MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

HAGYOMÁNY, ÉRTÉK, MINŐSÉG -Bemutatták a Fejér megyét népszerűsítő kötetet és DVD-t
A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság elnöke mutatták be a Megyeházán mutatta be szerdán a Fejér Megyei Közgyűlés kiadásában megjelent, megyénk értékeit bemutató kötetet és DVD-t, amelyek az Agrárminisztérium „nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására” kiírt pályázatának támogatásával jelent meg.
2019.05.08. 14:26
A Pannónia Szíve program tömören: álmok, tervek, megvalósulás
Az útátadóra kicsit megálltak ünnepelni az Újhegyen, s köszönő fohász szólt az égre az esőért, amit úgy várt már mindenki. Szőlőhegyen csakis így történhetett, a hétvégi szelíd esőben, a nemzetiszín szalag átvágásakor.  
2019.05.07. 15:18
VVSI évadnyitó – Hivatalosan is megnyitották a Velencei-tó idei évadát
Ahogy az már évtizedes szokás, idén is megkoszorúzták a Velencei-tavat a VVSI idei évadnyitóján, valamint az új évadot szimbolizálandó bedobták a vízbe a kajak, kenu és evezős lapátot azok a sportolók, akik az iskola színeiben már komoly eredményeket értek el. 
2019.05.06. 09:25
Megújult a patinás alcsúti iskola minden traktusa
A József Nádor Általános Iskola lerobbant szárnya újult meg pályázat segítségével, mostantól közösségi térként szolgál az intézményben, s más eseményeknek is.Az alcsúti iskola a falu szívében áll – a klasszicista főépület maga kétszáz esztendős, József főherceg jószágfelügyelőségeként szolgált, a háború után pedig állami általános iskola lett – máig az. Hozzáépítettek körbe-körbe részeket, majd egy szép, rusztikus új, kétszintes, önálló szárnyat is kapott.
2019.05.06. 09:16
15 év – 15 kilométer – Pusztaszabolcson Európa-napot rendeztek
A startpisztolyt Simon László kormánymegbízott sütötte el, Molnár Krisztián pedig kocogva tette meg a város és a lakhelye közötti 19,5 kilométeres távot. Szombat délután a Fejér megyei Európa-napon jártunk. 
2019.05.06. 09:05
Az esélyek egyenlősége gazdasági érdek is – Fórumot tartottak Fehérváron
Harmadik alkalommal ült ­össze csütörtökön a Fejér Megyei Felzárkózási Fórum a felzárkóztatáspolitikai együttműködés jegyében, hogy a megye esélyegyenlőségi folyamatainak alakulásáról számot adjon.  
2019.04.15. 15:16
Megyekorzót és Tavaszi szomszédolót tartottak Ercsiben
A zord időjárás miatt a standoknak és a programoknak végül az Eötvös József Művelődési Ház adott helyet. Itt várták standjaiknál a Fejér megye több pontjáról érkezett termelők és kézművesek az érdeklődőket, akik szebbnél szebb és megbízható minőségű, finom portéka közül válogathattak. 
2019.04.13. 15:23
Átadták az új, gárdonyi rendőrkapitányság épületét
Európai színvonalú, első osztályú épület jelképes kulcsát vehette át kedden Sági János, a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetője azon az ünnepségen, melyen hivatalosan is átadták a Velencei-tó közvetlen közelében felépült rendőrségi központot. Sok évtized után kaphatott új, közös otthont a tizennyolc településen szolgálatot teljesítő helyi rendőrség. 
2019.04.10. 09:31
A Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza ez év tavaszán is megszervezi az Éneklő Ifjúság hangversenyeket Székesfehérváron. A Fejér megyei székhelyű középiskolák kórusainak április 13-án 10 órától, a Fejér Megyei Diáknapok keretein belül lesz lehetőségük a minősítő oklevél megszerzésére. Az általános iskolai kórusokat április 16-án 10 órára várják a Malom utcai Táncházba a szervezők és a szakmai zsűri tagjai.
2019.04.08. 11:09

Keresés

Fejér Megyei Értéktár

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár