Ugrás a tartalomhoz
Fejer.hu - Fejér Vármegyei Önkormányzat hivatalos oldala

Üdvözöljük Fejér vármegyében!

Fejér Termék 2024 – február 29-ig várják a pályázatokat

Fejér Termék 2024 – február 29-ig várják a pályázatokat

A „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében, a Fejér vármegyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében ebben az esztendőben is meghirdette pályázatát a Fejér Vármegyei Önkormányzat. A páylázatokat 2024. február 29-ig várják.

Új Minibölcsőde Adonyban

Új Minibölcsőde Adonyban

Az adonyi Hóvirág Óvoda és Bölcsőde intézményegyüttes új épületét, a két csoportszobás, korszerű minibölcsődét pénteken adta át Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, Ronyecz Péter polgármester, és Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő.

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Vármegyei Közgyűlés

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Vármegyei Közgyűlés

Rendkívüli ülést tartott csütörtökön a Fejér Vármegyei Közgyűlés. A testület egyebek mellett kitüntető címek és díjak odaítéléséről döntött, valamint az aktív- és ökoturisztikai fejlesztésekről szóló TOP Plusz pályázathoz kapcsolódó döntéseket is meghozott.

Tizedik alkalommal lesz Civil Véradás Fejér vármegyében

Tizedik alkalommal lesz Civil Véradás Fejér vármegyében

Tizedik alkalommal szervez Civil Véradást Fejér vármegyében a Fejér Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ – erről tájékoztatta a közvéleményt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke.

Felhívás

Felhívás „Fejér Termék 2024” Elismerés elnyerésére

„Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében a Fejér vármegyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében hirdetett pályázatot a Fejér Vármegyei Önkormányzat.

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a mellékletben található pályázati felhívásban.

A pályázat beadási határideje: február 29.