MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Újra Civil Véradásra várják az önkéntes véradókat Fejérben
Már negyedik alkalommal szervez Civil Véradást a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya és a Fejér Megyei Önkormányzat közös együttműködésével. Fejér megye három településén, Székesfehérváron, Sárbogárdon és Móron várják az önkéntes véradókat a rendkívüli helyzetben. A részletekről kedden Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke tájékoztatott a Megyeházán.
2021.03.16. 10:23
Koszorúzással emlékeztek március 15-én a rendkívüli helyzetben
Ebben az esztendőben hagyományos megemlékezésre nem kerülhetett sor. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgárnestere, a két önkormányzat, valamint a megye és a város minden polgára nevében koszorú elhelyezésével tisztelgett a márciusi ifjak előtt a forradalmi események székesfehérvári helyszínén, az egykori Fekete Sas Szállónál. 
2021.03.15. 18:26
Cselekvő Fejér megye
Közel hatvan Fejér megyei települési önkormányzattal közösen vesz részt az Echo Innovációs Műhely konzorciumvezetőként a TOP-5.3.1. „A helyi identitás és kohézió erősítése” című projekt megvalósításában. A részletekről kedden délelőtt dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke és Domokos Tamás, a Kodolányi János Egyetem Fejlesztő Szociológia Kutatótanszék tanszékvezetőjével adtak tájékoztatást a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban, Székesfehérváron.
2021.02.23. 11:38
Az ÁSZ jelesre értékelte a Fejér Megyei Önkormányzatot és Hivatalát
Az Állami Számvevőszék első alkalommal értékelte egyidejűleg az összes magyarországi önkormányzat és hivatalaik integritását – korrupció elleni védettségét –, illetve a működést meghatározó lényeges szabályozási környezetük kialakítását.
2021.02.16. 10:28
Senior tájfutó-világbajnokság lesz Fejér megyében
Augusztusban a megyeszékhelyen és a Velencei-­hegységben rendezik a 35 éven felüliek nyílt tájfutó-­világbajnokságát. Bárki nevezhet, aki a korosztálynak megfelel.
2021.02.09. 07:53
Letették a Mór-Bodajk kerékpárút alapkövét
Biztonságos közlekedést nyújtó, turizmust élénkítő és zarándokútként is funkcionáló kerékpárút fejlesztést valósít meg a 81-es főúton mintegy 409,37 Millió Forintos TOP forrásból a Fejér Megyei Önkormányzat. A Mór-Bodajk településeket összekötő új, három km-es kerékpárút alapkövét Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője, Mór és Bodajk polgármesterei csütörtökön tették le a beruházást érintő 81-es bekötőút móri szakaszán. Az új útszakaszt várhatóan a nyár folyamán adják át. 
2021.02.04. 13:46
Vereb-Vál-Gyúró-Etyek településeket összekötő, hiánytpótló új út épül Fejérben
Megkezdődik Fejérben a Vereb-Vál-Gyúró-Etyek közötti új út tervezése. A 21 kilométer hosszú közút tervei az idei nyár végére készülnek el a közbeszerzési eljáráson kiválasztott tervező, a Speciálterv Építőmérnöki Kft. munkájával, és várhatóan 2026-ra épül meg az útszakasz. A részletekről pénteken tartott sajtótájékoztatón adott tájékoztatást Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, és a tervező az érintett települések polgármestereinek részvételével a Megyeházán. 
2021.01.29. 17:51
Tervek szerint halad az M8-as gyorsforgalmi út fejlesztése
Tizenkét Fejér megyei települést közvetlenül érintő M8-as gyorsforgalmi út tervdokumentumainak áttekintéséhez ülték körbe csütörtökön a Címerterem tárgyalóasztalát a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével és a térség két országgyűlési képviselőjével a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. szakemberei a Megyeházán. Dr. Molnár Krisztián az M8-as útfejlesztésről adott tájékoztatójában úgy összegzett, hogy 2023-ban elindulhatnak a kivitelezés irányába.
2021.01.28. 16:01
Megújulhat a pátkai bekötőút
Újabb uniós keret érkezik Fejér megyébe – jelentette be Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke csütörtökön Pátkán, amelynek bekötőútja eséllyel pályázhat az útfejlesztésre érkező másfél milliárd forint egy részére. 
2021.01.22. 13:46

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Kincsestáj kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP