MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Bodajkon tett látogatást a közgyűlés elnöke
2020.09.08. 15:46

Bodajkra látogatott kedden Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, ahol az augusztusi ünnepkörben átadott és TOP forrásból felújított Bodajki Városi Művelődési Házat és a megújulás befejezése előtt álló Bodajki kegyhelyen is körbe vezette a település polgármestere. Szeptember 12-13-án szeretettel várnak mindenkit az idei Mária-napi búcsúra, a már felújított, megszépült Bodajki kegyhelyen.  Ünnepélyes keretek között augusztus 19-én avatták fel a TOP forrásból felújított, Bodajk város lakóinak a Bodajki Városi Művelődési Házat. Az épület 277 millió forintból kapott új, 200 négyzetméteres nagy és 60 négyzetméteres kisebb termet.
 
Csak a színpad 50 négyzetméter, és a kiszolgáló helyiségeken túl több, kisebb-nagyobb helyiséget is kialakítottak a hőszigetelt épület vadonatúj héjazata alatt, kifejezetten a civil szervezetekre gondolva. A megújult épületben Wurczinger Lóránt, Bodajk polgármestere vezette körbe Dr. Molnár Krisztiánt.
Az ezeréves Bodajki kegyhely, a bodajki Segítő Szűz Mária-templom és környezete vallásturisztikai fejlesztését célzó beruházást Mórocz Tamás, bodajki plébános mutatta be a közgyűlés elnökének a helyszínen. A fejlesztés részleteiről a bodajkikegyhely.hu weboldalon olvashatnak. 
 
Ez alaklomból szeretettel várnak mindenkit az idei Mária-napi búcsúra, a felújított, megszépült Bodajki kegyhelyen. A 2016 őszén elkezdődött megújulás végéhez közeledve a búcsú szombatján, (szeptember 12-én) este 6 órakor Spányi Antal megyéspüspök felszenteli a kegytemplom új miséző-oltárát melyhez ereklyét ajándékoz, és megáldja a kegytemplom restaurált belső bútorzatát; kegyoltárt, szószéket, mellékoltárokat, karzatrácsot szentmise keretében. Szeptember 13-án, vasárnap fél 11 órától pedig szintén püspöki szentmisét imádkoznak a szabadtéri oltárnál.
 

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP