MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Fotópályázat Nadapról és a Bence-hegyről – még egy hétig várják az alkotásokat
2022.05.24. 11:55

Természeti kincseink megörökítése Nadapon és a Bence-hegynél, vagy éppen egy-egy itt elkapott, szép emlékként szolgáló portréfotó egyaránt sikerrel szerepelhet a „Négy évszak – Lenyomatok” című fotópályázaton. Az Aranyeső Alapítvány május 30-ig várja az alkotásokat. Egy kirándulás, egy hétköznapon „ellőtt” fotó, vagy éppen egy hosszabb utazást megszakító séta során készült alkotás egyaránt lehet a családi fotóalbum becses darabja. Ha pedig ezek a képek éppen Nadapon, vagy a Bence-hegynél készültek, akkor az Aranyeső Alapítvány „Négy Évszak – Lenyomatok” címmel meghirdetett fotópályázatán is sikerrel szerepelhetnek. Az alkotásokat május 30-ig várják – mondta el dr. Hátsági-Horváth Miklós, az Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki hozzátette: „A jelentkezési korhatárt 10 és 100 év között határoztuk meg, ezzel is az volt a célunk, hogy több korosztályt megszólítunk, és a gyerekeinknek is adjunk már egy speciális látásmódot azzal, hogy ők is elkezdhetnek fotózni. A pályázat alcíme ezért is lett Legyél te is fotós!”

 
Mint az Aranyeső Alapítvány kuratóriumi elnöke kiemelte: egészen más a nadapi templom télen, havas környezetben, mint a nyári napnyugtában, de mind a kettő gyönyörű! Mind gasztronómiailag, mind turisztikailag, mind a jó kerékpárút-hálózat révén sok kincset rejt és mutat meg ez a környék – az ezekről készült saját alkotásokat várják a fotópályázatra. Álló és fekvő képek egyaránt küldhetők. A pályázat nem lakcímhez kötött, az ország minden településéről lehet nevezni. A pályázatra a fotókat 2022. május 30-ig várják.

Két kategóriában lehet pályázni:
1. Kategória – Épített és természetes környezet
2. Kategória – Portré

A pályázat részvételének feltételei:
- Bármilyen kamerával vagy mobillal készült tájfotó/portréfotó. 
- Olyan pillanatot örökítsen meg a fénykép, amely Nadap és/vagy Bence-hegy szépségét és/vagy közösségét mutatja meg.
- Lehetőség van képszerkesztői programok használatára.
- A megadott linken beküldött képeket oszd meg saját Instagram és Facebook oldaladon is, írj hozzá egy gondolatot, tedd hozzá a #negyevszakfoto #nadap hashtaget.

 
A legjobb képeket június 18-tól egy egyedi molinókiállításon mutatják be Nadapon és környékén, ezenkívül médiamegjelenést is kapnak. A zsűri mindkét kategóriában értékel, és a közönség is szavazhat a legjobb képekre.

A pályázati fényképeket elbíráló zsűri tagjai:
Klotz Miklós, fotográfus 
Simon Erika, fotó-riporter, Önkormányzati Kommunikációs Központ Székesfehérvár, Fehérvár Médiacentrum
Köteles Zoltán polgármester, Nadap

 
A kiállításra kerülő képeket június 15-én 18 órakor teszik közzé a Négy Évszak Fotó honlapján www.negyevszakfoto.hu, továbbá instagram @negyevszakfoto és facebook https://www.facebook.com/negyevszakfoto// oldalán.

(forrás: okkfehervar.hu, fotók: negyevszakfoto.hu)
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP