. A vásár a Piac tér és a Szent István tér felől is megközelíthető. A fenyőárusítás december 24-ig naponta 8.00 órától estig tart. 
2017.12.08. 11:00
A mindennapokban is irányítsuk rá a figyelmet rászoruló embertársainkra!
A Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal hagyományosan szervez évek óta jótékony céllal fenyővásárt a Megyeháza udvarán. A megye vezetői e szép hagyományt ápolva idén is karácsonyfák felajánlásával járultak hozzá a megyei szociális és gyermekvédelmi intézményekben élők karácsonyához. Az elnök és a kormánymegbízott sajtó jelenlétében adták át a támogatást az intézményvezetőknek hangsúlyozva a jótékony kezdeményezések fontosságát.
2017.12.08. 10:49
Először adták át Az év Fejér megyei önkéntese díjat
Az Önkéntesség Világnapja alkalmából 2017. december 5-én, kedden délután adták át hagyományteremtő szándékkal idén először „az év Fejér Megyei Önkéntese Díj” –at a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház szervezésében a Szent István Művelődési Házban Székesfehérváron.
2017.12.06. 09:55
Közgyűlési döntések
Újabb 46 települési projekt 6,5 milliárd forintos támogatásáról döntött a megyei közgyűlés - tájékoztatott Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a szerdai ülést követő döntésekről a Megyeházán.  
2017.11.29. 16:42
Pályázati felhívás! Jelentkezés Kárpát medencei hungarikum vetélkedőre
A Lakiteleki Népfőiskola – az Országgyűlés és a Hungarikum Bizottság támogatásával – „Kárpát-medence kincsei” címmel vetélkedőt szervez a hungarikum mozgalom további népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében.
2017.11.29. 14:45
Varga Imre István a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara újonnan megválasztott megyei elnöke
A november 3-i kamarai választások alapján a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és 17 támogató szervezetének küldöttjelölt-listáján szereplők alkotják a 70 fős megyei küldöttgyűlést. A szombati alakulóülésen megválasztották a megyei elnököt és alelnököket, az etikai bizottság tagjait, a kamarai osztályok megyei vezetőit, illetve azt a 15 küldöttet, akik az országos küldöttgyűlésen képviselik a megyét.
2017.11.27. 11:56
Szerdán ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2017. november 29-én (szerdán) 9 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza Díszterme (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2017.11.27. 10:22
Pályázati felhívás! - Fejér Megyei Önkéntes Díjra várják a jelöléseket
A Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház az idei évben először, december 5-e, az Önkéntesség Világnapja alkalmából, hagyományteremtő céllal Fejér Megyei Önkéntes Díjat adományoz a megyében tevékenykedő önkéntesek körében. 
2017.11.22. 10:12
„Fejér Megye Védelméért” díjat alapított a Fejér Megyei Védelmi Bizottság
A „Fejér Megye Védelméért” emlékplakettet a testület először adta át, az arról szóló javas-latot az ülés elején fogadták el a tagok.
2017.11.22. 08:17
Az egészséges életmód és a sport a középpontban a Gyermekek Napján
A gyermeki jogok fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a tizedik éve megrendezett Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napokkal. Sportverseny, kiállítás, szakmai konferencia is színesíti a heti programsorozatot, melynek mind az öt napja a gyermekekről szól. Hétfőn délelőtt a sporté volt a főszerep. Foci, sorverseny és felhőtlen szórakozás várta a Fejér megyei gyermekotthonokban nevelkedő fiatalokat a VOK-ban. A Vándorkupa várományos csapatával a Fejér Megyei Közgyűlés csapata mérkőzött a pályán.
2017.11.21. 11:20

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár