MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
Csütörtökön reggel ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés a Megyeházán. A képviselők a Fejér Megyei Kormányhivatal munkavédelmi szakügyintézőjének tájékoztatója után szavaztak a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány támogatásától és a Fejér Megyei Közgyűlés „Jobbik Magyarországi Mozgalom” képviselőcsoportja „Mi Hazánk Mozgalom” névváltozásával összefüggő rendelet módosításról is.  
2018.11.22. 11:49
Tanácskozott a megyei védelmi bizottság
A Fejér Megyei Védelmi Bizottság dr. Simon László kormánymegbízott elnökletével tartotta novemberi ülését Székesfehérváron, a megyei kormányhivatal Dísztermében. Az eseményen részt vett Dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, valamint a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatósága, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az MH Összhaderőnemi Parancsnokság képviselője. 
2018.11.21. 09:14
Sportosan kezdődőtt a Gyermekek Napja a 11. Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napokon
A Gyermekek Napjával kezdődött hétfőn a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok a Köfém Sportcsarnokban, ahol futóverseny játszóház, sor és váltóversenyek mellett volt kispályás labdarúgó gálamérkőzés, amelyen a gyerekek legjobbjai, a Gyermekvédelmi Vándorkupa győztesei a Fejér Megyei Közgyűlés csapata ellen léptek pályára.  
2018.11.19. 13:03
Átadták a Fejér Megyei Prima Díjakat: orvos, zenész és újságíró a fődíjas
Idén is a Hotel Magyar Király adott otthont a Fejér Megyei Prima Díj gálának szombaton este. Az ünnepélyes átadón az egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Pukancsik János főorvos, sebész, plasztikai sebész, Mits Gergő zenész, tanszékvezető és B. Kiss László újságíró vehette át, a közönségdíjat dr. Dienes Ottó tanár, író, képzőművész kapta.
2018.11.19. 09:21
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2018. november 22-én (csütörtökön) 8.30 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2018.11.19. 09:17
„A közös gyász összeköt bennünket, hogy közösen tudjuk hordani korunk terheit.”
November 18-án, a Német Nemzeti Gyásznapon az elhunytakra, különösen a háborúkban elesettekre és az erőszak áldozataira emlékeznek 1922 óta. Vasárnap délelőtt közösen emlékeztek a katonahősökre a Szentlélek temetőben, ahol több nemzet első és második világháborúban elesett katonái nyugszanak. 
2018.11.19. 08:06
Félidőhöz érkezett a foglalkoztatás javítását és a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatását elősegítő projekt
„Vállalati kapcsolattartás a munkaerő-piaci szolgáltatások tükrében”- ez volt a vezértémája a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című projekt III. Fejér megyei műhelykonferenciájának, melyet csütörtökön délelőtt tartottak a Megyeházán a megye foglalkoztatási helyzete szempontjából meghatározó közéleti személyiségek, intézmények, szervezetek, önkormányzatok részvételével. A rendezvényt a projektgazda Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében Tanka Csaba, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg.  
2018.11.16. 09:05
Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok 2018 - Tematikus hét a Családok éve jegyében
A nevelőszülőség mint életforma, a családi életre nevelés, a sport és a kultúra is kiemelt helyen szerepel a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok Családok éve jegyében szervezett eseményei között. A november 19-én induló ötnapos tematikus rendezvény keretében adják át az „Elfogadás” díjat, köszönetet mondanak a támogatóknak, a gyermekek sportversenyeken és színházi előadásokon vesznek részt.  
2018.11.14. 11:14
Fölszállott a páva: A Döntők Döntője az Alba Regiával
Különleges évaddal jelentkezik 2018 őszén a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor: A Döntők Döntőjében az eddigi évadok legjobbjai – köztük természetesen az Alba Regia Táncegyüttes – mérik össze tudásukat. Az albások műsorát november 16-án 19.30 órakor láthatjuk a Duna Televízióban: számítanak a nézőkre, hogy ott lehessenek a középdöntőben és a december 21-i döntőben is!
2018.11.14. 11:04
Kastélymesék Zeneközelben
A Kastélymesék következő estjére 2018. november 23-án, pénteken 18.00 órától kerül sor a kápolnásnyéki Halász-kastélyban.
2018.11.14. 08:34

Keresés

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár