MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

„Hagyomány-Érték-Minőség” – elbírálták a "Fejér Termék 2022" elismerés elnyerésére beérkezett pályázatokat
2022.03.02. 14:55

A Megyeháza Címertermében ülésezett szerdán délelőtt a Fejér Termék Bizottság, ahol elbírálták a „Fejér Termék 2022” felhívásra érkezett pályázatokat. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. Az elismeréseket március 25-én, a Megyenapon adják majd át. Harmadik alkalommal hirdetett pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat a „Fejér Termék” elismerésre. A február 28-i határidőig a megye kilenc településéről összesen 12 pályázat érkezett. Ezek közül 8 feldolgozott élelmiszer kategóriában, 4 pedig kézműves termék kategóriában. A beérkezett pályázatokat a Fejér Termék Bizottság 2022. március 2-án délelőtt bírálta el a Megyeháza Címertermében.
 

A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. 
 

Az elismerést - a Fejér Megyei Önkormányzat nevében - a Fejér Termék Bizottság minden évben egyszer ítéli oda. Az elismerésben részesült pályázók az elismerést marketing munkájukban megjeleníthetik, felhasználhatják.


A „Fejér Termék 2022” elismeréseket március 25-én, a Megyenap keretében megrendezett Megyekorzón adják majd át a díjazottaknak.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP