MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

 

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Elnöki adomány a kórháznak
Újabb adományt, ezúttal egy színes televízió készüléket adott át hétfőn a kórház covid osztályán lábadozó betegei részére a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. „Idén is azon vagyunk, hogy ezekben a nehéz időkben, ha jelképesen is, de minden alkalmat megragadjunk, hogy megkönnyítsük az egészségügyi dolgozók és az ellátottak mindennapjait.”- hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián elnök. Az adományért Dr. Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója mondott köszönetet.
2021.01.11. 15:16
FELHÍVÁS!- Elindult Fejér megye 2021-2027 időszakra vonatkozó tervdokumentumainak társadalmi egyeztetése
A Fejér Megyei Önkormányzat felhívást tett közzé a Fejér Megyei Területfejlesztési Koncepció és Program felülvizsgálata során elkészített egyeztetési változatok véleményezésére. A véleményezés benyújtásának határideje: 2021. február 19.
2021.01.06. 10:43
Több, mint kétszáz kiló gyümölcsöt adományozott a rászorulóknak  a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke
A Fejér Megyei Önkormányzat idén is jótékony célú adománnyal segítette szebbé tenni a családjuk nélkül nevelkedő gyermekek és a fogyatékkal élők karácsonyát. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke december 17-én a járványhelyzet miatt személyesen adta át a több, mint 200 kg gyümölcsből álló adományt a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat valamint a Szent Kristóf Ház vezetőinek.  
2020.12.17. 15:37
Tácon élő kézműves betleheme Rómában
A Fehérvári Kézművesek Egyesületének tagja, Gelencsér Julianna betleheme is látható lesz a „100 jászol” kiállításon a Vatikánban. A Tácon élő népijáték-készítő, csuhéműves mesternek ez a harmadik alkotása, amelyet kiválasztottak a római tárlatra. A Vatikánban 45. alkalommal rendezik meg a „100 jászol” kiállítást. A világ minden részéről válogatták ki azokat a betlehemeket, amelyeket méltónak találtak arra, hogy advent idején Jézus születését hirdessék Rómában.  
2020.12.11. 08:45
2021. január 11-IG marad a kijárási tilalom, indul a vakcinaregisztráció
A jelenlegi kijárási tilalom január 11-ig érvényes (a szentesti kivételről december 21-én döntenek). Nem lesz kivétel december 31-én a kijárási tilalomban.  Kedden indul a vakcinaregisztráció a http://vakcinainfo.gov.hu/ portálon keresztül. 
2020.12.08. 09:50
Átadták a Marosi Arnold díjat Gelencsér Ferencnek
Gelencsér Ferenc, a Szent István Király Múzeum nyugalmazott fotósa pénteken személyesen vette át otthonában az adományozó Fejér Megyei Közgyűlés nevében Dr. Molnár Krisztián elnöktől és a javaslattevő Vargha Tamás államtitkártól, Székesfehérvár országgyűlési képviselőjétől a Marosi Arnold Díjat.  
2020.12.04. 17:22
Átadták az új kerékpáros alagutat Mány térségében
A kerékpárosok biztonsága érdekében új alagút épült Bicske határában. Az 1-es számú főút alatt átvezető alagutat ma a sajtó és a kivitelező cég képviselőinek jelenlétében adta át Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, a Pannónia Szíve és a Velencei-tó területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, valamint Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés és a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke. 
2020.12.04. 07:55
Hordógurítással avattak utat Úrhidán
Befejeződött Úrhidán, a Kossuth Lajos utca felső szakaszán a komplex útfejlesztés első és második üteme, a projektzárót szerdán tartották szűk körben, a vírushelyzet által megkövetelt szabályok betartásával. 
2020.12.03. 08:21
A közgyűlés elnöke oklevéllel köszönte meg az ápolási igazgató munkáját
Elismerő oklevéllel köszönte meg Dr. Molnár Krisztián a nyugdíjba vonuló Szabó Bakos Zoltánné, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi és Oktató Kórház ápolási igazgatójának azt a példás, 47 évnyi szolgálatot, amit a Fejér megyei betegek és a kórházi dolgozók érdekében végzett. Szabó Bakos Zoltánné életpályája példaként állítható a fiatalok elé. - hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián.
2020.12.02. 16:05
Elnöki elismerő oklevéllel köszöntötte a közgyűlés elnöke az I. Pázmány Péter Érvelési Verseny győzteseit a Megyeházán
A Ciszterci Szent István Gimnázium csapata, a "Vadnyugati érvelők" nyerte meg az I. Pázmány Péter Érvelési versenyt. A csapat tagjait: Balla Dávidot, Cser-Palkovics Gergelyt és Hajnal Blankát kedden a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián fogadta a Megyeházán, aki elnöki elismerő oklevéllel és Fejér Termék ajándékcsomaggal gratulált a győzteseknek.  
2020.12.01. 12:28

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP