MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Cselekvő Fejér megye
Közel hatvan Fejér megyei települési önkormányzattal közösen vesz részt az Echo Innovációs Műhely konzorciumvezetőként a TOP-5.3.1. „A helyi identitás és kohézió erősítése” című projekt megvalósításában. A részletekről kedden délelőtt dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke és Domokos Tamás, a Kodolányi János Egyetem Fejlesztő Szociológia Kutatótanszék tanszékvezetőjével adtak tájékoztatást a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban, Székesfehérváron.
2021.02.23. 11:38
Nőnapi meglepetéssel készül városszerte  a Vörösmarty Színház
A székesfehérvári teátrum március 8-án, a Nőnapon sem fog megfeledkezni a hölgyekről, a koronavírus járvánnyal terhelt időszakában különleges meglepetésével szeretne felüdülést okozni a fehérvári intézmények és cégek munkavállalóinak. 
2021.03.04. 08:18
„FEJÉR TERMÉK 2021” – A FEJÉR MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ELISMERÉSÉRE VÁRJÁK MÁRCIUS 31-IG A PÁLYÁZATOKAT
„Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében a Fejér megyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében hirdet pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat, melyre meghosszabbított határidővel 2021. március 31-ig várják a pályázatokat.
2020.11.26. 11:56
Senior tájfutó-világbajnokság lesz Fejér megyében
Augusztusban a megyeszékhelyen és a Velencei-­hegységben rendezik a 35 éven felüliek nyílt tájfutó-­világbajnokságát. Bárki nevezhet, aki a korosztálynak megfelel.
2021.02.09. 07:53
Az ÁSZ jelesre értékelte a Fejér Megyei Önkormányzatot és Hivatalát
Az Állami Számvevőszék első alkalommal értékelte egyidejűleg az összes magyarországi önkormányzat és hivatalaik integritását – korrupció elleni védettségét –, illetve a működést meghatározó lényeges szabályozási környezetük kialakítását.
2021.02.16. 10:28
Letették a Mór-Bodajk kerékpárút alapkövét
Biztonságos közlekedést nyújtó, turizmust élénkítő és zarándokútként is funkcionáló kerékpárút fejlesztést valósít meg a 81-es főúton mintegy 409,37 Millió Forintos TOP forrásból a Fejér Megyei Önkormányzat. A Mór-Bodajk településeket összekötő új, három km-es kerékpárút alapkövét Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője, Mór és Bodajk polgármesterei csütörtökön tették le a beruházást érintő 81-es bekötőút móri szakaszán. Az új útszakaszt várhatóan a nyár folyamán adják át. 
2021.02.04. 13:46
Vereb-Vál-Gyúró-Etyek településeket összekötő, hiánytpótló új út épül Fejérben
Megkezdődik Fejérben a Vereb-Vál-Gyúró-Etyek közötti új út tervezése. A 21 kilométer hosszú közút tervei az idei nyár végére készülnek el a közbeszerzési eljáráson kiválasztott tervező, a Speciálterv Építőmérnöki Kft. munkájával, és várhatóan 2026-ra épül meg az útszakasz. A részletekről pénteken tartott sajtótájékoztatón adott tájékoztatást Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, és a tervező az érintett települések polgármestereinek részvételével a Megyeházán. 
2021.01.29. 17:51
Tervek szerint halad az M8-as gyorsforgalmi út fejlesztése
Tizenkét Fejér megyei települést közvetlenül érintő M8-as gyorsforgalmi út tervdokumentumainak áttekintéséhez ülték körbe csütörtökön a Címerterem tárgyalóasztalát a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével és a térség két országgyűlési képviselőjével a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. szakemberei a Megyeházán. Dr. Molnár Krisztián az M8-as útfejlesztésről adott tájékoztatójában úgy összegzett, hogy 2023-ban elindulhatnak a kivitelezés irányába.
2021.01.28. 16:01
Megújulhat a pátkai bekötőút
Újabb uniós keret érkezik Fejér megyébe – jelentette be Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke csütörtökön Pátkán, amelynek bekötőútja eséllyel pályázhat az útfejlesztésre érkező másfél milliárd forint egy részére. 
2021.01.22. 13:46

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP