klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Szobrot avattak Sukorón
A reformáció 500. évfordulója alkalmából ünnepséget rendeztek szombaton a református templomnál Sukorón a Vértesaljai Református Egyházmegye és a Sukorói Református Misszió Egyházközség szervezésében, melyet Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök is megtisztelt a jelenlétével.
2017.09.04. 10:49
Nemzetközi vadgasztronómiai fesztivált rendeztek Soponyán
A Sárvíz-völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központ adott otthont szombaton a tizenegyedik vadgasztronómiai fesztivál nagyközönségének. A találkozó kilépett az országos keretei közül, idén a határokon túlra is nyitott, és immár a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál nevet viselte. 
2017.09.04. 09:20
„Magyarország értékei egy helyen!” Fejér megye a III. Magyar Értékek Napján
A Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége, valamint a NMI Művelődési Intézet együttműködésében, több ágazat összefogásával valósul meg 2017. szeptember 9-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren a III. Magyar Értékek Napja. A programsorozat jól példázza a közös értékeink iránt érzett felelősség mozgósító erejét, hiszen a III. Magyar Értékek Napja 19 megye és 6 határon túli régió, valamint közel 600 közreműködő, fellépő részvételével zajlik: a 10 órányi kulturális program mellett 30 kiállítói pavilon, valamint 26 kézműves foglalkozás és interaktív mesterségbemutató gondoskodik a színvonalas kikapcsolódásról.
2017.09.04. 08:55
Új épületben tanulhatnak a Petőfi iskola alsósai Móron
Évnyitó keretében avatták fel csütörtökön a Petőfi iskola új épületét Móron. Az ünnepségen, melyen részt vett Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is, beszédet mondott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Törő Gábor országgyűlési képviselő és Fenyves Péter polgármester is. A beruházás 450 millió forintba került, 200 milliót tett ki az állami támogatás és 250 milliót fordított az önkormányzat saját erőből arra, hogy méltó körülmények között tanulhassanak a Petőfi iskola alsósai.  
2017.09.01. 09:04
Forgalomkorlátozások a városi tanévnyitó ünnepség idején a Szent István téren
2017. augusztus 31-én 18.00 órakor a Szent István téren kerül megrendezésre a városi tanévnyitó ünnepség. Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a rendezvénnyel kapcsolatban a rendőrség és a közterület-felügyeletet az alábbi korlátozásokat vezeti be:  
2017.08.30. 10:29
Jól haladnak az etyeki fejlesztések
Helyszíni bejáráson tekintette meg Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke a mintegy két milliárdos „Etyeki Gasztrosétány és kapcsolódó fejlesztések” projekt keretében megvalósuló fejlesztési elemeket: a Gasztrosétányt, a Sváb házat valamint a  borászati központokat a napokban. A VVVTFT által lebonyolítandó projekt fejlesztései várhatóan az év végére készülnek el.  
2017.08.29. 11:52
A pécsi kollégiumi férőhelyek Fejér megyei pályázati nyerteseit köszöntötték a Megyeházán
Kihirdették a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyre benyújtott és elbírált pályázatok Fejér megyei nyerteseit. A Fejér Megyei Közgyűlés által biztosított kollégiumi férőhelyek megjelent 10 pályázóját és az őket képviselő családtagokat Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte hétfőn délelőtt a Megyeházán, majd átadta a jogosultságot igazoló dokumentumokat.  
2017.08.28. 10:16
A marketing szerepe a haltermelésben
A halfogyasztás növelése évek óta kormányzati törekvés, de minden haltermelő pontosan tudja, hogy a központi marketing kevés ahhoz, hogy átütő sikereket érhessünk el, hiszen marketing szemléletű termelés és a kapcsolódó területek összefogása nélkül jelentős eredményeket nehéz elérni. 
2017.08.25. 09:19
XI. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál
Az Országos Vadgasztronómiai Fesztivál sikeresen ötvözi a könnyűzenei és gasztronómiai fesztiválok hangulatát, programkínálatát, mindezt egy csodálatos természeti környezetben. A rendezvény fő vonalát a vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, melyre csapatok jelentkezését várják! 
2017.08.25. 09:15
A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány innovációs pályázata
Elindult a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány fiatal startuppereket támogató, egy éves mentorprogramja. A pályázat célja az innováció és társadalmi felelősségvállalás erősítése a Kárpát-medencei fiatal tehetségek körében.  
2017.08.22. 08:21

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár