FEJER PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA      
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Módosult a „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei (KTK 2020)” című útmutató
Felhívjuk figyelmüket, hogy az útmutatóban foglaltak szerinti kommunikációs kötelezettségeknek szükséges megfelelni a 2014-2020-as programozási időszakra vonatkozóan.

Tájékoztatjuk, hogy a korábbiakban, valamint a 2016.07.05-től hatályos, „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei (KTK)” című útmutatók használatára az alábbi szabályozás az irányadó.

A projektek megvalósításakor a támogatási szerződés/támogatói okirat kötésének időpontjában hatályos „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei (KTK)” című útmutató szerint kell eljárni a felhívások elszámolható költségekre vonatkozó rendelkezéseinek figyelembevételével.

A 2016.07.05-i megjelenésekor már benyújtott, értékelés előtt, vagy értékelés alatt álló projektek esetében csak akkor kell alkalmazni a korábbi KTK-ban foglaltakat, amennyiben a már megtervezett kommunikációs feladatokra és az ahhoz kapcsolódó költségekre tekintettel az előnyösebb a támogatást kérőre.

A fentiektől függetlenül, valamennyi projekt esetében a Széchenyi 2020 arculati előírásait kell betartatni annak megjelenésének időpontjától kezdve. A korábban – régi arculattal - elkészített eszközök cseréje nem elvárás.

Az útmutató letölthető az alábbi link alatt: https://www.palyazat.gov.hu/doc/25

Forrás: palyazat.gov.hu

2016.09.13