Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Történetekkel ünnepeltek a Jótékonyság Világnapján az idősek otthonában
Második alkalommal szervezett önkéntes akciót a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a szárazréti Idősek Otthonában. A jótékonyság világnapja alkalmából „Mesélj egy szép történetet” címmel művelődésszervezők, újságírók, hivatali dolgozók olvastak fel a szépkorúaknak. 
2018.09.11. 08:39
354 millió forintos beruházás Pákozdon - Logisztikai központot épít a Baptista Szeretetszolgálat
Ünnepélyes keretek mellett tették le a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány új logisztikai raktárbázisának alapkövét hétfőn, a pákozdi ipari park területén. A zöldmezős beruházás értéke mintegy 354 millió forint, ennek része lesz egy 1700 négyzetméteres raktárépület, valamint az ahhoz csatlakozó irodák és oktatóterem. A programot a Baptista Szeretetszolgálat - a Karitatív Tanács tagjaként - az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásában valósítja meg.
2018.09.11. 08:36
A Kulturális Örökség Napjai a kápolnásnyéki Halász-kastélyban
Sokszínű programmal várja látogatóit a kápolnásnyéki Halász-kastély a KÖN hétvégéjén: szeptember 15-én és 16-án kastélysétákkal és ráadás kastélykoncerttel készülnek a szervezők.  
2018.09.06. 09:43
Megyekorzó a Vadfesztiválon, Soponyán
12. alkalommal rendezte meg hazánk egyik legnépszerűbb tematikus gasztronómiai rendezvényét, a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált a Vadex Mezőföldi Erdő –és Vadgazdálkodási Zrt. 2018. szeptember 1-jén a soponyai Sárvíz-völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központban. Az idei évben a Fejér Megyei Önkormányzat társrendezésében, megyénk termékeit és értékeit bemutató vásárral, a Megyekorzóval valamint a Hungarikum és a MintaKINCStár játékparkjával várta a látogatókat. A fesztiválon kihirdették „a Megyekorzó legszebb standja” verseny győzteseit is.
2018.09.03. 11:16
Idén is sikeresen pályáztak megyénkből a pécsi kollégiumi férőhelyekre
Immár 25 éve élhetnek Fejér megye fiataljai a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyeinek pályázat útján való elnyerésének lehetőségével.  
2018.08.31. 11:30
Az államalapítás és az új kenyér ünnepe
Augusztus 20-a nem csak az államalapítás, hanem az új kenyér ünnepe is. A kenyér nem csak az emberiség nagy részének legfontosabb élelmiszere, hanem jelkép is, az élet szimbóluma. Erre a napra készült el az új kenyér, amelyhez a Fejér megyei gazdák adományozták a búzát, a "Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem" program keretében. A Magyarok Kenyere Program Fejér megyei ünnepi rendezvényének augusztus 20-án, Bicske volt a házigazdája. 
2018.08.23. 09:28
A Nemzeti Emlékhelyen, Szent  István Király  szarkogágjánál tisztelegtek
Régi székesfehérvári hagyomány, hogy augusztus 20-án államalapító királyunk előtti tiszteletadásra kerül sor a Nemzeti Emlékhelyen. Szent István szarkofágjánál, - ahol megjelentek Székesfehérvár, Fejér megye és a történelmi egyházak vezetői és képviselői - Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet. 
2018.08.20. 22:52
Állománygyűléssel tisztelegtek a nemzeti ünnep előtt az Összhaderőnemi Parancsnokságon
Ünnepi állománygyűlésen emlékeztek nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Székesfehérváron, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságán, pénteken. Az eseményen ünnepi beszédben méltatták Szent István király és Fehérvár szerepét az állam kialakulásában. Ezt követően kitüntetéseket adtak át, majd a 2015-ös Fehérvár Hangja győztes Zabos Regina és Mits Márton, önkéntes tartalékos hadnagy műsorát hallgatták meg az egybegyűltek. 
2018.08.17. 11:59
PÉNTEKI programok a KIRÁLYI NAPOKON
A Székesfehérvári Királyi Napok összművészeti fesztiválján, a Koronázási Ünnepi Játékokon péntektől három napra beköltözik a középkor a Városház térre, ahol korhű utcarészletek, életképek és vásári forgatag repít vissza a régmúlt időkbe. Átadják a Szent István-díjat és folytatódnak a könnyűzenei koncertek is a Zichy színpadon. 
2018.08.17. 08:31
A Királyi Napok CSÜTÖRTÖKI programjai
A Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivállal folytatódnak csütörtök délután a Székesfehérvári Királyi Napok. Az év egyik legrangosabb sporteseményeként Fehérváron rendezik a Tour de Hongrie második szakaszának díjátadó ceremóniáját. Este a Magna Cum Laude koncertje és mozgó történelmi képregény várja a Belvárosban sétálókat. 
2018.08.16. 09:42

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár