Ugrás a tartalomhoz

Udvari játszó- és sporteszközöket kaptak a Velencei Gyermekotthon lakói

Udvari játszó- és sporteszközöket kaptak a Velencei Gyermekotthon lakói

A Fejér Megyei Önkormányzat, közös kezdeményezésként Tessely Zoltán országgyűlési képviselővel, ebben az esztendőben is jótékony célú adománnyal tette szebbé a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Otthon Velencei Gyermekotthona lakóinak Karácsonyát.

A kezdeményezéshez idén a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt., valamint Varga Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei elnöke is csatlakozott. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő kedden adta át ajándékait a Velencei Gyermekotthonban. 

Több éves hagyomány, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat – Tessely Zoltán országgyűlési képviselővel közösen – ajándékokkal igyekszik szebbé tenni az intézmény kis lakóinak karácsonyát. A gyümölcsök, édességek és meleg holmi mellett ebben az esztendőben udvari játszó- és sporteszközöket kaptak a gyerekek, hiszen ezt kérték karácsonyra.

Idén a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. is csatlakozott a jótékony célú kezdeményezéshez. A Fejér Termék-díjjal kitüntetett vállalkozás a saját üzemükben készített tejtermékekkel járult hozzá a gyermekotthon lakóinak szebb karácsonyához. Az üzem ajándékait Sziebler Péterné, a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. igazgatósági elnöke adta át.

De csatlakozott az ajándékozáshoz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezetének elnöke, Varga Imre is, aki Fejér megyei termelők által felajánlott almát küldött az otthon lakóinak.

„Köszönjük az intézmény lakóinak a szeretetteli fogadtatást és az ajándékokat, melyekkel vártak bennünket, az otthon munkatársainak pedig az áldozatos munkát, mellyel nap mint nap a gyermekekért dolgoznak” – mondta el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.