Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Felavatták a korszerűsített egészségházat Bodajkon
Bodajk önkormányzata csak a hat TOP-pályázat révén több mint 500 millió forintot nyert. Az egészségház helyreállítására, illetve homlokzatának szigetelésére, a nyílászárók cseréjére 20 milliót, melyhez négymillió forint önerő járult. Az energetikai korszerűsítéssel csökkennek a fenntartás költségei is – mondta el Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök avatóbeszédében. 
2018.12.06. 10:09
Megújult a Nagyvenyim és Mezőfalva közötti összekötő út
Megújult a 6219-es jelű, Dunaújváros–Sárbogárd közötti összekötő út Nagyvenyim és Mezőfalva közötti szakasza. A projekt ünnepélyes átadás-átvételi rendezvényét kedden tartották a nagyvenyimi községházán, majd a nemzeti színű szalag átvágásával az utat is felavatták. 
2018.12.05. 11:08
Régi szépségében az épület – a Stefánia-házból a kultúra háza lett Bicskén
Egyszerűen Bicskei Kultúrkúriának nevezték el a kisváros egyik legszebb utcájában álló épületet, amely megkezdi újabb szolgálatának évtizedeit. Kívül régiesen szép, belül korszerű, a település ékessége. Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, dr. Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke és Pálffy Károly polgármester foglalták össze az ünnepélyes avatón a pályázat révén újjászületett Stefánia-ház históriáját.
2018.12.04. 08:05
Átadták a 300 milliós móri közlekedésfejlesztési beruházást
Pénteken délután adták át azt a közlekedésfejlesztési projektet Mór belvárosában, melyre a város a korábbi TOP pályázata alapján, bruttó 299,58 millió forintot nyert.
2018.12.03. 14:18
Megújult a régi park Csákváron
Az autóbusz-pályaudvar melletti közpark átadásának ünnepsége a katolikus templomtól induló fáklyás felvonulással vette kezdetét vasárnap. A fejlesztés a Zöld város kialakítása című területi operatív program keretében, mintegy nyolcvanmillió forintból valósult meg.
2018.12.03. 10:43
Döntésünk a jövőnk! – bicskei diákok nyerték meg a megyei vetélkedőt
Hatodik alkalommal hívták vetélkedőre Fejér megye középiskolásait a felelős szexuális magatartás témakörében. Az első két fordulót követően a továbbjutó csapatok pénteken a Petőfi Kultúrtanszéken mérték össze tudásukat a megyei döntőben, ahol a diákok rövidfilm, színpadi jelenet, illetve élőszavas előadás formájában jelenítették meg gondolataikat. Az első helyen bicskei, a másodikon székesfehérvári, a harmadikon sárbogárdi diákok végeztek.
2018.12.03. 08:25
Átadták a gárdonyi szabadidőparkot
Nagyon várták már a helyiek, hogy átadják azt a nagyszabású játszóteret és sportparkot, amelynek hivatalos átadójára pénteken került sor. A Katlan névre keresztelt központ új távlatokat nyit a szabadtéri kikapcsolódást keresőknek Gárdonyban. 
2018.12.03. 08:11
Közgyűlési döntések
Csütörtökön reggel ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés a Megyeházán. A képviselők a Fejér Megyei Kormányhivatal munkavédelmi szakügyintézőjének tájékoztatója után szavaztak a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány támogatásától és a Fejér Megyei Közgyűlés „Jobbik Magyarországi Mozgalom” képviselőcsoportja „Mi Hazánk Mozgalom” névváltozásával összefüggő rendelet módosításról is.  
2018.11.22. 11:49
Tanácskozott a megyei védelmi bizottság
A Fejér Megyei Védelmi Bizottság dr. Simon László kormánymegbízott elnökletével tartotta novemberi ülését Székesfehérváron, a megyei kormányhivatal Dísztermében. Az eseményen részt vett Dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, valamint a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatósága, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az MH Összhaderőnemi Parancsnokság képviselője. 
2018.11.21. 09:14
Sportosan kezdődőtt a Gyermekek Napja a 11. Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napokon
A Gyermekek Napjával kezdődött hétfőn a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok a Köfém Sportcsarnokban, ahol futóverseny játszóház, sor és váltóversenyek mellett volt kispályás labdarúgó gálamérkőzés, amelyen a gyerekek legjobbjai, a Gyermekvédelmi Vándorkupa győztesei a Fejér Megyei Közgyűlés csapata ellen léptek pályára.  
2018.11.19. 13:03

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár