MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2020. szeptember 24-én (csütörtökön) 9 órai kezdettel ülést tart. Helye: a Fejér Megyei Önkormányzat Díszterme (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2020.09.22. 10:18
Hagyomány-Érték-Minőség – Díszpolgári kitüntető címek, díjak, Megyekorzó és Fejér Megyei Értéktár Piknik a 2020. évi Megyenapon, Etyeken
Díszközgyűléssel kezdődött a Megyenap Etyeken, a Látogatóközpont dísztermében, ahol a „Fejér Megye Díszpolgára” kitüntető címet: Dr. Müller Cecília és Dr. Mezőszentgyörgyi László vehette át Dr. Molnár Krisztiántól, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökétől. A nap folyamán a Megyekorzó legszebb standjait is díjazzák a Megyenapon.A közvetítés a Megyenap 2020. Etyek díszközgyűlés linkre kattintva elérhető.
2020.09.17. 16:26
Önkormányzatok a klímaváltozás ellen - Fókuszban a természeteses vízmegtartás
Önkormányzatok a klímaváltozás elleni küzdelemben címmel rendeztek klímakonferenciát a Fehérvári Civil Központban. A rendezvényen az önkormányzatok döntéshozóinak, szakembereinek figyelmét hívták fel a klímaváltozás hatásaira és lehetőséget kínáltak arra is, hogy a szakemberek bővítsék tudásukat a természetes vízmegtartást segítő megoldásokkal kapcsolatban. 
2020.09.16. 15:30
Hagyomány-Érték- Minőség: Megyenap 2020. Etyek
A Fejér Megyei Önkormányzat éves nagyrendezvényének a Megyenapnak idén, 2020. szeptember 18-án Etyek lesz a házigazdája a járványhelyzethez igazodó szabályok szigorú betartásával. Így 9.00 órai kezdettel zártkörű díszközgyűlésen adják át a megyei kitüntető címek és díjakat. Akik a járványhelyzet miatt nem vehetnek részt személyesen az ünnepségen, azoknak a Fejér Megyei Önkormányzat most az online térben biztosít lehetőséget a bekapcsolódásra. Az élő közvetítés a Megyenap 2020. Etyek díszközgyűlés linkre kattintva elérhető. - tájékoztatott keddi sajtótájékoztatóján Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
2020.09.16. 08:40
Élőben közvetítjük a 2020. évi Megyenap díszközgyűlését Etyekről
Idén Etyek lesz a házigazdája a Fejér Megyei Önkormányzat éves nagyrendezvényének, a Megyenapnak, melynek a 2020. szeptember 18-án, pénteken 9.00 órakor kezdődő, a járványhelyzet miatt zártkörű díszközgyűlését élőben közvetítjük. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke itt adja át a Fejér Megyei Önkormányzat kitüntető címeit és díjait.
2020.09.15. 09:59
Megújult a legősibb magyar zarándokhely Bodajkon
Tíz év alatt több mint háromezer templom újult meg a Kárpát-medencében - emelte ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap a Fejér megyei Bodajkon, ahol átadták a teljesen megújult Segítő Szűz Mária kegyhelyet. 
2020.09.14. 11:13
Jól halad Enyingen a Zöld város program
A Zöld város, Enying projekt keretében pénteken ünnepélyesen is lezárták a program első ütemét, a dísztó kialakítását, és egyidejűleg aláírták a közbeszerzési eljárás nyertesével a városközpont rehabilitációjára vonatkozó vállalkozási szerződést. 
2020.09.10. 08:10
Bodajkon tett látogatást a közgyűlés elnöke
Bodajkra látogatott kedden Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, ahol az augusztusi ünnepkörben átadott és TOP forrásból felújított Bodajki Városi Művelődési Házat és a megújulás befejezése előtt álló Bodajki kegyhelyen is körbe vezette a település polgármestere. Szeptember 12-13-án szeretettel várnak mindenkit az idei Mária-napi búcsúra, a már felújított, megszépült Bodajki kegyhelyen.  
2020.09.08. 15:46
Emlékerdőt avattak Soponyán
Emlékerdő avatási ünnepséget rendezett ma délelőtt a Vadex Mezőföldi Zrt. Soponyán. Az ünnepség szervezői emlékerdő avatással, emlékoszlop leleplezésével és a jelképes faültetéssel hívták fel a figyelmet környezetünk védelmének fontosságára, a klímaváltozás mérséklésére.
2020.09.07. 16:15
Az első éves kollégistákat köszöntötte a közgyűlési elnök a Megyeházán
A Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyes pályázatok első éves Fejér megyei nyerteseit hirdették ki pénteken. A megjelenteket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte és adta át a sajtó jelenlétében a jogosultság igazolását a Megyeházán. 
2020.09.04. 12:32

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP