MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Civil Fórum Dunaújvárosban
2022.06.10. 13:23

Fejér megyei, két napos megyejárása záró állomásaként csütörtökön Dunaújvárosba látogatott a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára. Szalay-Bobrovniczky Vince Dr. Molnár Krisztiánnal, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével, és Dr. Mészáros Lajossal, a térség országgyűlési képviselőjével egy kerekasztal beszélgetés keretében egyeztetett a térség civil szervezeteinek képviselőivel. 
Két napos Fejér megyei látogatása záróállomásaként érkezett Dunaújvárosba a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára. 

 
Mint azt Szalay-Bobrovniczky Vince elmondta, ezeknek a kerekasztalbeszélgetéseknek a célja, hogy meghallgassák a civil szervezetek képviselőinek javaslatait. „Arra vagyunk kíváncsiak, milyen ötleteik vannak, mik azok a javaslatok, amiket be tudunk építeni a saját munkánkba” – emelte ki a helyettes államtitkár.


A közösségépítés egyik fontos alappillére a civil szféra, ezért a Fejér Megyei Önkormányzat nagy hangsúlyt fektet a támogatásukra – emelte ki Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke, aki hozzátette: ”Számunkra az a legfontosabb, hogy a Fejér megyei lakosok életminősége, hétköznapjai szebbek, kényelmesebbek, biztonságosabbak, jobbak legyenek, a közösségek működjenek, épüljenek. A közösségépítésnek pedig egyik nagyon fontos eleme és alappillére a civil szféra.”


Dunaújváros térségében is sok hasznos munkát végző civil szervezet van – tette hozzá Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, akik köszönetét fejezte ki Magyarország Kormánya felé ezen szervezetek támogatásáért.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP