MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Tisztelgés a hősök emléke előtt
A Fehérvári Huszárok Egyesülete a hagyományoknak megfelelően december 11-én Pátzay Pál huszárszobránál emlékezett meg az egykori 10. huszárezred ütközeteiről. Közülük is a legnevezetesebb és legvéresebb volt az 1914 decemberében, a lengyelországi Limanowa mellett lezajlott csata, amelynek során a magyar lovasság hősiesen megküzdött az orosz csapatokkal, és megállította azok előrenyomulását. A 10-es huszárok emlékműve, Pátzay Pál 1939-ben felavatott lovasszobra körül számos érdeklődő gyűlt össze. 
2018.12.11. 14:44
Adományozás és fenyővásár a Megyeházán
Egy régi és szép hagyományt elevenített fel a megyei közgyűlés elnöke és a kormánymegbízott a Megyeháza udvarán. Az adventi időszakban a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal sok éve szervez jótékony célú fenyővásárt, és fenyőadománnyal segíti a Fejér megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények karácsonyát.  
2018.12.10. 15:38
Csütörtökön közmeghallgatás, közgyűlés a Megyeházán
A közmeghallgatást és a karácsonyi műsort követően mintegy tizenhat napirendi pont megvitatása vár a Fejér Megyei Közgyűlés tagjaira ez év utolsó, 2018. december 13-án, csütörtökön 10.15 órakor kezdődő közgyűlésén a Megyeháza Dísztermében. (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2018.12.10. 09:16
Felavatták a korszerűsített egészségházat Bodajkon
Bodajk önkormányzata csak a hat TOP-pályázat révén több mint 500 millió forintot nyert. Az egészségház helyreállítására, illetve homlokzatának szigetelésére, a nyílászárók cseréjére 20 milliót, melyhez négymillió forint önerő járult. Az energetikai korszerűsítéssel csökkennek a fenntartás költségei is – mondta el Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök avatóbeszédében. 
2018.12.06. 10:09
Megújult a Nagyvenyim és Mezőfalva közötti összekötő út
Megújult a 6219-es jelű, Dunaújváros–Sárbogárd közötti összekötő út Nagyvenyim és Mezőfalva közötti szakasza. A projekt ünnepélyes átadás-átvételi rendezvényét kedden tartották a nagyvenyimi községházán, majd a nemzeti színű szalag átvágásával az utat is felavatták. 
2018.12.05. 11:08
Régi szépségében az épület – a Stefánia-házból a kultúra háza lett Bicskén
Egyszerűen Bicskei Kultúrkúriának nevezték el a kisváros egyik legszebb utcájában álló épületet, amely megkezdi újabb szolgálatának évtizedeit. Kívül régiesen szép, belül korszerű, a település ékessége. Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, dr. Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke és Pálffy Károly polgármester foglalták össze az ünnepélyes avatón a pályázat révén újjászületett Stefánia-ház históriáját.
2018.12.04. 08:05
Átadták a 300 milliós móri közlekedésfejlesztési beruházást
Pénteken délután adták át azt a közlekedésfejlesztési projektet Mór belvárosában, melyre a város a korábbi TOP pályázata alapján, bruttó 299,58 millió forintot nyert.
2018.12.03. 14:18
Megújult a régi park Csákváron
Az autóbusz-pályaudvar melletti közpark átadásának ünnepsége a katolikus templomtól induló fáklyás felvonulással vette kezdetét vasárnap. A fejlesztés a Zöld város kialakítása című területi operatív program keretében, mintegy nyolcvanmillió forintból valósult meg.
2018.12.03. 10:43
Döntésünk a jövőnk! – bicskei diákok nyerték meg a megyei vetélkedőt
Hatodik alkalommal hívták vetélkedőre Fejér megye középiskolásait a felelős szexuális magatartás témakörében. Az első két fordulót követően a továbbjutó csapatok pénteken a Petőfi Kultúrtanszéken mérték össze tudásukat a megyei döntőben, ahol a diákok rövidfilm, színpadi jelenet, illetve élőszavas előadás formájában jelenítették meg gondolataikat. Az első helyen bicskei, a másodikon székesfehérvári, a harmadikon sárbogárdi diákok végeztek.
2018.12.03. 08:25
Átadták a gárdonyi szabadidőparkot
Nagyon várták már a helyiek, hogy átadják azt a nagyszabású játszóteret és sportparkot, amelynek hivatalos átadójára pénteken került sor. A Katlan névre keresztelt központ új távlatokat nyit a szabadtéri kikapcsolódást keresőknek Gárdonyban. 
2018.12.03. 08:11

Keresés

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár