MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Idén is biztosít kollégiumi férőhelyeket a Fejér Megyei Önkormányzat
2019.08.08. 08:00

A Pécsi Tudományegyetem kollégiumaiban a 2019/20-as tanévben is összesen 20 Fejér megyei fiatal elhelyezését biztosítja a Fejér Megyei Önkormányzat. A férőhelyek azon hallgatók között kerülnek kiosztásra, akik a Pécsi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy az egyetemhez (Hallgatói Önkormányzathoz) benyújtott kollégiumi pályázatukban, egy eljárásban, az önkormányzati kollégiumi férőhelyre is pályázzanak, erre vonatkozó igényüket az egyetemhez benyújtott pályázati dokumentációban megjelöljék.
 
Amennyiben a hallgató az egyetemi rendes eljárásban nem kerül felvételre a kollégiumba, de jelentkezésében kérte felvételét önkormányzati jogcímen is, úgy a Fejér Megyei Önkormányzatnak az egyetem megküldi a hallgató egyetemi eljárásban elért pontszámait.
 
A fentiek egyben azt is jelentik, hogy kollégiumi férőhelyre vonatkozóan külön pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzathoz nem kell benyújtani, az érintettek listáját és adatait az egyetem továbbítja az önkormányzatnak.
 
Ezt követően az önkormányzat – a rendelkezésre bocsátott adatok alapján - dönt a saját férőhelyei kiosztásáról. A Fejér Megyei Önkormányzat konkrét kollégiumi épület, szoba meghatározására nem jogosult, ez továbbra is az egyetem hatáskörébe tartozik !
 
Az elsőévesek kollégiumi férőhely igénylésével kapcsolatos részletes információk és határidők az egyetem honlapján érhetőek el az alábbi linken ( http://pteehok.hu/kollegiumok/jelentkezes/elsoeves-hallgatok-reszere)
 
Az első körben felvételt nem nyert, de önkormányzati jogcímet is megjelölt hallgatók listáját az egyetem Hallgatói Önkormányzata várhatóan 2019. augusztus második felében küldi meg a Fejér Megyei Önkormányzatnak, ezt követően kerül sor a férőhelyek elosztásáról szóló döntésre.
 
Az egyetemhez benyújtandó jelentkezéshez szükséges bővebb információért a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatához, az önkormányzati férőhelyekkel kapcsolatos egyéb kérdésekkel a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal Közgyűlési és Választási Osztályához ( telefon: 22/312-144) fordulhatnak.
 

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP