MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

KORONAVÍRUS - Felfüggesztik a hitelek tőke-és kamatfizetési kötelezettségét
Az év végéig felfüggesztik a magánszemélyek és vállalkozások mai napig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, a kormányülés szünetében a Facebook-oldalán. A kormányfő a videóban a koronavírus-járvány miatt hozott gazdasági, munkahelyvédelmi intézkedéseket ismertette.
2020.03.18. 18:17
Önkormányzati és lakossági felhívás
A Fejér Megyei Önkormányzat és a Hivatal vezetése tájékoztatja a megye lakosságát és az önkormányzatokat, hogy a koronavírus terjedésével kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 19-től a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatalnál ügyeleti rendszer kerül bevezetésre.   
2020.03.18. 15:05
Magyarország lezárja a határait, a rendezvényeket betiltják
Napirend előtti felszólalásában Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben bejelentette, hogy Magyarország határait lezárják, csak magyar állampolgárok léphetnek be. A rendezvényeket éjféltől betiltják. A szórakozóhelyeket, mozikat bezárják. Az éttermek, kávézók, üzletek 15 óráig lehetnek nyitva. Az összejövetelek elhalasztását kérik az emberektől.
2020.03.17. 14:00
Látogatási tilalom és szigorítások a Szent György Kórházban
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház is változtatásokat vezetett be a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel. A többi egészségügyi intézményhez hasonlóan a fehérvári kórházban is életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt látogatási tilalom, de az intézmény vezetősége a járóbeteg-ellátás tekintetében is életbe léptetett bizonyos szigorításokat. 
2020.03.17. 13:56
Tájékoztatás a kistelepülések kulturális eseményeit támogató igényfelmérés felfüggesztéséről
Korábban a honlapunkon is tájékoztatást adtunk arról, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat a kistelepülések kulturális eseményeinek támogatására előzetes igényfelmérést végez. A koronavírus terjedésével kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló kormányrendelet, valamint a Miniszterelnök március 16-án bejelentett intézkedései alapján, azok visszavonásáig az igényfelmérést az Önkormányzat felfüggeszti. 
2020.03.17. 13:40
Közös főhajtás a szabadság és összetartozás jegyében
A nemzeti ünnep alkalmából az idei esztendőben rendhagyó módon, néma főhajtással fejezték ki tiszteletüket a Magyar Kormány, a Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzatának képviselői, valamint a fegyveres testületek, az egyházak, a pártok, az oktatási intézmények, a civil szervezetek képviselői a Fekete Sas Szállónál, ahol annak idején a fehérvári márciusi ifjak találkoztak a forradalom napjaiban.  
2020.03.16. 10:26
Aláírásával is támogatta Dr. Molnár Krisztián a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését
A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke támogató aláírásával hívta fel pénteken délelőtt Fejér megye lakosságának figyelmét a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezésének, az Erdélyországban élő, Székely testvéreink egyenjogúságáért való kiállás fontosságára a Megyeházán. Arra kérte a teljes lakosságot, hogy aki teheti, támogassa aláírásával a kezdeményezést akár elektronikus formában, akár papír alapon, álljon ki Székely testvéreink egyenlőségéért.
2020.03.13. 12:22
Elhunyt Dr. Mikó Péter, a Fejér Megyei Közgyűlés korábbi alelnöke, Fejér Megye Díszpolgára
Életének 74. életévében, hosszan tartó, súlyos betegség után március 11-én elhunyt Dr. Mikó Péter, a Fejér Megyei Közgyűlés korábbi alelnöke, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara és a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság volt elnöke, Fejér megye Díszpolgára. Dr. Mikó Pétert a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara saját halottjának tekinti.
2020.03.12. 14:52
Veszélyhelyzet, rendkívüli jogrend, zárt térben a 100 fősnél nagyobb rendezvényket nem lehet megtartani!
Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzet rendelt el a kormány a koronavírus-helyzet miatt. Olaszországból, Kínából, Iránból és Dél-Koreából nem léphet be senki Magyarországra. Legkésőbb ma éjfélig megtörténik a határellenőrzés visszaállítása. Minden olyan rendezvényt, amely 100 főnél nagyobb zárt térben, azokat nem lehet megtartani. A lejáró okiratokat a veszélyhelyzet alatt nem kell meghosszabbítani! 
2020.03.11. 18:59
KORONAVÍRUS - Gulyás: Az  Operatív Törzs veszélyhelyzet elrendelését javasolja a Kormánynak
Rendkívüli jogrend, veszélyhelyzet elrendelését javasolja a kormánynak az operatív törzs az új koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására - jelentette be Gulyás Gergely szerdán Budapesten. 
2020.03.11. 11:30

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP