MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

A SZÉKESFEHÉRVÁRI KIRÁLYI NAPOK programjai augusztus 19-én, csütörtökön
2021.08.19. 09:46

A csaknem három évtizedes múltra visszatekintő Öreghegyi Mulatsággal folytatódnak a Székesfehérvári Királyi Napok augusztus 19-én. A Belvárosban is találunk színes programokat, 18 órától felvonulnak a királyi óriásbábok, a Zichy színpadon pedig a Best of Geszti koncerten szórakozhat a közönség 20.30-tól. Tavaly a járvány miatt a hagyományoktól eltérő keretek között rendezték meg az Öreghegyi Mulatságot, így nagy öröm, hogy idén bővített programkínálat keretében láthatják vendégül a fehérváriakat Szent István ünnepének előestéjén.

Az Öreghegyi Mulatságok hagyományosan A szőlőműves szobor megkoszorúzásával kezdődik a Noé-hegyi Szent István Borrend részvételével, 15.55 órakor a Fiskális-Pozsonyi úti körforgalomban. A Bory-téren 16 órakor felavatják a Szent István Mézlovagrend új tagjait, majd műsort adnak a Főnix Rock and Roll SE növendékei. 17.00 órakor felvonulnak a borlovagrendek, ezt követik az ünnepi köszöntők, az új kenyér megszentelése, a boráldás és a borlovagok avatása.

17.50-től könnyed szórakozást ígérő produkciók jönnek a színpadon: fellép a Harmónika Trió, Jónás Andrea és Fehér Adrienn, illetve a Felicita Kulturális és TáncSport Egyesület. Lesz népmesés gyerekelőadás, Zsigmond Lala műsora, majd 20.50-től utcabál a J.A.M Showbanddel. 16.00 és 19.00 óra között folyamatosan kézműves foglalkozásokkal és jótékonysági süteményvásárral is várják a családokat.

A Belvárosban is folytatódnak a programok: 18.00 órától a királyi óriásbábok felvonulásával, zenészekkel és hagyományőrzőkkel a Vörösmarty Színháztól a Városház térig, ahol a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar kiskoncertje fogadja a menetet.

20.30 órai kezdettel a Zichy-színpadon a Best of Geszti koncert zárja az estét. A műsorban a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringosztár és Létvágy-dalokat sűrítik egyetlen ütős produkcióba kiváló muzsikusokkal, énekesekkel.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP