MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

„Igazából mi kapunk ajándékot”
2021.12.20. 16:13

Folytatva a szép hagyományt, a Fejér Megyei Önkormányzat ebben az esztendőben is jótékony célú adománnyal tette szebbé a megyénkben élő rászoruló emberek karácsonyát. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint a kezdeményezéshez csatlakozó Törő Gábor országgyűlési képviselő és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő december 20-án adták át ajándékaikat a székesfehérvári Szent Kristóf Ház, valamint a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ velencei gyermekotthona lakóinak, gondozottjainak.   
Elsőként a székesfehérvári Szent Kristóf Házba látogatott el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, ahol Törő Gábor országgyűlési képviselővel együtt gyümölcsöt, szaloncukrot, süteményt és tojást adott át a fiataloknak.


Az intézmény gondozottjai, ellátottjai régi kedves ismerősökként fogadták az adományozókat, akiket zenés produkcióval, verssel leptek meg, és saját készítésű ajándékokkal köszönték meg a finomságokat.


A székesfehérvári helyszín után a velencei gyermekotthonba vezetett a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének útja, ahol az intézmény lakóit, dolgozóit ajándékozta meg Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő. Fenyőfa, finomságok, illetve az otthon lakóinak kérésére több mint 30 labda került a velencei gyermekotthon lakóinak karácsonyfája alá, de az intézmény dolgozóira is gondoltak az ajándékozók. 
 
 
„Nagy örömömre szolgál, hogy évről-évre a megye egyre több helyére tudunk ellátogatni és ajándékot vinni a térség országgyűlési képviselőivel. Ma Fehérváron Törő Gábor képviselő úrral, Velencén Tessely Zoltán képviselő úrral közösen tudtuk megajándékozni az itteni gyerekeket, Fehérváron pedig az otthon lakóit. Azt kell mondjam, ezek valójában nekünk kellemes percek, hiszen látva azt az őszinte örömöt a gyerekek szemében, az áhítatot, amivel a vágyott labdáikra vártak, ez nekünk jelent feltöltekezést. Úgyhogy igazából mi kapunk ajándékot” – hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián.
 
Mint azt Tessely Zoltán országgyűlési képviselő a velencei átadáson elmondta, mindig jó érzés azt látni, ha az ember tudott egy kicsit segíteni, örömet szerezni.
”Ilyenkor karácsony táján szerintem még egy kicsit többen vagyunk, akik azon gondolkodunk, hogy kinek tudnánk örömet szerezni. És itt Velencén, ebben a gyermekvédelmi intézményben olyan nehéz sorsú gyerekek élnek, akiknek az életét akár a legkisebb szeretet is átbillentheti azon a holtponton, ami esetleg valamilyen családi tragédia folytán bekövetkezett. Illetve vannak itt olyan gyermekek is, akik nehézségekkel élnek együtt – róluk pontosan tudjuk, hogy amit a legkönnyebben értenek, az a szeretet hangja. És ilyenkor - máskor is, de ilyenkor különösképpen - jó érzés, hogyha azt látja az ember, hogy egy picit tudott, vagy tud segíteni” – emelte ki Tessely Zoltán. 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP