MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Az igazság szolgálatára esküdtek fel a bírósági ülnökök a Megyeházán
„Hivatásom gyakorlása során az igazságosság és a méltányosság vezérel.” – szólt az esküje azoknak a megválasztott bírósági ülnököknek, akik ma vették át megbízólevelüket a Megyeházán.
2019.05.28. 11:31
Megemlékezések Hősök Napja alkalmából a megyeszékhelyen
Május utolsó vasárnapja a Hősök Napja. Székesfehérváron pénteken kezdődött és vasárnap, a belvárosi Hősök terén zárult az a megemlékezéssorozat, melynek keretében a háborúkban elesett katonákra emlékeztek.
2019.05.27. 08:51
Átadták az egészségházat Sárszentágotán
Az egészségügyi alapellátás keretében bővítették és felújították az alig több, mint ezerfős falu egészségházát: az önkormányzat a terület- és településfejlesztési operatív program pályázatán 51,4 millió forintot nyert a beruházásra.
2019.05.22. 14:05
Sokak közös munkájának gyümölcse a tordasi egészségház
Egészségházat avattak pénteken a községben, ám az épületben, az ünnepség ideje alatt, már javában zajlott a rendelés. Míg odakint a nemzeti színű szalagot a tornác oszlopai közé felkötötték, bent a váróban a sor is lépett egyet előre.
2019.05.22. 14:02
Teljessé vált Velence északi és déli része között a kerékpárút
Szombaton adták át Velence belterületén a mintegy 170 millió forintból épített újabb szakaszt a tavat körbeölelő, már meglévő kerépárúthoz csatlakozóan. Ezzel vált teljessé a város északi és déli részei közötti kerékpáros közlekedés, a munkába járó lakosoknak és a kerékpárturizmusnak hódolóknak egyaránt kedvére kívántak tenni a beruházás folytatásával. 
2019.05.22. 13:55
Méltóbb környezetben folytatódik az oktatás a móri zeneiskolában
Kedden ünnepélyes keretek között átadták hivatalosan is a zeneiskolát a hónapokig tartó felújítás, illetve korszerűsítés után.
2019.05.22. 13:51
Hiánypótló szolgáltatások a többfunkciós létesítményben Csákváron
Új szolgáltatással bővül a város kínálata: hivatalosan is átadták az Ébner- ház helyén épült modern épületet, amely turisztikai fogadóközpontként, kerékpárkölcsönzőként és kávézóként is üzemel, a tervek szerint június elejétől. 
2019.05.22. 13:44
Átadták a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark új fejlesztéseit
Tovább gazdagodott a velencei-tavi térség. Új muflonkertet, madárröpdét, emufuttatót és vízimadár-megfigyelő állomást avattak fel pénteken a Pákozd–Sukorói Arborétumban.
2019.05.13. 09:05
Hosszú távon gondolkodnak a tordasiak
Külsejében a régi stílusához visszatérve újították fel a polgármesteri hivatal épületét, s az egyéb intézményekre is fordítottak a megyei támogatású pályázatból. Fejér egyik legszebb települése a rusztikus hangulatot megőrizve kínál kényelmet, szerethető körülményeket lakóinak. 
2019.05.10. 09:53
Európa napi néma koszorúzások Székesfehérváron
A II. világháború európai befejezésére emlékeztek néma koszorúzásokkal a katonatemetőkben, a Városház téren és Pákozdon. Az Európa Napon a város több pontján szervezett közös tiszteletadást Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat, illetve a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága.
2019.05.09. 15:26

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár