MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Adományozás és fenyővásár a Megyeházán
2018.12.10. 15:38

Egy régi és szép hagyományt elevenített fel a megyei közgyűlés elnöke és a kormánymegbízott a Megyeháza udvarán. Az adventi időszakban a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal sok éve szervez jótékony célú fenyővásárt, és fenyőadománnyal segíti a Fejér megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények karácsonyát.  December 17-től december 24-ig hagyományosan jótékony célú fenyővásárnak ad otthont a Megyeháza udvara, melyhez kapcsolódóan minden évben fenyőfákat adományoznak a megyei szociális és gyermekvédelmi intézményeknek.
A részletekről hétfőn délelőtt  tájékoztattak az adományozók: Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője. Az elnök hangsúlyozta: a kormányhivatal és a megyei önkormányzat vezetőiként elkötelezett támogatói és segítői a hátrányos helyzetű családoknak és a rászoruló embereknek, gyermekeknek. 
Dr. Simon László kormánymegbízott hangsúlyozta: Fejér megyében 1830 szociális ellátásban részesülő személy és 864 állami gondoskodásban nevelkedő gyermek karácsonyát teszi szebbé a Fejér Megyei Kormányhivatal és a Fejér Megyei Önkormányzat fenyőárusítással egybekötött jótékonysági akciója.
Cséplőné Gönczi Veronika, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény igazgatója és Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ vezetője megköszönték a kormányhivatalnak és az önkormányzatnak az egész éves törődést és a további sikeres együttműködésben bízva áldott karácsonyt kívántak!
A tájékoztató után a fenyőárusítás helyszínén. Dr. Simon László kormánymegbízott és Dr. Molnár Krisztián elnök jelképesen átadták a fenyőfákat a szociális és gyrmekvédelmi intézmények vezetőinek  Horváthné dr. Vörös Ágnes, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltség igazgató -helyettese jelenlétében. 
A december 17-től nyíló fenyővásárt a Szent István tér felől, és a Piac tér felől is meg lehet közelíteni. A fenyőárusítás itt december 24-ig reggel 8-tól körülbelül este 8-ig tart.

A képen közgyűlési elnök és a kormánymegbízott a szociális intézményvezető meglepetés ajándékával, egy mécsessel a kezében.
 

Keresés

Fejér Megyei Értéktár

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár