MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Fejér megye az esélyek tükrében – konferencia a Megyeházán
Helyi önkormányzati vezetők, önkormányzati képviselők és az esélyegyenlőségben érintett intézmények képviselőinek részvételével rendezték meg a Fejér megye az esélyek tükrében című konferenciát a Megyeházán. Az eseményen a felzárkóztatással, az esélyteremtéssel, a különféle fejlesztésekkel és pályázatokkal, illetve a jó gyakorlatokkal kapcsolatos kérdésekről hallgattak meg a mélyszegénységben élőkről, főként a roma célcsoportokról, a gyerekekről és a nőkről, valamint a fogyatékosokról és az idősekről országos, megyei és városi kitekintésű előadásokat a résztvevők. 
2019.10.01. 15:23
Huszonhét csapat mérkőzött meg a Kárpát-medencei Hungarikum vetélkedő döntőjében
Az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság 2018-ban pályázatot írt ki nemzeti értékeink megismertetésére és népszerűsítésére vetélkedők szervezésére. Ennek a többkörös, Kárpát-medencei szintű vetélkedőnek a döntőjére került sor Balatongyörökön, ahol a legjobb eredményt elért huszonhét magyarországi és külhoni általános és középiskolás csapat, köztük két Fejér megyei mérte össze tudását a hungarikumok és a Magyar Értéktárban nemzeti értékekről.  
2019.09.26. 13:30
Közgyűlési döntések
A 2014-2019-es önkormányzati ciklus utolsó testületi ülését nyitotta meg ma csütörtökön délelőtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza dísztermében. A napirendek megvitatása előtt a közgyűlés elnöke ajándékkal fejezte ki köszönetét a megyei közgyűlés jelenlévő tagjainak az ötéves ciklusban a megye lakosságáért végzett közös munkájáért.
2019.09.26. 11:05
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2019. szeptember 26-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel rendkívüli ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2019.09.25. 09:04
Hagyomány-Érték-Minőség – Díszpolgári kitüntető címek, díjak, Megyekorzó és Hungarikum játékpark, koncertek a 2019. évi Megyenapon, Velencén
Ünnepi közgyűléssel kezdődött a Megyenap Velencén, a Velence Korzó dísztermében, ahol a „Fejér Megye Díszpolgára” kitüntető címet: Dr. Mikó Péter, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara elnöke és id. Ocskay Gábor, a hazai jégkorongsport ikonikus alakja vehette át Dr. Molnár Krisztiántól, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökétől. Délután a Megyekorzó legszebb standjait díjazták a Megyenapot szervező önkormányzatok vezetői. 
2019.09.21. 09:22
Hagyomány, érték, minőség - Velencén várja a programok sokasága az idei Megyenap résztvevőit
Hagyomány, érték, minőség – sajtótájékoztatón mutatták be csütörtökön a szervező, házigazda önkormányzatok vezetői: Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Velence város polgármestere, Koszti András és a térség országgyűlési képviselője, miniszterelnöki biztos Tessely Zoltán az idei, 2019. évi Megyenap velencei rendezvényének programjait a Velence-korzón.
2019.09.12. 15:40
Megyenap szeptember 20-án, Velencén
A Hagyomány-Érték- Minőség jegyében rendez Megyenapot 2019. szeptember 20-án a Fejér Megyei Önkormányzat Velencén. Fejér megyei termékeket és értékeket népszerűsítő Megyekorzó, Hungarikum és MintaKINCStár interaktív gyermekjátszóház valamint a 14 órakor kezdődő színpadi szabadtéri ünnepélyes megnyitó után Velence Város Önkormányata színpadi kultúrális kísérő produkciókkal és koncertekkel várja az érdeklődőket. 
2019.09.12. 12:51
Megyekorzó díjakkal a Vadásznapon: bemutatták Fejér megye kézműves értékeit
Fejér megyei minőségi kézműves termékeket és értékeket népszerűsítő Megyekorzó rendezvényével és Hungarikum-MintaKINCStár játszóházával második alkalommal mutatkozott be társszervezőként a Fejér Megyei Önkormányzat a XXVII. Országos Vadásznap, XIII. Vadgasztronómiai Fesztivál közönségének a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadasparkban. A vásári standok legszebbjeit a szemle után díjakkal ismerte el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a megye két országgyűlési képviselőivel: Törő Gáborral és Tessely Zoltánnal.
2019.09.09. 09:38
Újra Megyekorzó és Hungarikum játszóház várja a látogatókat az Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon szeptember 7-én
A VADEX Mezőföldi Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezete szeptember első hétvégéjén közösen rendezi meg a XXVII. Országos Vadásznapot és XIII. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált a Fejér Megyei Önkormányzat társrendezésében. A rendezvénynek az idei évben a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark ad otthont. A belépés ingyenes, a rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!
2019.09.02. 10:55
Megújult a Meseliget Óvoda Velencén
Energiahatékonysági korszerűsítés fejeződött be a Meseliget Óvodában, ahol csütörtökön az ovisok az óvópedagógusokkal közösen adtak avatóműsort. 
2019.08.30. 11:42

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP