MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Köszönöm a bizalmat, a szeretetet! – átvette a Szent István-díjat Dr. Müller Cecília tisztifőorvos
Hatalmas tapssal köszöntötte a közönség Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvost, aki Székesfehérvár legrangosabb civil elismerését, a Szent István-díjat vette át.  Az elismerés jelentőségéről Spányi Antal megyés püspök beszélt, a díjazottat Dr. Bucsi László, a Szent György Kórház megbízott főigazgatója méltatta.  Dr. Müller Cecília tisztifőorvossal készült interjúnkat ITT olvashatják! 
2020.08.19. 11:46
Jövőre 2012 milliárd forint jut egészségügyi célokra
Jövőre 2012 milliárd forint jut egészségügyi célokra, ami azt jelenti, hogy a kormány tíz év alatt 915 milliárd forinttal, 76 százalékkal növelte az emberek egészségének megvédésére, megőrzésére, visszaszerzésére fordítható forrásokat - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Fejér megyei Lepsényben. 
2020.08.18. 08:41
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 18-án, kedden
A Székesfehérvári Királyi Napok ünnepi eseménysorozata a Szent István-Emlékérem és -díj átadásával folytatódik kedden. A Király(ny)i Napok keretében „Újra száll a páva Székesfehérvárra”, tárlatvezetés és kertmozi is szerepel a programok között.
2020.08.17. 09:35
Székesfehérvári Királyi Napok programjai Augusztus 17-én, hétfőn
A Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíj, a Deák Dénes-díj és Deák Dénes-ösztöndíj átadásával, Aba-Novák Vilmos nyomába eredve tárlatvezetéssel és „Határon innen” folkesttel folytatódik a Székesfehérvári Királyi Napok.  
2020.08.17. 09:15
Királyi Napok- Erősebb ünnep hitben és lelki tartalomban
Az országfelajánlás napján, a Szent Imre-templomban szentmisével kezdődött az ünnep, majd a Magyar Szent Család ereklyéit körmenetben vitték át a Nemzeti Emlékhelyre, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott ünnepi beszédet, majd a résztvevők elimádkozták a felajánlási imát. 
2020.08.17. 09:03
Fogadalmi szentmise  - Védjük meg múltunk értékeit, hagyományainkat, magyarságunkat
A Szent Istváni-i országfelajánlás napján, augusztus 14-én, a Szent Imre templomban tartották a hagyományos fogadalmi ünnepet. A szertartás előtt a Püspöki Palotából körmenetben kísérték a Magyar Szent Család (Szent István király, Boldog Gizella és Szent Imre herceg) ereklyéit. 
2020.08.17. 09:00
Dr. Müller Cecília veheti át  idén a Szent István-díjat augusztus 18-án
Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos a Szent István Emlékérem és Díj idei díjazottja – az emberi helytállása, keresztény hitvallása, szakmai tudása, áldozatos tevékenysége elismerésére, jelentette be Spányi Antal megyés püspök és Csurgai Horváth József, a Levéltár igazgatója.
2020.08.14. 10:52
Lezárások lesznek jövő héten a Királyi Napok programjaihoz kapcsolódóan
Székesfehérvári Királyi Napok programsorozatának több rendezvényéhez kapcsolódóan lesz forgalomkorlátozás a jövő hét folyamán. Út- vagy parkolólezárásra, illetve ideiglenes forgalomkorlátozásra kerül sor az öreghegyi Bory téren és a Belvárosban a Mátyás király körúton, a Zichy ligetnél, a Kossuth utcában és a Szent István téren. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. 
2020.08.14. 09:54
Püspöki szentmise Nagyboldogasszony ünnepén a Szent Imre Templomban
Augusztus 15-én, szombaton 18 órakor, Nagyboldogasszony ünnepén Spányi Antal, megyés püspök celebrál ünnepi szentmisét a Szent Imre templomban. Államalapító uralkodónk erre a napra hívta össze Székesfehérvárra a királyi tanácsot és ekkor tartott törvénykezést. Hazánkban ez a nap kiemelt ünnep, 1948-ig munkaszüneti nap volt.
2020.08.14. 09:48
Augusztus 17-től indul a kiszállítás a HATpöttyös Étteremben
Jövő hét hétfőtől, augusztus 17-től újra megkóstolhatják a fehérváriak a Hatpöttyös Étterem ételeit. Az első, csonka héten még rövidebb választékkal, de azt követően a szokásos, finom menüvel várják a vendégeket. 
2020.08.14. 09:45

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP