MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Csütörtökön közmeghallgatás, közgyűlés a Megyeházán
2018.12.10. 09:16

A közmeghallgatást és a karácsonyi műsort követően mintegy tizenhat napirendi pont megvitatása vár a Fejér Megyei Közgyűlés tagjaira ez év utolsó, 2018. december 13-án, csütörtökön 10.15 órakor kezdődő közgyűlésén a Megyeháza Dísztermében. (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  Az ülés nyilvános előterjesztései itt tölthetők le.
 
 
A december 13-ai közmeghallgatáson, mely 10 órakor kezdődik, az állampolgárok és a megyében érdekelt szervezetek képviselői a megyei önkormányzat feladat - és hatáskörébe tartozó ügyekben fordulhatnak a közgyűlés elnökéhez és a közgyűlés tagjaihoz.
 
 
A csütörtöki évzáró ülésen a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban nevelkedő gyermekek valamint a Hungarikum Együttes tagjai köszöntik karácsonyi műsorukkal a Fejér Megyei Közgyűlésen megjelenteket.
 
 
A közgyűlés előtt, már 9 órától jótékonysági adventi vásár kezdődik a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezésében a Megyeháza aulájában a megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények megsegítésére.
 
 
A Megyeháza udvarán december 24-ig pedig fenyővásár várja az érdeklődőket.
 

Keresés

Fejér Megyei Értéktár

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár