Ugrás a tartalomhoz
Fejer.hu - Fejér Vármegyei Önkormányzat hivatalos oldala

Üdvözöljük Fejér vármegyében!

Kifizeti a Kormány a Dunaferr dolgozóinak bérét

Kifizeti a Kormány a Dunaferr dolgozóinak bérét

Szerdai kormányülésén döntött arról a kabinet, hogy a következő hat hónapban Magyarország Kormánya kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét, ami több mint 16 milliárd forint - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

30 éves a Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub

30 éves a Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub

A Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub fennállásának 30. évfordulója alkalmából megjelent kiadvány bemutatóját tartották pénteken este. A könyvbemutatón Ovádi Péter kormánybiztos, Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő is részt vett.

Megújult a fejer.hu!

Megújult a fejer.hu!

Megújult formában várja látogatóit Fejér vármegye honlapja, a www.fejer.hu.

Fontos lépések a Velencei-tónál

Fontos lépések a Velencei-tónál

Pénteken reggel a Szúnyog-szigeti hajóállomáson írták alá az öt Velencei-tavi hajóállomás komplex felújításának második ütemére vonatkozó vállalkozói szerződést. Az eseményen a Velencei-tó vízszintjének emelése érdekében több fontos bejelentés is történt.

Faadomány karácsony előtt

Faadomány karácsony előtt

Egy idős dunaújvárosi házaspár karácsonyát szerette volna szebbé tenni a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a térség országgyűlési képviselője. Dr. Molnár Krisztián és Dr. Mészáros Lajos magánfelajánlása, egy teherautónyi tűzifa december 23-án érkezett meg a családhoz.

Felhívás

Pályázati felhívás "Fejér Termék" elismerés elnyerésére 2023

A Fejér Vármegyei Önkormányzat "Fejér Termék" elismerés elnyerésére pályázatot hirdet. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér vármegyében előállított élelmiszerekre és kézműves termékekre, mint helyi termékekre, továbbá a Fejér Termék Program három pillérének - hagyomány, érték, minőség - való megfelelés hangsúlyozására.