MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Átadták az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő új játszóterét
2021.06.10. 18:40

Ugrálóvár, homokozó, gokart pálya és vízi dodzsem - csak néhány lehetőség azok közül, amelyeket birtokba vehettek ma a gyerekek az Agárdi Gyógy - és Termálfürdő játszóterének átadásán. A fejlesztést a gyógyfürdő saját forrásból valósította meg megközelítően száz millió forintból.Kovacsics Imre vezérigazgató kiemelte, hogy a fürdő munkatársait is megviselte a pandémiás időszak és a kényszerű tíz hónapos zárvatartás. Az újranyitásra készülve a fürdőben fejlesztések történtek, a játszóteret mindössze két hónap alatt álmodták és alkották meg, mely tulajdonképpen egy interaktív mesevilágot kelt életre.
 
Tessely Zoltán, országgyűlési képviselő jelképnek nevezte a játszótér létrejöttét és átadását mely azt jelképezi, hogy Magyarországon is újraindulhat az élet. „Gratulálni kell nekik hiszen nem álltak meg, hanem a jövőt tervezték. Tervezték ezt a gyönyörű trappoldát, ami tényleg úgy van, hogy szerintem a gyermekek birodalma lesz.”
A trappolda fantázia névre keresztelt játszótéren animátorok foglalkoznak a gyerekekkel, akik nemcsak felügyelnek rájuk, hanem különböző foglalkozásokat is szerveznek számukra. A fürdő mottója a pandémiás időszak elmúltára utalva „újra együtt” ami ez esetben annyit tesz, hogy újra együtt mozdulhatnak ki a családok és újra együtt játszhatnak a gyerekek
Dr. Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke elmondta, a megye kiemelt fejlesztési célja a turizmusfejlesztés, a Velencei- tó térsége pedig különösen kiemelt fejlesztési területnek számít. A mostani beruházás kapcsán mindenképpen elmondandó, hogy Kovacsics Imre vezérigazgató úr számunkra egy stratégiai partner, aki a Pannónia Szíve turizmusfejlesztési elemei összeállításánál is közreműködött és azóta is közös munkát végzünk az itteni turizmus élénkítése kapcsán. Dr. Molnár Krisztián a jövőre nézve hozzátette, hogy a mostani fejlesztés folytatásaként egy komoly, félmilliárd forintos beruházásban szaunaparkkal szeretnék bővíteni a területet.
 
 

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP