MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

BEUTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK - Változtatott a kormány a határátlépésen
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap délelőtt tájékoztatott a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében meghozott kormánydöntésekről. A beutazásoknál lesz szigorítás, Magyarországon nem lesznek korlátozó intézkedések. 
2020.07.13. 10:34
Dr. Neukum Flórián a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara új elnöke
Időközi választási közgyűlést tartott a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara. A tagok szavaztak a testület új vezetéséről, a kamara elnökének Dr. Neukum Flórián ügyvédet, elnökhelyettesének Dr. Bödő Adrienn ügyvédet választották.  
2020.07.14. 10:44
FELHÍVÁS a Fejér megyei kulturális események támogatására
A Fejér Megyei Önkormányzatnak a kistelepülések kulturális eseményeinek támogatására irányuló, korábban kiírt pályázatát a COVID-19 vírusjárványra tekintettel ideiglenesen fel kellett függesztenie. A Fejér Megyei Önkormányzat most ismételten előzetes igényfelmérést végez, amely alapján, a kulturális eseményen igénybevett előadó-művészeti tevékenység, támogatás terhére történő finanszírozásával segíteni szeretné a kistelepülések kulturális rendezvényeinek megvalósítását. 
2020.07.08. 13:33
Hat község feladatait segíti az új iszkai központ
Hivatalosan is átadták a térségi szociális szolgáltató központot, amelyet a régi orvosi rendelő és szolgálati lakás épületében alakítottak ki. A projektet az Albensis Nonprofit Kft. készítette elő és vezette le. 
2020.07.08. 11:09
Közgyűlési döntések
A pandémiás helyzet megszűnésével 2020. július 2-án ült össze ismét a Fejér Megyei Közgyűlés testülete Dr. Molnár Krisztián elnökletével, aki a mai napra kitűzött hét napirendi pont tárgyalását megelőzően köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik a járvány kezelésében részt vettek és arról tájékoztatott, hogy július 1-jétől megyei jegyzőként Dr. Kovács Zoltán vezeti a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatalt.  
2020.07.02. 11:47
A Megyeházán ülésezett kedden a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács
A pandémiás veszélyhelyzet megszűnésével kedden Dr. Molnár Krisztián elnökletével ismét tagjai körében összeült a Megyeházán a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács, hogy megvitassák a Tanács munkáját aktuálisan érintő napirendi javaslatokat, kiemelten a Pannónia Szíve Program megvalósuló fejlesztéseit. 
2020.06.30. 17:03
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2020. július 2-án (csütörtökön) 8.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2020.06.30. 10:27
64,5 millió forint támogatásról döntött a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése
A Fejér Megyei Önkormányzat által működtetett Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése minden évben pályázatot ír ki Fejér megye települései számára kötelező feladataik ellátásához, pályázatok megvalósításához szükséges támogatás biztosítása céljából. Idén a közgyűlés 9 település vonatkozásában 64,5 millió forint biztosításáról döntött.
2020.06.30. 09:38
Elismerő oklevéllel köszöntötte a közgyűlés elnöke Deresné Tanárki Máriát
Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területvédelmi Szakszolgálat igazgatója negyvenöt éves szolgálata után nyugdíjba vonul. A szakembert és intézményvezetőt ez alkalomból és a sokéves közös munka elismeréseként Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte hétfőn délelőtt az intézmény Tüzér utcai épületében, Székesfehérváron.
2020.06.29. 12:47
Csaknem kilenc kilométeren át kerékpározhatunk Dél-Fejér felé
A 8,6 kilométer hosszú kerékpárút megépítésére Tác község Szabadbattyánnal közösen 276 millió forintot nyert el egy pályázatnak köszönhetően.
2020.06.26. 11:12

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP