MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Két megújult épületet avattak Lovasberényben
Sportcsarnokot és orvosi rendelőt avattak pénteken Lovasberényben, melynek avatóünnepsége a járványhelyzet miatt szűk körben valósulhatott meg. Az avatóünnepségen Südi Mihály, Lovasberény polgármestere mellett Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Tessely Zoltán, miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő is üdvözölte a beruházásokat. 
2020.11.06. 15:58
Csendes megemlékezés az Országalmánál a nemzeti gyász emléknapján
Az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésére emlékeztek ma országszerte, a nemzeti gyász emléknapján. Székesfehérváron hagyományosan az Országalmánál tartottak csendes mécsesgyújtást a városi, megyei, egyházi és honvédelmi vezetők, képviselők, valamint civil emlékezők részvételével. 
2020.11.05. 09:06
Ismét bevezették a rendkívüli jogrendet
A kormány úgy döntött, a koronavírus-járvány miatt éjféltől ismét bevezeti a rendkívüli jogrendet, az Országgyűlést pedig arra kéri, ezt a rendkívüli helyzetet 90 nappal hosszabbítsa meg - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Facebook-oldalára feltöltött videóban. 
2020.11.04. 10:58
A forradalom eltiprására emlékezünk november 4-én a Nemzeti Gyásznapon
November 4-én, a nemzeti gyásznapon, az 1956-os forradalom és szabadságharc elfojtásának, a szovjet csapatok egykori bevonulásának 64. évfordulóján országszerte megemlékeznek a forradalom áldozatairól. Fehérváron csendes mécsesgyújtás lesz az Országalmánál ma este 18:30-kor. 
2020.11.04. 10:55
Új orvosi eszközökkel támogatta a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház gyermekosztályát a vadásztársadalom
Több, mint kilenc millió forintos adományban részesült a Fejér Megyei Szent György Egyetemi és Oktató Kórház gyermekosztálya az első országos jótékonysági vadászat 37 milliós bevételéből. Az adományozó okiratot ünnepélyes sajtóeseményen adták át hétfőn a kórház megbízott főigazgatójának, Dr. Bucsi Lászlónak a magyar vadásztársadalom képviselői a megye vezetői körében a Megyeházán. Már gyógyítják a kis betegeket az adományból vásárolt új orvosi eszközökkel a székesfehrévári kórház gyermekosztályán.  
2020.11.02. 14:10
Megújult a Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz összekötő út
Csatlakozva a 2019-ben felújított hat kilométeres szakaszhoz, új, kiváló minőségű útszakasszal bővült a 8106-os Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz összekötő út. A Magyar Falu Program keretében, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - mintegy 385 millió forintba kerülő - beruházásában megújult négy kilométeres szakasz ünnepélyes átadójára ma került sor Alcsútdoboz határában Gyopáros Alpár, Modern Települések Fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Tessely Zoltán, miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, valamint Tóth Erika, Alcsútdoboz polgármestere és Zólyomi Tamás, Etyek polgármestere részvételével. 
2020.10.30. 17:44
Csendes főhajtás a katonahősök tiszteletére a megyeszékhelyen
Hősi halottak, elhunyt katonák emléke előtt tisztelegtek halottak napja alkalmából a város és a megye képviselői, valamint a Magyar Honvédség katonái. Pénteken délelőtt a fehérvári katonatemetőkben és emlékhelyeken tartottak néma koszorúzásokat. 
2020.10.30. 16:58
Halottak-napi szentmisét tartanak a háborús hősökért a Don-kanyar kápolnánál
Engesztelő szentmisét tartanak a világháborúkban elesett hős katonák emlékére a pákozdi Mészeg-hegyen november 2-án 15.00 órától. A Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség ingyenesen igénybe vehető, külön autóbuszjáratot indít az eseményre a Piac térről, a Vasútállomás érintésével.
2020.10.28. 11:27
Katonai tiszteletadás mellett emlékeztek az Ötvenhatosok terén a megyeszékhelyen
A forradalom és szabadságharc hőseire emlékezve az Ötvenhatosok terén közös, csendes megemlékezést tartott pénteken Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat. A részvevők katonai tiszteletadás mellett megkoszorúzták a fehérvári sortűzben elhunyt fiatalok emlékművét.
2020.10.23. 13:48
Szigorítások Magyarországon - szabadtéri rendezvényen is kötelező a maszkviselés
Megjelent a Magyar Közlönyben a szabadtéri maszkviselésről szóló új szabályokat tartalmazó kormányrendelet. Már október 23-ától, vagyis mától kötelező a maszkviselés bizonyos szabadtéri rendezvényeken. 
2020.10.23. 10:55

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP