MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
A pandémiás helyzet megszűnésével 2020. július 2-án ült össze ismét a Fejér Megyei Közgyűlés testülete Dr. Molnár Krisztián elnökletével, aki a mai napra kitűzött hét napirendi pont tárgyalását megelőzően köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik a járvány kezelésében részt vettek és arról tájékoztatott, hogy július 1-jétől megyei jegyzőként Dr. Kovács Zoltán vezeti a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatalt.  
2020.07.02. 11:47
A Megyeházán ülésezett kedden a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács
A pandémiás veszélyhelyzet megszűnésével kedden Dr. Molnár Krisztián elnökletével ismét tagjai körében összeült a Megyeházán a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács, hogy megvitassák a Tanács munkáját aktuálisan érintő napirendi javaslatokat, kiemelten a Pannónia Szíve Program megvalósuló fejlesztéseit. 
2020.06.30. 17:03
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2020. július 2-án (csütörtökön) 8.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).
2020.06.30. 10:27
64,5 millió forint támogatásról döntött a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése
A Fejér Megyei Önkormányzat által működtetett Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlése minden évben pályázatot ír ki Fejér megye települései számára kötelező feladataik ellátásához, pályázatok megvalósításához szükséges támogatás biztosítása céljából. Idén a közgyűlés 9 település vonatkozásában 64,5 millió forint biztosításáról döntött.
2020.06.30. 09:38
Elismerő oklevéllel köszöntötte a közgyűlés elnöke Deresné Tanárki Máriát
Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területvédelmi Szakszolgálat igazgatója negyvenöt éves szolgálata után nyugdíjba vonul. A szakembert és intézményvezetőt ez alkalomból és a sokéves közös munka elismeréseként Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte hétfőn délelőtt az intézmény Tüzér utcai épületében, Székesfehérváron.
2020.06.29. 12:47
Csaknem kilenc kilométeren át kerékpározhatunk Dél-Fejér felé
A 8,6 kilométer hosszú kerékpárút megépítésére Tác község Szabadbattyánnal közösen 276 millió forintot nyert el egy pályázatnak köszönhetően.
2020.06.26. 11:12
2,8 milliárdból indulnak fejlesztések tizennégy Fejér megyei településen
2, 843 Milliárd Forint összegű, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forrásaiból tizennégy Fejér megyei településen az életminőség javítását növelő pályázati bejelentést tett pénteken délelőtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeházán. A támogatás összegéből felszíni csapadékvíz elvezetés, óvoda és bölcsőde valamint út- és turisztikai fejlesztések valósulnak meg az érintett településeken.
2020.06.26. 11:04
Átadták a Svábházat Etyeken
A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács és az Etyeki Német Nemzetiségi Önkormányzat közötti megállapodás aláírásával ünnepélyesen is átadták ma reggel Etyeken a megújult Svábházat. Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, a térség országgyűlési képviselőjének az ünnepségen tett bejelentései alapján 642 millió forintos állami támogatásban részesül a település bölcsődekialakításra, továbbá a régi vízmű épület elbontása is elkezdődhetett a mai nappal.
2020.06.24. 16:47
Elfogadta az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszüntetésérő szóló törvényt
Elfogadta az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt, valamint jóváhagyta a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabályt kedden. 
2020.06.17. 14:48
A feltámadást is megünnepelték az idei Úrnapi körmenettel Székesfehérváron
Spányi Antal, püspök, a város papsága és a székváros plébániáinak hívei együtt ülték Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepét (Úrnapját) szombaton este a Prohászka emléktemplomban. A szentmise után úrnapi körmenetet tartottak a templom körül, amely az elmaradt feltámadási körmenetet is megjelenítette, majd felgyulladt a fény, amely megvilágítja az emléktemplom kupolájának keresztjét. 
2020.06.15. 08:31

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP