MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Csendes főhajtás a katonahősök tiszteletére a megyeszékhelyen
2020.10.30. 16:58

Hősi halottak, elhunyt katonák emléke előtt tisztelegtek halottak napja alkalmából a város és a megye képviselői, valamint a Magyar Honvédség katonái. Pénteken délelőtt a fehérvári katonatemetőkben és emlékhelyeken tartottak néma koszorúzásokat. A főhajtások a Hosszútemetőben kezdődtek, ahol Lehrner Zsolt, Székesfehérvár alpolgármestere és Bihácsi István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke koszorúzott.

Ezt követően a Szentlélek katonatemetőben Mészáros Attila, a város alpolgármestere és Bihácsi István megyei alelnök helyezett el koszorút.

A Béke téri orosz katonatemetőben Molnár Tamás önkormányzati képviselő, dr. Kovács Zoltán, Fejér megye főjegyzője és a Munkáspárt képviselői helyezték el az emlékezés virágait.

A Budai úti laktanyánál, a Lánczos Kornél Gimnázium épületénél Lehrner Zsolt alpolgármester, Bihácsi István megyei alelnök, valamint az iskola és a Honvéd Hagyományőrző Egyesület képviselői koszorúztak.

A megemlékezések a Városház téri II. világháborús emlékmű megkoszorúzásával zárultak.

A csendes főhajtáson részt vett Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, a Magyar Honvédség delegációja Vokla János, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és a Székesfehérvári Helyőrség parancsnoka vezetésével, valamint a Munkáspárt. A koszorúzás méltó tiszteletadással, a Magyar Takarodó dallamaival zárult.
 
szekesfehervar.hu

Keresés

Tájékoztatás

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP