MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Fejér megyei diákok Erdélyben
2006.02.23.

A Fejér Megyei Önkormányzat és a Kolozs Megyei Tanács vezetése a régóta tartó testvérmegyei kapcsolat kiszélesítése érdekében diákok számára tervezett és valósított meg csereprogramot. Az egyhetes sítábor Iván János alelnök és Kerekes Sándor Kolozs megyei alelnök szervezésében jött létre.Február 13-tól kezdődő programban a megyei önkormányzat által fenntartott hét középiskola arra érdemes és az intézményvezetők által javasolt diákjai vehettek részt, kiegészülve
a Fejér Megyei Kábítószerügyi Egyeztető Fórum drogmegelőzést célzó pályázatának 7 nyertes tanulójával.
Az erdélyi házigazdák a Gyalui havasokban, a festői szépségű Kisbányahavas településen fogadták a 42 diákot és a kísérő pedagógusokat, akik síoktatásban, kirándulásokban, szabadidős programokban vehettek részt. A kirándulások során megismerkedhettek Kolozsvár nevezetességeivel, megtekintették a tordai sóbányát, a helyi szakképző iskolát és a Tordai-hasadékot. A sítanulás, szánkózás mellett jutott idő kreatív hóember építési versenyre, illetve a helyi 1600 méter magasan fekvő hegyi kirándulásra is.

A csereprogram keretében nyáron Kolozs megyei gyermekek tölthetnek el egy hetet a Velencei tónál a Fejér Megyei Önkormányzat szervezésében.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP