Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Átadták a megújult irodát
2017.09.22. 10:11

Átadták a Vadex Mezőföldi Erdő -és Vadgazdálkodási Zrt.- hez tartozó Mecséri Erdő - és Vadászgondnokság megújult irodáját. Az ünnepségen a cég mecséri dolgozóit, erdészeket, vadászokat és a vezetőket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke is köszöntötte.  
Majoros Gábor, a Vadex vezérigazgatója elmondta, hogy a mecséri erdészet irodája még 1967-ben épült, azóta szolgálta a környéken élőket és az itt dolgozókat. A VAdex mecséri részlegéhez 5 hektár erdő és 14500 hektár vadászterület tartozik, ennek volt adminisztratív központja az irodaépület, amely felújításra szorult. A felújítást a vállalat saját költségén, 26 millió forintból valósította meg és így végre méltó körülmények között intézhetik a kelet-bakonyi vidéken, a megye talán legjelentősebb vadászterületén az erdővel és vadászattal kapcsolatos ügyeiket. - tette hozzá az igazgató.
 
Az avatóünnepségen részt vett és üdvözölte a beruházást Törő Gábor, országgyűlési képviselő és a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. Dr. Molnár Krisztián a Vadex Zrt. megyei szerepvállalását hangsúlyozva elmondta számos olyan beruházás és fejlesztés köthető a céghez, amely a közjót és a lakosság érdekeit szolgálja. 
 
Majoros Gábor, Törő Gábor, Dr. Molnár Krisztián és Wéninger László, Balinka polgármestere a szalag átvágásával átadják a Mecséri Erdő- és Vadászgondnokság új irodáját. 
 
 
 
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár