MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

A munkáltatókat, egyéni vállalkozókat érintő, fontos jogszabályi változásról tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal. A foglalkoztatási célú támogatások kérelmeit 2019. január 1-jétől a Fejér Megyei Kormányhivatal járási hivatalaiban a foglalkoztatási osztályok (korábbi nevükön: munkaügyi kirendeltségek) elektronikus formában fogadják be a cégektől, szervezetektől, egyéni vállalkozóktól.
2019.02.19. 08:42
Elfogadta idei költségvetését csütörtöki ülésén a megyei önkormányzat
Elfogadta idei költségvetését a megyei önkormányzat csütörtöki ülésén. A büdzsé nem tartalmazza azon források összességét, amely felett a grémium diszponál- tájékoztatott Dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke az ülést követő sajtótájékoztatón. Az elnök szavai szerint többségi döntés született a költségvetés elfogadásakor, ugyanakkor – még ha nem voksoltak is igennel – kritika, negatív tartalmú észrevétel nem hangzott el az ellenzék részéről sem.
2019.02.15. 07:56
Tovább folytatódik a harmadik ütemmel a Pannónia Szíve-program
A Pannónia Szíve-program folytatódik, a harmadik ütemben is nemzeti forrásból valósítják meg az újabb fejlesztést. Az újhegyi Gasztrosétányon ünnepélyes alapkőletétellel és az időkapszula elhelyezésével bizonyították a néhány éve még álomnak tűnő tervek megvalósulását. Útépítéssel folytatódik az újhegyi beruházás. 
2019.02.14. 10:26
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2019. február 14-én (csütörtökön) 9 órai kezdettel közmeghallgatással egybekötött ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2019.02.13. 10:50
Elérhetők „A mi kincsesládánk” vetélkedő második fordulójának  feladványai
„A mi kincsesládánk” címmel háromfordulós, a Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok ismereti vetélkedőjét rendezi meg a Fejér Megyei Önkormányzat az Agrárminisztérium sikeres HUNG-2018 pályázatán elnyert pályázati támogatásból. A döntő a Megyeházán kerül megrendezésre várhatóan 2019. március végén. A második forduló feladványai elérhetők honlapunkon. 
2019.02.13. 08:19
A mohai tikverőzésről nyílik kiállítás február 15-én Székesfehérváron
Fejér megye legismertebb hagyományát, a mohai tikverőzést bemutató tablókból, babákból, életnagyságú tikverőzős figurákból álló kiállítás nyílik február 15-én, pénteken 17 órakor a Rác utcai Mesterségek Házában. Az Itt a farsang, áll a bál című tárlatot dr. Gelencsér József néprajzkutató ajánlja a közönség figyelmébe. 
2019.02.08. 08:34
A Trianon Centenáriumi Emlékbizottság a százéves évforduló apropóján felhívással fordul Székesfehérvár és Fejér megye lakosságához. Kérik azon magánszemélyeket, gyűjtőket, akik birtokában található olyan magánirat, tárgyi eszköz, amely a száz évvel ezelőtti eseményekhez kapcsolódik, hogy juttassák el azokat a Szent István Király Múzeum, vagy a Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Megyei Levéltára részére.
2019.02.08. 08:29
Székesfehérvár lesz a magyar katonák fővárosa
Székesfehérvár a magyar katonák fővárosa lesz, miután a Magyar Honvédség Parancsnoksága, vagyis a honvédség szakmai irányítása a városba költözik - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön, Fehérvár polgármesterével közös sajtótájékoztatóján. Elhangzott, hogy várhatóan kilencezerrel növekszik majd a város lakosságszáma a költözéssel. Székesfehérvár Közgyűlése rendkívüli közgyűlésen egyhangúlag állt ki a honvédelmi fejlesztésekért. 
2019.02.07. 14:19
A Megyeházán tartotta hétfőn első  konferenciáját a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság
Magyarország, Fejér megye és Székesfehérvár 1918-1919 fordulóján címmel rendezte első konferenciáját hétfőn a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság a Megyeháza dísztermében, ahol száz esztendeje 1919. február 3-án Gróf Károlyi József, Székesfehérvár és Fejér megye korábbi főispánja bizalmatlansági indítványt fogalmazott meg az akkori kormányzat ellen, melyet a Fejér Megyei Törvényhatósági Bizottság egyhangúlag el is fogadott.  
2019.02.04. 15:41
Hétfőn lesz a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság első konferenciája Székesfehérváron, a Megyeházán
Székesfehérvár Közgyűlésének döntése értelmében az elmúlt esztendő végén Trianon Centenáriumi Emlékbizottság alakult Székesfehérváron. Február 4-én, hétfőn egy az 1918-1919-es esztendőkre emlékező konferenciával kezdődik az eseménysorozat a Megyeháza Dísztermében, amelyről Fehérvár polgármestere és a grémium elnöke számoltak be részletesen csütörtökön, a Hiemer-házban. 
2019.01.31. 16:00

Keresés

Fejér Megyei Értéktár

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár