Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Magyar és szerb békefenntartókat ünnepeltek a Városház téren
Székesfehérváron, a Városház téren - a Magyar Honvédség hagyományainak megfelelően - ünnepélyes keretek között fogadták vissza a Honvédség közösségébe a ciprusi békefenntartó misszió (UNFICYP Magyar Kontingens) állományába tartozó katonákat. A Magyar Honvédség ciprusi szerepvállalása a mintegy 23 esztendei szolgálatot követően befejeződött. 
2018.10.04. 09:05
Gazdag ízvilág a IV. Fejér Megyei Termelői Mustrán
Szombaton a Jancsárkert Piacra ismét elhozták árujuk legjavát a Fejér megyei termelők. A IV. Fejér Megyei Termelői Mustrán és Vásáron mézes totó, szirti sas bemutató, tökfaragó és káposztafigura faragó verseny is várta az érdeklődőket. 
2018.10.04. 08:52
A pákozdi csatában a győzelem a lelkekben született meg
Benkő Tibor honvédelmi miniszter a pákozdi csata 170. évfordulója alkalmából rendezett szombati ünnepségen Pákozdon, a katonai emlékpark nemzeti emlékhelyénél tartott beszédet.
2018.10.04. 08:43
Kerüljön Magyar Termék  az  asztalra - szakmai konferenciával indult a programsorozat
Pénteken szakmai konferenciával kezdődött az a programsorozat, amely a minőségi magyar élelmiszerek népszerűsítését tűzte ki célul. Szombaton a Jancsárkert Piacon megannyi helyi termelő várja a fehérváriakat a IV. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár keretében. 
2018.09.28. 11:20
Közgyűlési döntések
A mai rendes Közgyűlés, nyílt és zárt ülésén egyaránt a megyét érintő több kiemelt témában fogadtak el beszámolókat és a megyei önkormányzat feladatához kapcsolódó javaslatokat a közgyűlés tagjai a Megyeháza Dísztermében. Az ülésezők elsőként a Közgyűlés körében mindig is nagy érdeklődésre számot tartó, Fejér megye közúthálózatának állapotáról és fejlesztési lehetőségeiről szóló beszámolót vitatták meg. A közgyűlési döntéseket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke sajtótájékoztatón foglalta össze:
2018.09.27. 15:38
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2018. szeptember 27-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2018.09.26. 09:37
Kerékpárosan avatták fel az elkészült Szabadbattyánt és Simontornyát összekötő soponyai utat
Bár a Szabadbattyánt és Simontornyát összekötő 6307-es számú út soponyai és kálozi része már június óta jól járható, az előbbi szakasz hivatalos felavatása csak most történt meg. A megáldás Bognár Károly atyához köthető, a látványos kerékpártúra pedig a helyi szervezőkhöz. Ugyanis a Székesfehérvár felőli Soponya táblánál az összes általános iskolás, valamint a nagyobb óvodások is megjelentek, hogy láthatósági mellényben, drótszamáron ülve, luftballonnal a kezükben végigvonuljanak a teljes, 3460 méteres szakaszon. 
2018.09.22. 09:49
Járási hivatalvezetők – és immár önkéntes tartalékos katonák!
Négy járási hivatalvezető írt alá önkéntes műveleti tartalékos katonai szerződést szeptember 19-én a Fejér Megyei Kormányhivatalban. Az ünnepi eseményt dr. Simon László kormánymegbízott nyitotta meg. 
2018.09.19. 09:17
„PANASZA VAN? SEGÍTÜNK!” - Újabb kiadványokkal segítik a fogyasztókat
A „Panasza van? Segítünk!” sorozat részeként a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) újabb két - sorrendben az ötödik és a hatodik számú - információs füzetet jelentetett meg a fogyasztók naprakész tájékoztatása érdekében. A legújabb fogyasztóvédelmi kiadványokat - amelyek a közműszolgáltató-váltással és a közműcsatlakozással kapcsolatos kérdésekre adnak választ - dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója és a MEKH képviselői mutatták be szerdán, a Megyeháza Címertermében. 
2018.09.13. 10:22
Negyvenkét millió forintból újították fel a városháza épületét Bodajkon
A patinás épületet 42 millió forintból korszerűsítették, melyből összegből 19 milliót tett ki a pályázati támogatás, a többit a nem túl tehetős önkormányzat saját erőből teremtette elő. A felújított városháza épületét kedden ünnepség keretében adta át a település polgármestere, a térség országgyűlési képviselője és a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.  
2018.09.12. 07:54

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár