MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Székesfehérváron mondta el ünnepi beszédét Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke
A nemzet történelmi fővárosában, Székesfehérváron mondta el ünnepi beszédét Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-án, az államalapítás és Szent István király ünnepén. Az ünnepség keretében áldotta meg az új kenyeret Spányi Antal megyés püspök.  
2022.08.20. 15:13
Elkezdődött a Királyi Napok programsorozata Szent István városában
Pénteken este, a Királyi Napok megnyitóján az Élet pecsétje című dramatikus történelmi játékkal tisztelgett Székesfehérvár az Aranybulla kiadásának 800. évfordulója előtt, megnyitva ezzel az idei programsorozatot. Szombaton az Osszárium ünnepélyes megnyitásával folytatódtak az ünnepi programok. 
2022.08.13. 20:16
Közeledik Szent István ünnepe – pénteken veszi kezdetét a Székesfehérvári Királyi Napok
A Székesfehérvári Királyi Napok idén is gazdag kínálattal várja a vendégeket. A Szent István ünnepe köré szervezett programsorozat augusztus 12-én, pénteken 21 órakor az „Élet pecsétje – Rege az Aranybulláról” című dramatikus történelmi játékkal veszi kezdetét. Az idei év különlegessége, hogy augusztus 20-án az ünnepi közgyűlést - az Aranybulla Emlékév okán - az Aranybulla-emlékműnél rendezik meg.  
2022.08.08. 13:45
Tájékoztatás a Székesfehérvári Törvényszék fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnökeinek jelöléséről és választásáról
A köztársasági elnök soron kívüli ülnökválasztást tűzött ki a Székesfehérvári Törvényszék fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnökei vonatkozásában. Az ülnököket a Fejér Megyei Önkormányzat közgyűlése 2022. augusztus végi rendkívüli ülésén választja meg. 
2022.07.22. 19:47
Szerdán startol az EFOTT
Idén nyáron ismét a Velencei-tó partjára látogat a hallgatók legnagyobb rendezvénye, az EFOTT Fesztivál. Ez alkalommal a Sukorói-félsziget ad otthont a rendezvénynek, ahol a terv szerint hosszú távra rendezkedik be. Világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja látogatóit az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja július 13-17. között. 
2022.07.12. 11:22
Elkezdődött Sukoró történelmének eddigi legnagyobb fejlesztése
Ünnepélyes keretek között tették le a sukorói óvoda és bölcsőde alapkövét szerdán. A 715 millió forintos összköltségű projekt Sukoró történelmének eddigi legnagyobb beruházása. Az alapkövet Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Mészárosné Hegyi Gyöngyi polgármester helyezték el. 
2022.07.07. 11:15
Hat település támogatásáról döntött a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése
Pénteken ülésezett a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése a Megyeházán. Idén a közgyűlés hat település vonatkozásában 59.927.429 forint biztosításáról döntött – tájékoztatott az ülést követően Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Önkormányzat, valamint a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlés elnöke.
2022.06.25. 12:55
Letették az új bölcsőde alapkövét Pákozdon
Új bölcsőde épül Pákozdon, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 570 millió forintos támogatásával. A fejlesztés eredményeként három bölcsődei csoportban, összesen negyvenkét kisgyerek számára lesz majd megfelelő, korszerű ellátást biztosító hely. A Pákozd központi részén épülő, minden elvárásnak megfelelő új bölcsőde alapkövét pénteken tette le Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és Kardos Ádám, Pákozd polgármestere. 
2022.06.25. 12:29
Szakmai beszámolók és támogatási döntések a Fejér Megyei Közgyűlésen
Az idei esztendő első félévének utolsó ülését tartotta csütörtökön a Fejér Megyei Közgyűlés. Az ülés első felében szakmai beszámolókat hallgatott meg a testület, de döntés született egyebek mellett három Fejér megyei település, összesen 450 millió forintos támogatásáról is. 
2022.06.23. 16:50
Megújul az Ercsi Tanuszoda
Megújul az Ercsi Baczakó Péter Sportcsarnok tanuszodája, így hamarosan újra lehetőségük lesz az ercsi fiataloknak, hogy szervezett úszásoktatás keretében használják a létesítményt. A tanuszoda felújítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma 135 millió forinttal támogatja. A felújítással kapcsolatban csütörtökön tartott tájékoztatót a helyszínen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Szilágyiné Németh Sarolta, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ igazgatója, valamint Szabó Tamás, Ercsi polgármestere és Gólics Ildikó képviselő. 
2022.06.13. 10:57

Keresés

Tájékoztatás

Testvérkapcsolat

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum