MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Ünnepség a Szabad Sajtó Napján
2006.03.15.

A Szabad Sajtó Napján köszöntötte az újságírókat a Fejér Megyei Önkormányzat vezetése. A hagyományos rendezvény helyszíne ezúttal a Vörösmarty Színház volt. Szabó Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke az önkormányzat nevében köszönetét fejezte ki a média munkatársainak az elmúlt évben nyújtott munkájukért. Kiemelkedő tevékenységéért Sajtó Díjat kapott megyénk két újságírója: Alpek Zoltán a Sárréti Híd újság munkatársa és Sasvári Csilla a Fehérvár Rádió riportere. 

A díjazottakról:

 

Alpek Zoltán Imre

Alapon született. A székesfehérvári József Attila Gimnáziumba felvételizett, később pályát módosított és a Földtani Kutatóintézet hallgatója lett Várpalotán. Ezt követően a Magyar Államvasutakhoz került, ahol végigjárta a lépcsőfokokat, melyek végén a MÁV lapjának - mely akkor a Vasutasvilág nevet viselte - főszerkesztőjévé nevezték ki. 1996-ban a vasút átalakítását követően az általa jegyzett lapot megszüntették, ekkor vállalkozásba kezdett,Sárbogárdon az akkor induló Sárréti Híd című önkormányzati laphoz került, 2002-ben z addig önkormányzati kiadásban működő Sárréti Híd kiadói jogát átvállalta. Eljutnak írásai a megyei lapba is, de mostanában leginkább fotóival segíti, a lap munkáját. Vállalkozásokat működtetnek feleségével és gyermekeivel. Többek között újságírás, lapkiadás a profiljuk.


Sasvári Csilla

Székesfehérváron született. A Velencei tó patján nőtt fel, tinédzser éveit a sport töltötte ki. A székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium elvégzése után Agárdon dolgozik, az Agrokomplex Video Stúdió gyártásvezetőjeként, majd a Gárdonyi Városi Televízió szerkesztő-riportere, gyártásvezetője. Később a Kodolányi János Főiskola video stúdiójának, valamint a Vörösmarty Rádiónak alapító tagja – szerkesztő riportere, műsorvezetőjeként tevékenykedett. 1995-től –tehát 11. éve a Fehérvár Rádió munkatársa , szerkesztő riportere, műsorvezetője. Tevékenységét a Fejér Megyei Közgyűlés Elnöki különdíjával, valamint a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fejér megye gazdaságáért sajtódíjával ismerték el.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP