klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Szombaton lesz a X. Maroshegyi Böndörödő
Maroshegyen tizedik éve töltik meg a hagyományos szüreti mulatságok programjait hintós-szekeres felvonulással, énekkel, tánccal, főzéssel, borlopással és főképpen sok-sok vidámsággal. Szombaton délelőtt tíz órakor kezdődik az egész napos városrészi rendezvény, a Gárdonyi Géza Művelődési Háznál mindenkit szeretettel várnak. A Fejér Megyei Önkormányzat kitelepült Hungarikum játékparkja hazánk és megyénk értékeit népszerűsíti a rendezvényen. 
2017.09.21. 16:18
Több 700 milliós uniós támogatást kapott Fejér megye négy településének iskolája fejlesztésére
Több, mint 700 millió forintos uniós pályázati támogatásban részült Fejér megye négy településének - Bodajk, Bakonycsernye, Polgárdi és Sárszentmihály - köznevelési intézményei. Az iskolai uniós fejlesztésekről, a Móri és Székesfehérvári Járások területéhez tartozó EFOP-4.1.2. és EFOP-4.1.3. konstrukciójú pályázatok döntéseiről csütörtökön közösen tájékoztatott Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök valamint az érintett települések polgármestereinek és intézményvezetőinek jelenlétében Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ tankerületi igazgatója és Törő Gábor, országgyűlési képviselő a Megyeházán 
2017.09.21. 16:06
Várják az álláskeresők és a foglalkoztatók jelentkezését
Operatív szakaszába érkezett a Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében című projekt. Ülést tartott a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum a Megyeháza Címertermében. 
2017.09.12. 16:58
III. Magyar Értékek Napja volt a fővárosban
A magyar szellemi, tárgyi és kulturális örökséget vonultatta fel idén is a Magyar Értékek Napja szombaton a budapesti Szent István-bazilika előtt. A nagyszabású rendezvényen 19 megye és 6 határon túli régió képviselői, fellépői képviseltették magukat.
2017.09.11. 14:16
III. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár
Az agrárgazdálkodás minőségi fejlesztése szellemében a célkitűzés:„kerüljön minőségi magyar termék az asztalra!” ennek jegyében kerül megrendezésre a III. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár 2017. szeptember 29-30-án, Székesfehérváron. 
2017.09.11. 10:03
A Magyar Népdal Napja Martonvásáron
A Magyar Népdal Napja, a magyar népdalok, népi kultúra, néptánc, népzene és feldolgozott zene kiemelt hazai eseménye szeptember 16-17-én Martonvásáron kerül megrendezésre. A  rendezvény programjai 12 éves kor alatt ingyenesen látogathatók.   
2017.09.11. 09:59
Szobrot avattak Sukorón
A reformáció 500. évfordulója alkalmából ünnepséget rendeztek szombaton a református templomnál Sukorón a Vértesaljai Református Egyházmegye és a Sukorói Református Misszió Egyházközség szervezésében, melyet Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök is megtisztelt a jelenlétével.
2017.09.04. 10:49
Nemzetközi vadgasztronómiai fesztivált rendeztek Soponyán
A Sárvíz-völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központ adott otthont szombaton a tizenegyedik vadgasztronómiai fesztivál nagyközönségének. A találkozó kilépett az országos keretei közül, idén a határokon túlra is nyitott, és immár a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál nevet viselte. 
2017.09.04. 09:20
„Magyarország értékei egy helyen!” Fejér megye a III. Magyar Értékek Napján
A Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége, valamint a NMI Művelődési Intézet együttműködésében, több ágazat összefogásával valósul meg 2017. szeptember 9-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren a III. Magyar Értékek Napja. A programsorozat jól példázza a közös értékeink iránt érzett felelősség mozgósító erejét, hiszen a III. Magyar Értékek Napja 19 megye és 6 határon túli régió, valamint közel 600 közreműködő, fellépő részvételével zajlik: a 10 órányi kulturális program mellett 30 kiállítói pavilon, valamint 26 kézműves foglalkozás és interaktív mesterségbemutató gondoskodik a színvonalas kikapcsolódásról.
2017.09.04. 08:55
Új épületben tanulhatnak a Petőfi iskola alsósai Móron
Évnyitó keretében avatták fel csütörtökön a Petőfi iskola új épületét Móron. Az ünnepségen, melyen részt vett Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is, beszédet mondott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Törő Gábor országgyűlési képviselő és Fenyves Péter polgármester is. A beruházás 450 millió forintba került, 200 milliót tett ki az állami támogatás és 250 milliót fordított az önkormányzat saját erőből arra, hogy méltó körülmények között tanulhassanak a Petőfi iskola alsósai.  
2017.09.01. 09:04

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár