MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

A közgyűlés elnöke köszönti a végzősöket
2020.05.02. 08:02

Kedves Végzősök!
 
Vannak történelmi évfolyamok. Olyanok, melyeknek rendkívüli időkben kell bizonyítaniuk. Olyanok, melyek bekerülnek a történelemkönyvekbe. A Ti évfolyamotok ilyen, kedves végzősök!
Rendhagyó időket élünk, tapasztalhatjátok. A világjárvány idején, Ti, a végzős évfolyamok diákjaiként most még nagyobb próbatétel előtt álltok, mint az útra indulás, a szülőkről való leválás, az új baráti és közösségi kapcsolatok építése, vagy mint az elköteleződés. Most nem csak az iskolai tárgyak ismeretéről tesztek érettségi vizsgát, de bizonyítanotok kell az egyéni és közösségi felelősségvállalásban, saját és családotok életéről történő felelős gondolkodásban, a generációk közötti együttműködésben.Tanultam Erasmustól: „Élj mindennap úgy, mintha az utolsó napod volna, de tanulj úgy, mintha örökké élnél!”
 
Hiszek benne, hogy az ismeretek tárából sikerült gazdagon gyűjtenetek, és lelkileg és testileg is megerősödtetek a diákéveitek alatt. Hiszek abban is, hogy emberileg is helyt tudtok állni!
Mégis, az ilyen embert próbáló időkben leginkább én azt szeretném, ha boldog és kiegyensúlyozott végzősök lennétek, olyanok: akik tudnak időt szánni egymásra, akik nyitottak, akik ki tudják fejezni hálájukat, akik optimistán tudnak a jövőbe nézni, a jelen minden nehézsége ellenére!
 
Ehhez pedig élethosszig tartó ösztönzést, bátorítást szeretnék adni, hogy ne fáradjatok meg, ha erre az útra léptek, sőt erőtök gyarapodjon, s tudjatok megújulni, szárnyalni hasonlóan szép életpályátokon!
 
 
Kedves Végzős Diákok!
 
Életetekben soha nem feledjétek, ha majd tanulmányaitok vagy munkátok elszólít innen benneteket, Fejér megye büszke rátok!
 
Visszavárunk benneteket! Köszönet családjaitoknak és tanáraitoknak, hogy segítettek titeket e mérföldkő elérésében. Isten áldjon Benneteket!
 
 
Dr. Molnár Krisztián,
a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke
 

 

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP