MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Elbírálták a „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében, a Fejér Termék Elismerés 2020. elnyerésére beérkezett pályázatokat a Megyeházán
A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék” Elismerés 2020. elnyerésére két kategóriában pályázatot hirdetett. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. A beérkezett pályázatokat március 6-án délelőtt a Fejér Termék Bizottság tagjai zárt ülésen bírálták a Megyeházán. Eredményt április 25-én, a Móri Szent György-heti Vigasságok keretében rendezett, az év első Megyekorzóján hirdetnek.
2020.03.06. 11:54
„Vörösmarty 220” - Országos rajzpályázatra várják a jelentkezéseket
 A Vörösmarty Emlékház a Vörösmarty-emlékév keretében országos rajzpályázatot hirdet „Vörösmarty 220” címmel.Pályázat beküldésének határideje: 2020. május 8.
2020.03.06. 10:19
A Fejér Megyei Közgyűlés felhívása a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezésének támogatására
A Fejér Megyei Közgyűlés, élén Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök felhívja valamennyi Fejér megyei önkormányzat, valamint Fejér megye lakosságának figyelmét, hogy támogassák a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését.
2020.03.06. 09:11
Magyarorszgon is megjelent a koronavírus - A védekezés szakaszába léptünk
Két koronavírussal fertőzött beteget találtak Magyarországon, két Magyarországon tanuló iráni diákról van szó, akiket a Szent László Kórházba szállítottak. - számolt be a kormány facebook oldala.
2020.03.05. 10:51
Egyedülálló, legót rejtő Nagyböjti Naptár várja a gyermekeket Előszálláson
Idén a nagyböjt időszakában rendhagyó újdonság: kézműves, legót rejtő „Nagyböjti Naptár” várja a gyermekeket Előszálláson, amelyet Mihályi Miklós plébános ötlete nyomán a LEGO LIGA lelkes szülői csapata készített el. A kezdeményezők abban bíznak, az adventihez hasonlóan idővel a legós nagyböjti naptár is megjelenik majd a játékboltok polcain.
2020.03.03. 09:04
FELHÍVÁS a Fejér megyei kulturális események támogatására
A Fejér Megyei Önkormányzat a kistelepülések kulturális eseményeinek támogatására előzetes igényfelmérést végez, amely alapján a kulturális eseményen igénybevett előadó-művészeti tevékenység, támogatás terhére történő finanszírozásával segíteni szeretné a kistelepülések kulturális rendezvényeinek megvalósítását.   Az igényfelmérés beérkezési határideje: folyamatos, de legkésőbb 2020. április 30.
2020.03.02. 15:56
Közgyűlési döntések
Mintegy húsz napirendi pontot tárgyalt a csütörtökön délelőtt ülésező Fejér Megyei Közgyűlés testülete a Megyeháza Dísztermében. A napirendi pontok megvitatásának sorában elsőként Reszegi Imre vezető mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat Fejér Megyei Mentőszervezetének 2019-es évi tevékenységéről szóló beszámolóját hallgatták meg a képviselők, melyet nagy érdeklődés fogadott.
2020.02.28. 09:53
Soha nem tehető jóvá! – a kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Székesfehérváron
A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek kedden Székesfehérváron, az Ötvenhatosok terén. Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzatának közös eseményén a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai elevenítették fel az elnyomó egypártrendszer zsarnokságait, majd Vargha Tamás országgyűlési képviselő beszélt az áldozatokról és a jóvátehetetlen bűnökről. Zárásként a résztvevők koszorúzással rótták le tiszteletüket az emlékműnél.
2020.02.25. 14:02
Évet értékelt a Magyar Honvédség Parancsnoksága
A Magyar Honvédég Parancsnokságának évértékelő-feladatszabó értekezletét tartották kedden Székesfehérváron, a rendezvényen részt vett Benkő Tibor honvédelmi miniszter is. A miniszter kiemelte, hogy rendkívül intenzív honvédelmi és haderőfejlesztés valósult meg a 2019-es évben, számos új technikai eszköz beszerzésével és átalakított katonai szervezetekkel. 
2020.02.25. 13:59
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2020. február 27-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2020.02.25. 12:03

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP