MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Hősi halottakra emlékeztek a katonatemetőkben és az emlékhelyeken
2018.11.05. 08:36

Hősi halottak, elhunyt katonák emléke előtt tisztelegtek a város és a megye képviselői. A sírkertekben és a Budai úti laktanyánál hajtottak fejet, majd a megemlékezések a Városház téri II. világháborús emlékműnél értek véget néma koszorúzással.  

Halottak napja alkalmából fejet hajtottak az elhunyt katonák és a díszpolgárok emléke előtt a város és a megye önkormányzatának képviselői. 

 

 

 

Halottak Napja alkalmából városszerte több helyszínen és időpontban emlékeztek meg az elesett hősökről. 

A megemlékezések a Hosszútemetőben kezdődtek, ahol Szigli István önkormányzati képviselő és Wilmek Tibor, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke helyeztek el koszorút.A Szentlélek katonatemetőben Mészáros Attila alpolgármester és Tanka Csaba, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke rótták le tiszteletüket, majd a Béke téri orosz katonatemetőben Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Wilmek Tibor alelnök tisztelegtek a hősi halottak emléke előtt.

Az egykori Budai úti laktanyánál dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő és Tanka Csaba alelnök helyeztek el koszorút.

A megemlékezések a Városház téri II. világháborús emlékműnél értek véget: Róth Péter alpolgármester és dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke hajtottak fejet a város katonáira emlékezve. Koszorút helyezett el Márton Roland és Földi Judit önkormányzati képviselő is.  

A székesfehérvári izraelita, rác és evangélikus sírkertekben, valamint a csalai katonasíroknál és a Gyergyó Emlékparkban is koszorút, illetve sírcsokrokat helyeznek el az elhunyt katonák vagy eltemetett díszpolgárok emlékére.

ÖKK

Keresés

Királyi Napok 2019.

 

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár