MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Szent István városában lesz március 25-én a Megyenap
A Fejér Megyei Önkormányzat legnagyobb saját ünnepére, a Megyenapra kerül sor március 25-én pénteken. Ebben az esztendőben Székesfehérváron, a Megyeházán rendezik meg a Megyenapot, ahol az ünnepi közgyűlés keretében adják át az önkormányzat kitüntető címét és díjait. A Megyenaphoz kapcsolódóan idén is lesz Megyekorzó, a “Hagyomány-Érték-Minőség” jegyében átadják a Fejér Termék 2022 elismeréseket is.Az ünnepség élő közvetítése az alábbi linken követhető:  https://youtu.be/qS4aCMJ4IXE
2022.03.18. 15:29
Az itt élők komfortját szolgálják – fejlesztések Nagyvenyimen
Összesen 155 milllió forint értékű, a közelmúltban megvalósult fejlesztéseket adott át pénteken reggel Nagyvenyimen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Vargáné Kaiser Katalin polgármester, és Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató-, képviselőjelölt. A három fejlesztés mindegyike 100%-ban hazai forrásból, Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg. 
2022.03.18. 14:56
A velencei szőlősgazdáknak állítottak emléket
A velencei szőlősgazdák emlékére avattak szobrot csütörtökön délután a Bence-hegyen, a Vörösmarty Pincénél. A civil kezdeményezés alapján megvalósuló kezdeményezés avatásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója köszöntötte a jelenlévőket. 
2022.03.17. 17:50
Közösen ünnepelt Székesfehérvár és Fejér megye
Közösen ünnepelte Székesfehérvár Megyei Jogú Város és a Fejér Megyei Önkormányzat március 15-ét. Székesfehérvár belvárosában, fehérvári fiatalok közreműködésével látványos utcaszínházi előadás elevenítette fel az 1848-49-es eseményeket, majd dr. Cser-Palkovics András polgármester és Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötték az ünneplőket. 
2022.03.15. 13:17
In Memoriam Berta József
Életének 74. esztendejében elhunyt Berta József, Mezőszentgyörgy volt polgármestere. A Fejér Megyei Önkormányzat „Salamon Lajos Díjával” kitüntetett egykori településvezetőt pénteken kísérték utolsó útjára a mezőszentgyörgyi temetőben. 
2022.03.12. 10:05
Több száz milliós városrészi fejlesztés Gárdonyban
Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön Agárdon a megújult és kibővített szolgáltatóházat. A Terület- és Településfejlesztési Operatív program több mint 400 millió forintos támogatásával megvalósuló beruházás átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett. 
2022.03.11. 15:35
Nyugat-Dunántúli roma önkormányzatok konferenciája a Megyeházán
A Megyeházán tartottak konferenciát a Nyugat-Dunántúli roma önkormányzatok. A programon Sztojka Attila kormánybiztos, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója is részt vett. A konferencia résztvevőit Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Törő Gábor országgyűlési képviselő, és Károlyi Attila, a Fejér Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntötte. A konferencián részt vett Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató, képviselőjelölt, valamint Dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója is. 
2022.03.07. 16:10
Fejlesztések Sukorón - bejárást tartottak az érintettek
Magyarország Kormánya kormányhatározatban döntött Sukoró külterületének Velencei-tóval érintett parti szakasza fejlesztéséről. A projekt kapcsán csütörtökön bejárást tartott a helyszínen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, valamint a fejlesztésben érintett szervezetek képviselői. 
2022.03.04. 15:08
„Hagyomány-Érték-Minőség” – elbírálták a "Fejér Termék 2022" elismerés elnyerésére beérkezett pályázatokat
A Megyeháza Címertermében ülésezett szerdán délelőtt a Fejér Termék Bizottság, ahol elbírálták a „Fejér Termék 2022” felhívásra érkezett pályázatokat. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. Az elismeréseket március 25-én, a Megyenapon adják majd át. 
2022.03.02. 14:55
Rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés
Megyei kitüntető címek és -díjak odaítéléséről döntött egyebek mellett a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtöki, rendkívüli ülésén. Többletbevétel miatt módosította a közgyűlés a 2022-es költségvetési rendeletet is. 
2022.02.24. 15:54

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP