MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Emlékerdőt avattak Soponyán
2020.09.07. 16:15

Emlékerdő avatási ünnepséget rendezett ma délelőtt a Vadex Mezőföldi Zrt. Soponyán. Az ünnepség szervezői emlékerdő avatással, emlékoszlop leleplezésével és a jelképes faültetéssel hívták fel a figyelmet környezetünk védelmének fontosságára, a klímaváltozás mérséklésére. 
Ma délelőtt a Vadex Mezőföldi Zrt szervezésében emlékerdő avatásán vett részt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke Dr. Simon László kormánymegbízottal, Gulyás Andreával, az Egy a természettel Nonprofit Kft. kiemelt ügyekért felelős igazgatójával, Varga Gábor országgyűlési képviselővel, Majoros Gáborral, a Vadex vezérigazgatójával.
 
Az ünnepségen Dr. Molnár Krisztián köszöntő beszédében elmondta: „A megyeszékhely mellett az egész megyében kiemelt feladatunknak tekintjük a klímavédelem terén tett lépéseket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az előző ciklusban létrehozott első Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform, melynek egyik válasza az erdősítés. Ezért is tartom fontosnak, hogy a Fejér megyei települések is minél szélesebb körben vegyenek részt az országos fásítási programban." 
 
A mai emlékerdő avatással, emlékoszlop leleplezésével és a jelképes faültetéssel a Vadex Zrt. egy újabb lehetőséget kínált a jelenlévők számára ahhoz, hogy minél szélesebb körben hívjuk fel a figyelmet a klímaváltozás fontosságára, mérséklésére- tette hozzá a közgyűlési elnök.
 

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP