MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

In Memoriam Berta József
Életének 74. esztendejében elhunyt Berta József, Mezőszentgyörgy volt polgármestere. A Fejér Megyei Önkormányzat „Salamon Lajos Díjával” kitüntetett egykori településvezetőt pénteken kísérték utolsó útjára a mezőszentgyörgyi temetőben. 
2022.03.12. 10:05
Több száz milliós városrészi fejlesztés Gárdonyban
Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön Agárdon a megújult és kibővített szolgáltatóházat. A Terület- és Településfejlesztési Operatív program több mint 400 millió forintos támogatásával megvalósuló beruházás átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett. 
2022.03.11. 15:35
Nyugat-Dunántúli roma önkormányzatok konferenciája a Megyeházán
A Megyeházán tartottak konferenciát a Nyugat-Dunántúli roma önkormányzatok. A programon Sztojka Attila kormánybiztos, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója is részt vett. A konferencia résztvevőit Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Törő Gábor országgyűlési képviselő, és Károlyi Attila, a Fejér Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntötte. A konferencián részt vett Dr. Mészáros Lajos kórházfőigazgató, képviselőjelölt, valamint Dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója is. 
2022.03.07. 16:10
Fejlesztések Sukorón - bejárást tartottak az érintettek
Magyarország Kormánya kormányhatározatban döntött Sukoró külterületének Velencei-tóval érintett parti szakasza fejlesztéséről. A projekt kapcsán csütörtökön bejárást tartott a helyszínen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, valamint a fejlesztésben érintett szervezetek képviselői. 
2022.03.04. 15:08
„Hagyomány-Érték-Minőség” – elbírálták a "Fejér Termék 2022" elismerés elnyerésére beérkezett pályázatokat
A Megyeháza Címertermében ülésezett szerdán délelőtt a Fejér Termék Bizottság, ahol elbírálták a „Fejér Termék 2022” felhívásra érkezett pályázatokat. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. Az elismeréseket március 25-én, a Megyenapon adják majd át. 
2022.03.02. 14:55
Rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés
Megyei kitüntető címek és -díjak odaítéléséről döntött egyebek mellett a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtöki, rendkívüli ülésén. Többletbevétel miatt módosította a közgyűlés a 2022-es költségvetési rendeletet is. 
2022.02.24. 15:54
Hatodik alkalommal rendezték meg a Civil Véradást Székesfehérváron
Péntekig tart a VI. Civil Véradás országszerte. Az akcióhoz Székesfehérvár is csatlakozott, ahol a Fehérvári Civil Központba várták a segítő donorokat szerdán délután. A véradók között volt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Molnár Tamás környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka.  
2022.02.23. 19:05
Válasz a kihívásokra: a helyi identitás erősítése
A helyi identitás, a helyi kohézió erősítése a célja annak a pályázatnak, melyet Fejér Megyei Önkormányzat és az Echo Innovációs Műhely konzorciuma valósít meg „Fejér megyei identitás erősítése térségi szellemben” címmel. A projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 100 millió forintos támogatásával, 2023. január 31-ig valósul meg. A részletekről Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke számolt be a Megyeházán. 
2022.02.23. 15:55
Új aprítógép Adonyban, a Magyar Falu Program támogatásával
A Magyar Falu Program 100 százalékos támogatásának köszönhetően egy aprítógépet vásárolt Adony önkormányzata. Az 5 millió forint értékű eszköz a fakivágások, gallyazások után az utcán maradt zöldhulladék kezelését oldja meg, miközben hasznos végtermékként komposzt is keletkezik.  
2022.02.16. 10:43
Régi álom vált valóra Iváncsán a mini-bölcsőde átadásával
Ünnepélyes keretek között adták át Iváncsán a nemrég elkészült mini-bölcsődét csütörtökön reggel. A fejlesztés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program több mint 70 millió forintos támogatásával valósult meg a 16 kisgyermek fogadására alkalmas. Jól mutatja a fejlesztés sikerét, hogy már rögtön az induláskor teljes kihasználtsággal működik az intézmény, melynek átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett.
2022.02.10. 14:23

Keresés

Tájékoztatás

Testvérkapcsolat

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum