Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

„PANASZA VAN? SEGÍTÜNK!” - Újabb kiadványokkal segítik a fogyasztókat
A „Panasza van? Segítünk!” sorozat részeként a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) újabb két - sorrendben az ötödik és a hatodik számú - információs füzetet jelentetett meg a fogyasztók naprakész tájékoztatása érdekében. A legújabb fogyasztóvédelmi kiadványokat - amelyek a közműszolgáltató-váltással és a közműcsatlakozással kapcsolatos kérdésekre adnak választ - dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója és a MEKH képviselői mutatták be szerdán, a Megyeháza Címertermében. 
2018.09.13. 10:22
Negyvenkét millió forintból újították fel a városháza épületét Bodajkon
A patinás épületet 42 millió forintból korszerűsítették, melyből összegből 19 milliót tett ki a pályázati támogatás, a többit a nem túl tehetős önkormányzat saját erőből teremtette elő. A felújított városháza épületét kedden ünnepség keretében adta át a település polgármestere, a térség országgyűlési képviselője és a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.  
2018.09.12. 07:54
Történetekkel ünnepeltek a Jótékonyság Világnapján az idősek otthonában
Második alkalommal szervezett önkéntes akciót a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a szárazréti Idősek Otthonában. A jótékonyság világnapja alkalmából „Mesélj egy szép történetet” címmel művelődésszervezők, újságírók, hivatali dolgozók olvastak fel a szépkorúaknak. 
2018.09.11. 08:39
354 millió forintos beruházás Pákozdon - Logisztikai központot épít a Baptista Szeretetszolgálat
Ünnepélyes keretek mellett tették le a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány új logisztikai raktárbázisának alapkövét hétfőn, a pákozdi ipari park területén. A zöldmezős beruházás értéke mintegy 354 millió forint, ennek része lesz egy 1700 négyzetméteres raktárépület, valamint az ahhoz csatlakozó irodák és oktatóterem. A programot a Baptista Szeretetszolgálat - a Karitatív Tanács tagjaként - az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásában valósítja meg.
2018.09.11. 08:36
A Kulturális Örökség Napjai a kápolnásnyéki Halász-kastélyban
Sokszínű programmal várja látogatóit a kápolnásnyéki Halász-kastély a KÖN hétvégéjén: szeptember 15-én és 16-án kastélysétákkal és ráadás kastélykoncerttel készülnek a szervezők.  
2018.09.06. 09:43
Megyekorzó a Vadfesztiválon, Soponyán
12. alkalommal rendezte meg hazánk egyik legnépszerűbb tematikus gasztronómiai rendezvényét, a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált a Vadex Mezőföldi Erdő –és Vadgazdálkodási Zrt. 2018. szeptember 1-jén a soponyai Sárvíz-völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központban. Az idei évben a Fejér Megyei Önkormányzat társrendezésében, megyénk termékeit és értékeit bemutató vásárral, a Megyekorzóval valamint a Hungarikum és a MintaKINCStár játékparkjával várta a látogatókat. A fesztiválon kihirdették „a Megyekorzó legszebb standja” verseny győzteseit is.
2018.09.03. 11:16
Idén is sikeresen pályáztak megyénkből a pécsi kollégiumi férőhelyekre
Immár 25 éve élhetnek Fejér megye fiataljai a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyeinek pályázat útján való elnyerésének lehetőségével.  
2018.08.31. 11:30
Az államalapítás és az új kenyér ünnepe
Augusztus 20-a nem csak az államalapítás, hanem az új kenyér ünnepe is. A kenyér nem csak az emberiség nagy részének legfontosabb élelmiszere, hanem jelkép is, az élet szimbóluma. Erre a napra készült el az új kenyér, amelyhez a Fejér megyei gazdák adományozták a búzát, a "Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem" program keretében. A Magyarok Kenyere Program Fejér megyei ünnepi rendezvényének augusztus 20-án, Bicske volt a házigazdája. 
2018.08.23. 09:28
A Nemzeti Emlékhelyen, Szent  István Király  szarkogágjánál tisztelegtek
Régi székesfehérvári hagyomány, hogy augusztus 20-án államalapító királyunk előtti tiszteletadásra kerül sor a Nemzeti Emlékhelyen. Szent István szarkofágjánál, - ahol megjelentek Székesfehérvár, Fejér megye és a történelmi egyházak vezetői és képviselői - Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet. 
2018.08.20. 22:52
Állománygyűléssel tisztelegtek a nemzeti ünnep előtt az Összhaderőnemi Parancsnokságon
Ünnepi állománygyűlésen emlékeztek nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Székesfehérváron, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságán, pénteken. Az eseményen ünnepi beszédben méltatták Szent István király és Fehérvár szerepét az állam kialakulásában. Ezt követően kitüntetéseket adtak át, majd a 2015-ös Fehérvár Hangja győztes Zabos Regina és Mits Márton, önkéntes tartalékos hadnagy műsorát hallgatták meg az egybegyűltek. 
2018.08.17. 11:59

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár