MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Gombó Áron

 
Gombó Áron 
 
1992-ben születtem, gyermekkorom óta Fejér megyében élek. Képviselőségem mellett Székesfehérváron dolgozom minőségirányítási vezetőként informatikai szolgáltatások területén. 2008 óta tevékenykedem aktívan a közéletben, fiatalkoromban egy ifjúsági mozgalom csoportvezetőjeként szerveztem helyben közösségépítő játékokat, illetve másfél éven keresztül a székesfehérvári ifjúsági rádióban, a Táska Rádióban tevékenykedtem szerkesztő-műsorvezetőként. 2010-ben meghívott civilként részt vettem Székesfehérvár ifjúságpolitikai stratégiájának megalkotásában helyi civil vezetőkkel, önkormányzati képviselőkkel együtt.

Később, 2018-ban csatlakoztam a Momentum Mozgalomhoz azért, mert úgy gondolom, Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik nem a régi, 20. századi pártok reflexeit követve, illetve azok tagjaként próbálnak különböző gazdasági érdekcsoportokat képviselni. Véleményem szerint minden önkormányzat munkájában a hétköznapi emberek valódi, érdemi képviselete kell, hogy hangsúlyosan megjelenjen, a közpénzeket oligarchaérdekek helyett valóban a helyben lakók szükségleteinek megfelelően kell elkölteni az utolsó fillérig.

Úgy gondolom, hogy egy megyei képviselőnek komplex képet kell alkotnia a megye különböző térségeinek helyzetéről, kihívásairól, problémáiról, ahhoz, hogy igyekezzen biztosítani: valóban a helyben lakók érdekei vannak elsődlegesen szem előtt, valóban hatékonyan kerülnek elköltésre a közpénzek. Ennek megfelelően megyei képviselőként nemcsak helyi önkormányzati képviselőkkel, de minél több helyi választóval is szeretnék kapcsolatot tartani az önkormányzati ciklus alatt, hasonlóképpen, mint ahogy az önkormányzati választási kampány során is tettük jelölttársaimmal, önkéntes aktivistáinkkal.

Kiemelten fontos és képviselendő, támogatandó témáknak tartom
- a megye közlekedési kihívásainak megoldását
- a fiatalság megyén belüli tanulási, boldogulási lehetőségeinek biztosítását, növelését
- az átláthatóság és az elszámoltathatóság növelését
- a klíma- és környezetvédelmet
- a szociálisan rászorulók támogatását, megsegítését
- az állatvédelmet, a felelős állattartás propagálását

A Momentum Mozgalom helyi frakcióvezetőjeként azt vallom, hogy a megye összes választópolgárának kijár az egyenlő képviselet, attól függetlenül, hogy éppen részt vett-e a legutóbbi önkormányzati választásokon, illetve hogy mely jelölőszervezetet tisztelte meg szavazatával. Úgy gondolom, a jó és hatékony döntéshozás kompromisszumokon alapul, és minden felelős döntéshozónak törekednie kell arra, hogy a megye lehető legtöbb választójának akarata hatékonyan és arányosan jelenjen meg a közgyűlési döntésekben.

A Momentum Mozgalom képviselőiként ennek a fényében hozzuk meg döntéseinket a testületi üléseken.
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP