MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

A mersini Európa-bajnokságon történelmi sikert aratott dunaújvárosi tornászokat köszöntötte az elnök
2021.01.21. 13:29

Elismerő oklevéllel és millenniumi emlékéremmel köszöntötte csütörtökön a női tornászok junior és felnőtt Európa-bajnokságán kiválóan teljesítő dunaújvárosi versenyzőit, köztük a magyar női tornasport első kétszeres Európa-bajnokát és edzőiket a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeházán. "Ez a kiemelkedő eredmény Fejér megye, Dunaújváros hírnevét is öregbíti Európa szerte."- hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián a fogadásukon.  A mersini Európa-bajnokságon történelmi sikert arattak a dunaújvárosi tornászok, akik hét éremmel tértek haza a megmérettetésről. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke csütörtökön köszöntötte a dunaújvárosi versenyzőket és edzőiket a Megyeházán. 
„Karácsony környékén értesültünk a jó hírről, hogy a törökországi Európa-bajnokságon példátlan eredménnyel szerepeltek Fejér megyéből a dunaújvárosi tornászaink. Ez azért is fontos a számunkra, mert a 100 éves Keleti Ágnes születésnapja is nemrég volt és ez jól összecseng a mai ünnepséggel. Szívből gratulálok a sportolóknak és a felkészítőknek. Ez a kiemelkedő eredmény Fejér megye, Dunaújváros hírnevét is öregbíti Európa szerte. Köszönöm nektek ezt a kiváló teljesítményt.” – köszöntötte a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke az elismerésben részesülő sportolókat és edzőiket.
Dr. Molnár Krisztián (J1) átadta az elnöki elismerő oklevelet és a millenniumi ezüst emlékérmet a kétszeres Európa-bajnok Kovács Zsófiának (J3), a második helyezett Mayer Grétának (J4)  és a bronzérmes Makovits Mirtillnek(J5). Majd Fejér Termék ajándékkal köszönte meg a tornászokat kísérő Trenka János (J2) és Badics Réka (J6)  edzők eredményes munkáját.
Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke átadja az elnöki elismerést Kovács Zsófiának, a kétszeres Európa-bajnok tornásznak.  
 
A mersini Európa-bajnokságon történelmi sikert arattak a dunaújvárosi tornászok, akik hét éremmel tértek haza a megmérettetésről. A juniorok között Mayer Gréta, a felnőtteknél Makovits Mirtill, illetve Kovács Zsófia is a dobogó harmadik fokára állhatott a csapatversenyben, míg egyéniben Mayer Gréta egy második és harmadik hellyel gazdagodott, míg Kovács Zsófia ugrásban és felemáskorláton szerzett aranyérmet, ezzel ő lett a magyar női tornasport első kétszeres Európa-bajnoka. Zsófia 2016 óta készül Trenka János szakmai vezetésével, aki a felnőtt csapattal szintén bronzérmet szerző Makovits Mirtillt és a juniorok között érmeket halmozó Mayer Grétát is edzi. Utóbbi két tornászlány felkészítésében Badics Réka is részt vesz.

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP