Ugrás a tartalomhoz
Fejer.hu - Fejér Vármegyei Önkormányzat hivatalos oldala

Üdvözöljük Fejér vármegyében!

Megújult a fejer.hu!

Megújult a fejer.hu!

Megújult formában várja látogatóit Fejér vármegye honlapja, a www.fejer.hu.

Fontos lépések a Velencei-tónál

Fontos lépések a Velencei-tónál

Pénteken reggel a Szúnyog-szigeti hajóállomáson írták alá az öt Velencei-tavi hajóállomás komplex felújításának második ütemére vonatkozó vállalkozói szerződést. Az eseményen a Velencei-tó vízszintjének emelése érdekében több fontos bejelentés is történt.

Faadomány karácsony előtt

Faadomány karácsony előtt

Egy idős dunaújvárosi házaspár karácsonyát szerette volna szebbé tenni a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a térség országgyűlési képviselője. Dr. Molnár Krisztián és Dr. Mészáros Lajos magánfelajánlása, egy teherautónyi tűzifa december 23-án érkezett meg a családhoz.

Szeretetvendégség Dunaújvárosban

Szeretetvendégség Dunaújvárosban

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, a Fejér Megyei Önkormányzat, a Szegényeket Támogató Alapítvány, a Fidesz Fejér 04. választókerületi szervezete és a Jövő Új-városáért Egyesület szervezésében Karácsonyi szeretetvendégségre várták Dunaújváros és térsége rászorulóit december 23-án. Több mint ezer adag főtt ételt osztottak szét a szervezők.

Településfásítási program: január 20-ig lehet regisztrálni

Településfásítási program: január 20-ig lehet regisztrálni

Folytatódik a rendkívül sikeres Településfásítási Program, amelynek előző két ütemében több mint 1350 településen összesen 36 ezer sorfát ültettek el. A most következő, harmadik ütemben 2023 tavaszán és őszén további 10 ezer sorfát ültethetnek el a 10 ezer fő lélekszámúnál kisebb települések.

Felhívás

Pályázati felhívás "Fejér Termék" elismerés elnyerésére 2023

A Fejér Vármegyei Önkormányzat "Fejér Termék" elismerés elnyerésére pályázatot hirdet. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér vármegyében előállított élelmiszerekre és kézműves termékekre, mint helyi termékekre, továbbá a Fejér Termék Program három pillérének - hagyomány, érték, minőség - való megfelelés hangsúlyozására.