Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Először adták át Az év Fejér megyei önkéntese díjat
2017.12.06. 09:55

Az Önkéntesség Világnapja alkalmából 2017. december 5-én, kedden délután adták át hagyományteremtő szándékkal idén először „az év Fejér Megyei Önkéntese Díj” –at a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház szervezésében a Szent István Művelődési Házban Székesfehérváron.A családias légkörű ünnepségen Dávid Kata, a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője köszöntötte a jelölteket és a vendégeket. Külön köszöntötte a díszvendégeket, a Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében: Tanka Csabát, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnökét és a Fejér Megyei Kormányhivatal képviseletében Schneider Istvánnét, a Székesfehérvári Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesét.
 
A díjjal, mint mondta, szeretnék elismerni az önkéntes tevékenységet végzők lelkesedését és fáradozását, és megköszönni munkájukat a megyei önkénteseket fogadó szervezetek általi jelöléssel. A díjjal népszerűsíteni az önkéntesség kultúráját, elismerni az önkéntesek munkáját a megyében tevékenykedő önkénteseket fogadó és küldő szervezetek, intézmények képviselői körében – tette hozzá.
 
A díjra a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház hálózatának megyei irodája küldte ki a felhívást az önkénteseket fogadó szervezeteknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek. A tőlük beérkező javaslatokat négyfős döntőbizottság bírálta el. A jelöltek közül öten kaptak meghívást a kedd esti díjátadóra. Krausz Gabriella, Erdőné Koloncsi Éva, Hidvégi Krisztián, Uj Roland Gyula és Sebestyén László Gyuláné közül a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület legutolsóként említett vezetőjét hirdették ki nyertesként. Ő vehette át Az év Fejér megyei önkéntese díjat, valamint a kormányhivatal és a megyei önkormányzat különdíját is. A díjazottról szóló méltatásban elhangzott, hogy sokat tesz azért, hogy a Nosztalgia klub jól működjön: lelkesen szervezi az önkéntes munkákat, melyeknek részese is.
 
Fotó:Feol.hu 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár