MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Az itt élők komfortját szolgálják – fejlesztések Nagyvenyimen
2022.03.18. 14:56

Összesen 155 milllió forint értékű, a közelmúltban megvalósult fejlesztéseket adott át pénteken reggel Nagyvenyimen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Vargáné Kaiser Katalin polgármester, és Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató-, képviselőjelölt. A három fejlesztés mindegyike 100%-ban hazai forrásból, Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg. Összesen 155 millió forint értékű fejlesztés átadására került sor Nagyvenyimen, melyek teljes egészében hazai forrásból valósultak meg.
Mindegyik most átadott fejlesztés Magyarország Kormányának köszönhetően 100%-ban hazai forrásból valósult meg – mondta el az átadón Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, aki hozzátette: ”Ami még szerintem azonos bennük, és számunkra a legfontosabb, hogy komoly helyi igényt szolgálnak ki, az itt lakók komfortérzetét, közlekedésbiztonságát javítják – számunkra, döntéshozóknak ez a legfontosabb.”


A most átadott három fejlesztés Nagyvenyim számára óriási fejlődés, ami reményei szerint folytatódni fog – mondta el az eseményen Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató, képviselőjelölt.

100 millió forint értékben parkolók, járdák, közösségi terek újultak meg, a Magyar Falu Program 15 millió forintos támogatásával pedig egy tanyagondnoki kisbuszt vásárolhatott a település.


Szintén a Magyar Falu Program 40 millió forintos támogatásának köszönhetően a Határvölgyi Lakótelep teljes aszfalt burkolat rekonstrukciója is megtörtént: a Gárdonyi, Boróka, Tölgyfa és Fűzfa utcákban.

Mint azt Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere elmondta, a Határvölgyi Lakótelepen megvalósult burkolatrekonstrukcióval elmondható, hogy mostanra Nagyvenyim ingatlanjainak 2/3-át új útburkolaton keresztül tudják megközelíteni a lakosok.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP