MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Átadták a Marosi Arnold díjat Gelencsér Ferencnek
Gelencsér Ferenc, a Szent István Király Múzeum nyugalmazott fotósa pénteken személyesen vette át otthonában az adományozó Fejér Megyei Közgyűlés nevében Dr. Molnár Krisztián elnöktől és a javaslattevő Vargha Tamás államtitkártól, Székesfehérvár országgyűlési képviselőjétől a Marosi Arnold Díjat.  
2020.12.04. 17:22
Átadták az új kerékpáros alagutat Mány térségében
A kerékpárosok biztonsága érdekében új alagút épült Bicske határában. Az 1-es számú főút alatt átvezető alagutat ma a sajtó és a kivitelező cég képviselőinek jelenlétében adta át Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, a Pannónia Szíve és a Velencei-tó területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, valamint Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés és a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke. 
2020.12.04. 07:55
Hordógurítással avattak utat Úrhidán
Befejeződött Úrhidán, a Kossuth Lajos utca felső szakaszán a komplex útfejlesztés első és második üteme, a projektzárót szerdán tartották szűk körben, a vírushelyzet által megkövetelt szabályok betartásával. 
2020.12.03. 08:21
A közgyűlés elnöke oklevéllel köszönte meg az ápolási igazgató munkáját
Elismerő oklevéllel köszönte meg Dr. Molnár Krisztián a nyugdíjba vonuló Szabó Bakos Zoltánné, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi és Oktató Kórház ápolási igazgatójának azt a példás, 47 évnyi szolgálatot, amit a Fejér megyei betegek és a kórházi dolgozók érdekében végzett. Szabó Bakos Zoltánné életpályája példaként állítható a fiatalok elé. - hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián.
2020.12.02. 16:05
Elnöki elismerő oklevéllel köszöntötte a közgyűlés elnöke az I. Pázmány Péter Érvelési Verseny győzteseit a Megyeházán
A Ciszterci Szent István Gimnázium csapata, a "Vadnyugati érvelők" nyerte meg az I. Pázmány Péter Érvelési versenyt. A csapat tagjait: Balla Dávidot, Cser-Palkovics Gergelyt és Hajnal Blankát kedden a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián fogadta a Megyeházán, aki elnöki elismerő oklevéllel és Fejér Termék ajándékcsomaggal gratulált a győzteseknek.  
2020.12.01. 12:28
Újabb eszközökkel támogatják a Fejér megyei mentősök munkáját
Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke kedden öt darab ózongenerátort adott át a Fejér megyei mentősök részére ezzel is segítve a mentőautók, illetve a szűrőhelységek fertőtlenítését. A Fejér Megyei Önkormányzat már a koronavírus-járvány első hullámában is segítette a mentősöket orvosi eszköztámogatással. 
2020.11.25. 08:29
HÉTFŐN INDUL A SZŰRÉS ÚJABB HULLÁMA - 370 EZER EMBERT TESZTELNEK
Kezdődik az oktatási és egészségügyi intézményekben dolgozók koronavírus szűrése. Összesen mintegy 370 ezer embert tesztelnek. 
2020.11.23. 14:11
HÉTKÖZNAP 9 ÉS 11 KÖZÖTT CSAK A 65 ÉV FELETTIEK VÁSÁROLHATNAK
Az idősek továbbra is bármikor vásárolhatnak, de hétfőtől péntekig 9 és 11 között a 65 évnél fiatalabbakat kitiltják az üzletekből és ekkor csak az idősek lehetnek ott. Hétvégén pedig 8 és 10 óra között áll rendelkezésre az idősidősáv. 
2020.11.23. 14:05
A kulcsszó: újratervezés!
„Újratervezés”, a COVID-19 járvány hatása a munkaerőpiac helyzetére és a foglalkoztatásra” volt a vezértémája „A foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című projekt keddi online műhelykonferenciájának a Megyeháza Címertermében. A járványhelyzetben a konzorciumi partnerek kiemelten fontosnak tartják a széles körű tájékoztatást a megyei foglalkoztatást érintő aktuális kérdésekről és a paktum projekt eredményeinek alakulásáról.  
2020.11.10. 14:49
KORONAVÍRUS - ÁLTALÁNOS GYÜLEKEZÉSI TILALOM ÉS DIGITÁLIS OKTATÁS A KÖZÉPISKOLÁKBAN
A kormányfő az operatív törzs hétfői ülése után újabb kormányzati döntésekről adott számot. Kedd éjféltő minden gyülekezés tilos, az éttermek bezárnak, általános rendezvénytilalom lép életbe és digitális oktatásra állnak át a középiskolák, ha az Országgyűlés meghosszabbítja a rendkívüli jogrendet 90 napra. 
2020.11.09. 11:01

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP