klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Gyereknapi forgataggal és velencei-tavi aktivitásokkal zárul a Mozaik Múzeumtúra tavaszi iskolai edukációs programsorozata
A Mozaik Múzeumtúra idén először megrendezett, rendhagyó múzeumpedagógiai edukációs sorozatának nyolcadik iskolai helyszíne az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium lesz május 26-án, a nagyszabású sorozatot pedig a PlayKID - Minimax Gyereknapon való részvétel koronázza meg május 27-28-án a Millenáris Parkban.
2017.05.23. 08:08
Megyei és járási stratégiák a foglakoztatásért
A Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum mai ülésén elfogadta a Fejér Megyei Foglalkoztatási Stratégia munkaprogramját a Megyeháza Címertermében.
2017.05.22. 10:32
Néma tiszteletadások az Európa Nap alkalmából
A hagyományoknak megfelelően néma tiszteletadásokon emlékeztek Székesfehérváron a II. világháború európai befejezésére. Az Európa Nap alkalmából koszorúzások voltak a Béke téri, majd a Szentlélek katonatemetőben, a Városház téren, illetve a pákozdi Katonai Emlékparkban és a csalai katonatemetőben is elhelyezték az emlékezés virágait. 
2017.05.10. 08:33
Átadták a móri Megyenapon a Díszpolgári kitüntető címeket és díjakat
Idén a 19. Móri Szent György-heti vígasságok keretében rendezett Megyenapi ünnepséget a Fejér Megyei Önkormányzat szombaton délelőtt, Móron. A Megyenap alkalmából a megyében kimagasló munkát végző polgárait díszpolgári kitüntető címmel és díjakkal ismerte el a Fejér Megyei Közgyűlés. A rangos megyei elismeréseket dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adta át.  
2017.04.29. 11:19
A mai napon hirdették ki: 69 település pályázata nyert TOP támogatást Fejérben
Az összesen 14,5 milliárd forintot elnyert projektek közel 69 települést érintenek - többek között ipari, oktatási és turisztikai fejlesztések is megvalósulnak. A következő hetekben még mintegy 20 milliárd forint további támogatás odaítéléséről születhet döntés Fejér megyében.
2017.04.28. 12:00
Közgyűlési döntések
A Fejér Megyei Közgyűlés április 27-én, csütörtökön délelőtt a Megyeházán tartott soros ülésén a képviselők a tájékoztatók és beszámolók elfogadása mellett egyhangúan megszavazták és támogatták a Fejér Megyei Önkormányzat együttműködési szándékát a nemzetközi és országos jelentőségű 21. Vadászati Világkiállításban való kiemelt szerepvállalásban.  
2017.04.27. 11:46
Megalakult a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform a Megyeházán
A Megyeháza Címertermében tartotta alakuló ülését 2017. április 27-én, csütörtökön a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform. Az alakuló ülésen Dr. Kovács Zoltán, a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal jegyzője köszöntötte a megjelenteket és ismertette a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform megalakításának előzményeit.
2017.04.26. 15:35
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megye Közgyűlése 2017. április 27-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2017.04.25. 13:05
Gróf Széchenyi Zsigmond halálának 50. évfordulójára emlékeztek
Gróf Széchenyi Zsigmond halálának 50. évfordulója alkalmából rendeztek megemlékezést Sárpentelén, a Szent Kereszt Felmagasztalása templom sírkertjében. A magyar vadászati kultúra kimagasló alakja kalandos élete során bejárta Afrikát, Indiát, Alaszkát és Európát. Vadászkönyvtára Magyarország legjelentősebb vadászati szakkönyvgyűjteménye, mely a Magyar Természettudományi Múzeumban tekinthető meg. 
2017.04.24. 15:03
Etyeki Piknik
 Az Etyeki Piknik rendezvénysorozatot 2013-ban indították el és évente négy alkalommal, évszakonként rendezik meg Etyeken, az Újhegyi pincesoron és Szépvölgyben. Program- és gasztronómiai kínálatában minden rendezvénynél a jellemző, szezonális sajátosságokat vannak alapulvéve; így például télen a farsangi vagy tavasszal a húsvét kultúrköre határozza meg az eseményt, nyáron a rozés és a lecsó, ősszel pedig a szüret köré szervezik a rendezvényt. A helyszínen kinyitnak a pincészetek, kézműves vállalkozók a sonkástól és sajtostól kezdve a szörpösön, mézesen és cukrászon keresztül a párlatosig, hogy igényes kulturális programok kíséretében mutassák be termékeiket.
2017.04.18. 11:52

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár