MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Hatodik alkalommal rendezték meg a Civil Véradást Székesfehérváron
Péntekig tart a VI. Civil Véradás országszerte. Az akcióhoz Székesfehérvár is csatlakozott, ahol a Fehérvári Civil Központba várták a segítő donorokat szerdán délután. A véradók között volt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Molnár Tamás környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka.  
2022.02.23. 19:05
Válasz a kihívásokra: a helyi identitás erősítése
A helyi identitás, a helyi kohézió erősítése a célja annak a pályázatnak, melyet Fejér Megyei Önkormányzat és az Echo Innovációs Műhely konzorciuma valósít meg „Fejér megyei identitás erősítése térségi szellemben” címmel. A projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 100 millió forintos támogatásával, 2023. január 31-ig valósul meg. A részletekről Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke számolt be a Megyeházán. 
2022.02.23. 15:55
Új aprítógép Adonyban, a Magyar Falu Program támogatásával
A Magyar Falu Program 100 százalékos támogatásának köszönhetően egy aprítógépet vásárolt Adony önkormányzata. Az 5 millió forint értékű eszköz a fakivágások, gallyazások után az utcán maradt zöldhulladék kezelését oldja meg, miközben hasznos végtermékként komposzt is keletkezik.  
2022.02.16. 10:43
Régi álom vált valóra Iváncsán a mini-bölcsőde átadásával
Ünnepélyes keretek között adták át Iváncsán a nemrég elkészült mini-bölcsődét csütörtökön reggel. A fejlesztés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program több mint 70 millió forintos támogatásával valósult meg a 16 kisgyermek fogadására alkalmas. Jól mutatja a fejlesztés sikerét, hogy már rögtön az induláskor teljes kihasználtsággal működik az intézmény, melynek átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett.
2022.02.10. 14:23
A biztonság a legfontosabb – átadták a bakonycsernyei záportározót
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében készült el Bakonycsernyén a záportározó, mellyel a község és a környező települések árvízvédelmi biztonsága teljessé vált. A 360 millió forintos beruházás célja az itt élő emberek és otthonaik védelme. A záportározó ünnepélyes átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője, és Turi Balázs, Bakonycsernye polgármestere is részt vett. 
2022.02.09. 19:49
Választási irodavezetők eskütétele a Megyeházán
2022. április 3-án tartják hazánkban az országgyűlési képviselők választását és ezzel egyidőben országos népszavazást. Ezzel összefüggésben a választási esküvel nem rendelkező helyi választási irodák vezetői tették le esküjüket január 24-én a Megyeháza Címertermében dr. Kovács Zoltán, a Fejér Megyei Területi Választási Iroda vezetője előtt. 
2022.01.24. 15:41
Hét milliárd forintos fejlesztés Dunaújvárosban
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mintegy 7 milliárd forintos fejlesztést jelentett be hétfőn Dunaújvárosban, ahol Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a minisztert. A DUNACELL Dunaújvárosi Cellulózgyártó Kft. beruházásának megvalósításához a magyar Kormány 1 milliárd 735 millió forint vissza nem térítendő készpénztámogatást nyújt. 
2022.01.18. 13:25
Megújult a dunaújvárosi kórház szülészeti osztálya
A „Családbarát Szülészet” Pályázati Programnak köszönhetően újult meg a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya. A 84 millió forintos beruházás keretében megvalósított fejlesztést Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adta át Dunaújvárosban. 
2022.01.18. 10:39
Indulnak a TOP 2 Plusz fejlesztései Fejér megyében
Rendkívüli közgyűlést tartott január 17-én a Fejér Megyei Közgyűlés. A rendkívüliséget olyan döntések meghozatalának szükségessége indokolta, melyekre a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program fejlesztéseinek elindításához volt szükség - mondta el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
2022.01.17. 10:49
Fejér megyei szépkorúak jelentkezését várják a Nyugdíjas Ki mit tud?-ra
Január végéig várják a Fejér megyei szépkorúak jelentkezését a 2022-es Nyugdíjas Ki mit tud?-ra. A megyében élő nyugdíjasok és nyugdíjas csoportok előadóművészeti, valamint képző-, ipar- és népművészeti kategóriában jelentkezhetnek.
2022.01.03. 13:17

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP