Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Bűnmegelőzés a mobilitás jegyében Fejér megyében
Vagyonvédelmi óvintézkedésekre hívják fel a lakosság figyelmét a Fejér megyei rendőrök a turisztikai szezonban. A „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési akcióterv során az egyenruhások forgalmas helyeken megszólítják és személyesen is praktikus információkkal látják el az érdeklődő állampolgárokat. 
2017.08.02. 10:25
Állami gondozásban élő gyerekek testvértáboroznak Balatonfenyvesen
A „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület szervezésében már tizenkilencedik alkalommal valósulhat meg július 29 és augusztus 4-e között az a „Testvértábor”, ahol a saját családjukból állami gondozásba kiemelt, különböző fejér megyei településeken élő vér szerinti testvérek egy hétig együtt nyaralhatnak Balatonfenyvesen. 
2017.08.02. 10:19
Szombati teljesítménytúrák a Vértesben
A székesfehérvári Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület augusztus 5-én, szombaton nagyszabású teljesítménytúrát szervez Vértesi Barangolások címmel, amelyet gánti indulással, négy távon lehet teljesíteni. A túrázók harapnivalót, útközben vizet kapnak, hogy bírják a gyaloglást a várható nagy hőségben is. 
2017.08.02. 10:17
Újabb három és fél milliárd forintos fejlesztési forrás érkezik Fejér megyébe
Fejér megye összesen 64.3 milliárd forintot kap a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP). Ebből a két megyei jogú város közül Székesfehérvárnak 18.6 milliárd, Dunaújvárosnak 9.6 milliárd forint jut, a megye további 106 települése pedig 36.1 milliárd forintot költhet fejlesztésekre. Az eddig odaítélt megyei támogatás összességében már a 21 milliárd forintot is meghaladja, jelentették be pénteken, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és három országgyűlési képviselő részvételével, a Megyeházán tartott sajtótájékoztatón.  
2017.07.04. 10:18
Közgyűlési döntések
A Fejér Megyei Közgyűlés június 29-én tartotta soros ülését a Megyeháza Dísztermében, melyen beszámolót hallgattak meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évi munkájáról és döntöttek az új Hungarikum pályázati kiírás benyújtásáról is.  
2017.06.29. 14:41
Felújítás után újraavatták a 69-es gyalogezred emlékművét a Vörösmarty téren
Ünnepélyes keretek között avatták újra ma délután a „69-es előre!” első világháborús emlékművet a Vörösmarty téren. A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum által felújíttatott emlékmű átadásán dr. Cser-Palkovics András polgármester és Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes, Székesfehérvár országgyűlési képviselője méltatta a 69-es gyalogezred cselekedeteit, és fejezte ki a jövőbeni szándékot a hősök emlékének megőrzésére, megóvására. Az esemény méltó módon, koszorúzással zárult. 
2017.06.29. 09:52
Megemlékezés Szent László királyról
A 2017-es Szent László Emlékév legfontosabb napján, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága, valamint Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzata közösen tisztelgett az uralkodó emléke előtt. A történelmi zászlók bevonulása után megemlékező beszédek hangzottak el, majd katonai tiszteletadás mellett megkoszorúzták Schwalm László húsz esztendővel ezelőtt Székesfehérvárnak adományozott, a Lovagkirályt ábrázoló Prohászka ligeti mellszobrát. 
2017.06.28. 16:03
Tisztelet – Székesfehérvár és Fejér megye védőnőit köszöntötték
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete, a Magyar Védőnők Egyesülete, valamint a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály szervezésében rendezték meg a Védőnők Napját, csütörtökön, a Magyar Király Szállóban. Az ünnepségen átadták a "Kiváló Védőnő" kitüntetéseket is. 
2017.06.27. 10:08
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megye Közgyűlése 2017. június 29-én (csütörtökön) 8.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2017.06.27. 10:04
Fejlődő Fejér megyei települések
Több, mint 71 millió forint összegű visszatérítendő támogatásban részesült Fejér megye 9 települési önkormányzata a Fejér Megyei Önkormányzat kezelésében működő, a települési önkormányzatok beruházásait, fejlesztéseit segítő Pénzügyi Keretben rendelkezésre álló forrásból a Pénzügyi Keret Közgyűlésének csütörtöki döntése alapján, a Megyeházán.  
2017.06.22. 10:39

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár