MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Bodajkon tett látogatást a közgyűlés elnöke
Bodajkra látogatott kedden Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, ahol az augusztusi ünnepkörben átadott és TOP forrásból felújított Bodajki Városi Művelődési Házat és a megújulás befejezése előtt álló Bodajki kegyhelyen is körbe vezette a település polgármestere. Szeptember 12-13-án szeretettel várnak mindenkit az idei Mária-napi búcsúra, a már felújított, megszépült Bodajki kegyhelyen.  
2020.09.08. 15:46
Emlékerdőt avattak Soponyán
Emlékerdő avatási ünnepséget rendezett ma délelőtt a Vadex Mezőföldi Zrt. Soponyán. Az ünnepség szervezői emlékerdő avatással, emlékoszlop leleplezésével és a jelképes faültetéssel hívták fel a figyelmet környezetünk védelmének fontosságára, a klímaváltozás mérséklésére.
2020.09.07. 16:15
Az első éves kollégistákat köszöntötte a közgyűlési elnök a Megyeházán
A Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyes pályázatok első éves Fejér megyei nyerteseit hirdették ki pénteken. A megjelenteket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte és adta át a sajtó jelenlétében a jogosultság igazolását a Megyeházán. 
2020.09.04. 12:32
Teljes felújításon esett át Zichyújfalu óvodája
 A teljes egészében felújított Napraforgó Tanóvoda ünnepélyes átadásán Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő látogatta meg a gyerekeket.
2020.09.02. 12:56
Sosem volt még ennyi új fertőzött egyetlen nap alatt Magyarországon
365 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 6622 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 3 idős beteg, az elhunytak száma így 619 főre emelkedett, 3903-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 2100 fő. 
2020.09.02. 10:02
Ideiglenes látogatási tilalmat rendeltek el a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban
Az Operatív Törzs javaslatása a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban szerda délelőtt azonnali hatállyal látogatási tilalmat rendeltek el, miután két, Covid-19-ből gyógyult betegnek, akit további rehabilitációra készültek küldeni, pozitív lett a koronavírus tesztje. Az intézkedést megelőzési céllal léptették életbe. Hivatalos bejelentést és további információkat holnapra ígértek a kórházban. (FEOL.hu) 
2020.08.26. 12:08
Idén is sikeresen pályáztak megyénkből a pécsi kollégiumi férőhelyekre
Kihirdették szerdán a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyes pályázatok Fejér megyei nyerteseit. A megjelent hallgatókat és családtagjaikat Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte és adta át a sajtó jelenlétében a jogosultságot igazoló dokumentumokat a Megyeházán. 
2020.08.26. 10:48
Szent István-napi ünnepi közgyűlés - „… az emberek számára maradandót csak a tettek alkothatnak.”
Hagyományosan Szent István napján tartotta ünnepi közgyűlését Székesfehérvár Önkormányzata. A rendhagyó körülmények között is az államalapítóhoz, valamint a nemzet történelmi fővárosához méltó megemlékezésekkel készült a város. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi beszédében is az elmúlt hónapokat, az ott megnyilvánult összefogást és a fehérváriak hitét, erejét emelte ki elsőként. 
2020.08.24. 09:55
Szent István örök iránymutatása- együtt kell dolgoznunk, hogy elérjük közös céljainkat
A Nemzeti Emlékhelyen a Hermann László Zeneiskola furulyás növendékeiből álló Fiori Musicali Együttes előadásában az Ó, Szent István, dicsértessél című középkori moldvai csángó eredetű népdallal kezdődött a tiszteletadás Szent István király emléke előtt. Államalapító királyunk szarkofágjánál dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet.  
2020.08.24. 09:48
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 20-án, csütörtökön
Augusztus 20-án méltó módon tiszteleg Székesfehérvár államalapító királyunk emléke előtt. A Belvárosban három helyszínen lesznek programok: Városház téren többek között gyermekfoglalkozások és lovagi torna, az Országzászló téren mesterségbemutató, a Zichy ligetben játékos és kézműves foglakozások várják a családokat. A Nemzeti Emlékhelyen megelevenedik a muhi csata, a koraeste kezdődő díszközgyűlésen adják át a város elismeréseit.
2020.08.19. 11:48

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP