Ugrás a tartalomhoz

Adventi jótékonysági csomagokat adtak át

Adventi jótékonysági csomagokat adtak át

A Fejér Megyei Önkormányzat és a Szegényeket Támogató Alapítvány tartós élelmiszereket és édességet tartalmazó csomaggal tette szebbé dunaújvárosi és ercsi családok karácsonyát.

A csomagokat Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, és Dr. Zugor Zsuzsanna, a Szegényeket Támogató Alapítvány kuratóriumi elnöke csütörtökön adta át. 

A Fejér Megyei Közgyűlés november végi ülésén döntött arról, hogy 300.000 forinttal támogatja a Szegényeket Támogató Alapítvány hagyományos, jótékonysági adventi csomagjainak összeállítását, hogy szebbé, könnyebbé tegyék az arra rászoruló családok ünnepét. 

A megyei önkormányzat támogatásával az alapítvány 30 dunaújvárosi és 30 ercsi család számára állított össze csomagot, melyekbe a karácsonyi készülődéshez hasznos tartós élelmiszerek - liszt, tej, rizs, szárazbab, sárgaborsó, száraztészta, porcukor, sütőpor, vaníliáscukor, puddingpor, citromlé -, és szaloncukor került.

A jótékonysági csomagokat Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, valamint Dr. Zugor Zsuzsanna, a Szegényeket Támogató Alapítvány kuratóriumi elnöke adta át csütörtökön, Dunaújvárosban és Ercsiben.