MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Fejér megyei szépkorúak jelentkezését várják a Nyugdíjas Ki mit tud?-ra
2022.01.03. 13:17

Január végéig várják a Fejér megyei szépkorúak jelentkezését a 2022-es Nyugdíjas Ki mit tud?-ra. A megyében élő nyugdíjasok és nyugdíjas csoportok előadóművészeti, valamint képző-, ipar- és népművészeti kategóriában jelentkezhetnek.Mintegy három évtizedes hagyománya van már a megyében élő szépkorúakat megszólító rendezvénynek. A 2022-es Nyugdíjas Ki mit tud?-ra a korábbi évekhez hasonlóan nyugdíjasok és nyugdíjas csoportok jelentkezését várják előadóművészeti, valamint képző-, ipar- és népművészeti kategóriában.
 

Az előadóművészeti kategóriában énekes és hangszeres produkciókkal, vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal és általában bármely színpadon előadható műsorszámmal lehet nevezni. Az előválogatók a Malom utcai Táncházban lesznek 2022. február 26-án, 27-én és március 6-án. A bemutatott produkciókat háromfős szakértő zsűri értékeli, majd javaslatot tesz a gála műsorába kerülő produkciókra. A gála a Vörösmarty Színházban lesz 2022. március 13-án, vasárnap.
 

A képző-, ipar- és népművészeti kategóriában bármely tárgyalkotó művészeti ágat képviselő alkotással lehet nevezni, amely lehet festmény, grafika, kisplasztika, hímzés, csipke, kerámia, fotó, ékszer stb. A kiállításra szánt tárgyakat 2022. február 7-én, hétfőn és 8-án, kedden 9 és 16 óra között lehet leadni Székesfehérváron, a Táncházban (Malom utca 6.). A zsűri által kiállításra javasolt alkotásokból tárlatot rendeznek a Táncház aulájában, melyet február 25-e és március 7-e között lehet megtekinteni a Táncház nyitvatartási idejében.
 

A Nyugdíjas Ki mit tud? – 2022 programjára már lehet nevezni. A letölthető nevezési lapot a www.fehervariprogram.hu oldalon találják az érdeklődők, de személyesen is beszerezhetik az intézmény központjának portáján, felsővárosi, feketehegy-szárazréti és kisfaludi közösségi házaiban és a Barátság moziban is. A lapot beküldhetik e-mailben a pethes.adrienn@fehervariprogram.hu elektronikus levélcímre, leadhatják személyesen a Fürdő sori épület portáján vagy feladhatják postai úton is: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, 8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3. (a borítékra írják rá: Nyugdíjas Ki mit tud? – 2022), de jelentkezni online is lehet a www.fehervariprogram.hu oldalon. 
A papír alapú jelentkezés határideje 2022. január 21-e, az online jelentkezésé pedig 2022. január 31-e.
 
(forrás: ÖKK)
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP