MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
Nagy léptékű útfelújításokról és a kistelepülések támogatásáról is szó esett a napirendi pontok között a csütörtökön ülésező megyei közgyűlésen a Megyeháza Dísztermében.  
2019.11.21. 10:21
Közös focitornával emlékeztek meg a Gyermekek Napjáról
Több mint tíz évre tekint vissza az a rendezvénysorozat, mely egyszerre szól az állami gondoskodásban élő gyermekekről és az őket nevelő szakemberekről, illetve nevelőszülőkről. 
2019.11.18. 10:30
Nemcsak okos robotokra, magasan képzett szakemberekre is szükség van
„Az új típusú kooperáció és foglalkoztatási partnerség fontosabb lesz a jövőben, mint valaha”- hangsúlyozta Zugor Zsuzsanna, a konzorciumi partner, az Echo Innovációs Műhely elnöke a IV. Fejér megyei műhelykonferencián, melyet csütörtökön délelőtt az újjászerveződő országos szakképző rendszer témája köré szerveztek a megye foglalkoztatási helyzete szempontjából meghatározó közéleti személyiségek, intézmények, szervezetek, önkormányzatok részvételével a Megyeházán.
2019.11.14. 14:26
Közgyűlési döntések
November 7-én, csütörtökön a Fejér Megyei Közgyűlés testülete első munkaközgyűlésére ült össze a Megyeháza dísztermében, hogy döntsenek a bizottságok összetételéről, valamint a Fejér Megyei Önkormányzat képviseletét egyes testületekben ellátó személyekről. „A személyi kérdésekről egyhangú döntés született, az ellenzéki pártok képviselői is egyhangúlag megszavazták a javaslatainkat. Eddig úgy tűnik, jó irányba haladunk.” – tájékoztatott az ülést követően interjújában Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.
2019.11.07. 11:43
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2019. november 7-én (csütörtökön) 9 órai kezdettel rendkívüli ülést tart. Helye: a Fejér Megyei Önkormányzat Díszterme (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2019.11.05. 07:45
Mécsesek gyúltak a nemzeti gyásznapon az Országalmánál
A Hold ködbe vesző fénye, mécsesek lángja és közös imádság töltötte meg a Városház teret hétfőn este. Az Országalmánál csendesen emlékezett Székesfehérvár arra, hogy 63 évvel ezelőtt, ezen a napon, november 4-én hajnali 4 óra 15 perckor a szovjet hadsereg általános támadást indított Magyarország ellen, vérbe fojtva a magyar szabadságharcot. 
2019.11.05. 07:40
101 éve ért véget az elsővilágháború az Osztrák-Magyar Monarchia számára
Pontosan százegy éve, 1918. november 3-án a Giusti-villában, Padova közelében írták alá a Monarchia képviselői azt a fegyverszüneti egyezményt, amely nemcsak az első világháború végét jelentette hazánk számára, de az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlását is. Az évforduló alkalmából Székesfehérváron a Fekvő katonánál koszorúzással emlékeztek meg a nagy háborúban elesettekről.
2019.11.04. 08:59
Tanácskozott a megyei védelmi bizottság
A Fejér Megyei Védelmi Bizottság kihelyezett ülést tartott Székesfehérváron, a Magyar Honvédség Parancsnokságának dísztermében.  Az ülésen a Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében részt vett Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
2019.10.31. 09:15
Felszentelték dr. Siklósi Gyula emlékművét
Siklósi Gyula, a 2017-ben elhunyt nemzetközi hírű régészprofesszor születésének 70. évfordulóján avattak síremléket a Béla úti temetőben. Az emlékezők a síremléknél szóltak arról is, hogy a legújabb kutatások visszaigazolják azokat az eredményeket, amiket ő hagyott ránk, szellemiségéből pedig a jelenben is erőt meríthetnek azok, akinek hozzá hasonlóan "szent ügye" Székesfehérvár. 
2019.10.29. 09:27
Megalakult a Fejér Megyei Közgyűlés, újraválasztották Dr. Molnár Krisztián elnököt
Megalakult szombaton délelőtt az új Fejér Megyei Közgyűlés. Az alakuló ülésen jelenlévő 19 képviselő letette esküjét, majd titkos szavazással, egyhangúlag választották elnöknek Dr. Molnár Krisztiánt, főállású alelnöknek Pálffy Károlyt és társadalmi alelnöknek Bihácsi Istvánt.
2019.10.26. 15:19

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP