MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Geszler pincészet

 
Geszler Családi Pincészet
 
 
A Geszler Családi Pincészet egy a nevéből is kitűnő móri családi borászat a Móri Borvidéken, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek. A szőlő, a bor körüli minden feladaton ott van a kezünk nyoma, a móri bor szeretete és tisztelete, ezt az ősi rajongásunkat adjuk át a borkóstolókon is a vendégeinknek felszabadult, vidám hangulatban, ahogy ezt láttuk apáinktól, nagyapáinktól, dédapáinktól…
Mert ha a dugó kikerül a palackból, akkor lehet igazán megismerni minket, a borvidéket és így lesz egy pár órás programból egy maradandó élmény mindannyiunknak, reméljük Önöknek is, nekünk bizonyára, mert nagyon szeretjük a társaságot, az ízes beszélgetéseket.
 
Két pince, két stílus
Két pincénk ugyanazon domb két oldalán helyezkedik el majdnem egymás mögött pár percnyire egymástól, Zrínyi utcai 40 fős „kispincénk” családi örökség, ebben a több mint 200 éves sváb borkóstolópincében megállt az idő, hagyományos pince hagyományos sváb berendezésekkel: tiszta szobával, présházzal, bálványpréssel, a pincében fahordókkal, a szőlődomb tetejére állva Vénhegyre (szőlődomb), Vértesre néző panorámával.
A domb másik oldalán pedig egy szintén legalább 200 éves korszerűsített akadálymentesített „nagypincénk” ami egy modern látványborászat, alsó szintjén a feldolgozó, palackozó résszel, tartályokkal, mély, hosszú pincével, álló borkóstoló helyiséggel a bortrezorban emeleti szintjén 70 fős elegáns borkóstolóteremmel, kerti pavilon résszel, csodás Bakonyra néző panorámával.
 
Szolgáltatásaink:
- Borkóstolás, pincejárás: két pince két stílus
- Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt
- Csoportok fogadása több nyelven
- „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer
- „Ezerjó pincelakomák”-Kóstoló a tájból, a történetekből, a borokból és az ételekből
- Palackos boreladás kis és nagy tételben
- Házhozszállítás pinceáron
- Egyedi címkés borok cégeknek, esküvőre, egyéb alkalmakra
- Ebédek, vacsorák a borkóstolóhoz éttermi kitelepüléssel a pincékben is
- Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel (angol, német nyelven is)
- Boros rendezvények egész évben
- Programszervezés a Móri Borvidéken
- Hírlevél
 
 
Büszkék vagyunk eredményeinkre: 2005-ben az Év Móri Ezerjó Bora díj; 2007-ben az Ifjú Borászok Legjobb Bora díj; Mór Város Polgármesterének Vándordíja; 2009-ben pedig a XXXI. Országos Borverseny ezüst érme Ezerjó borunkkal, évről-évre rendre arany érmekkel térünk haza a helyi, megyei, országos borversenyekről.
Legújabb sikerünk: A 2011-es Fejér megyei VI. Príma díjátadón pincészetünket is díjazták a megyében az ÉV BORÁSZATA címmel a Fejér Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ).
 
Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel (érkezés előtt minimum 1 nappal korábban). Igény esetén angol és német fordítást, pinceprogramokat, lovas kocsit, kisbuszt is tudunk biztosítani.
 
 
 
 
 
 
 

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár