MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
Négy napirendi pont megvitatására hívott össze szerdán délutánra rendkívüli ülést a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza Dísztermébe. A Fejér Megyei Közgyűlés tagjai többek között döntöttek a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak és póttagjainak megválasztásáról.
2019.08.14. 15:11
Augusztus 20-ig látogatható a Nemzeti Emlékhelyen az Osszárium
Ünnepélyes keretek között nyitották meg szombaton reggel az osszáriumot, királyaink csontkamráját a Nemzeti Emlékhelyen. A Királyi Napok idején, Augusztus 20-ig minden nap reggel kilenc és este nyolc óra között ingyenesen látogatható a magyar uralkodóink földi maradványait rejtő csontkamra.  
2019.08.12. 11:14
Idén is a Szent Imre  templomban lesz Székesfehérvár fogadalmi szentmiséje
Augusztus 14-én, az országfelajánlás napján tartják az egyházmegye hagyományos fogadalmi ünnepét. 17 órakor a Püspöki Palotából körmenetben viszik a magyar Szent Család ereklyéit a Szent Imre templomba,17.15-től központi imaórát tartanak. 
2019.08.12. 11:10
A 2018. decemberben elfogadott országos területrendezési tervre alapozva a Fejér Megyei Önkormányzat is felülvizsgálta a hatályos területrendezési tervét. A dokumentumok véleményezésére 2019. szeptember 09. napjáig van lehetőség, melyet írásban személyesen vagy postai úton lehet benyújtani.
2019.08.09. 11:34
Idén is biztosít kollégiumi férőhelyeket a Fejér Megyei Önkormányzat
A Pécsi Tudományegyetem kollégiumaiban a 2019/20-as tanévben is összesen 20 Fejér megyei fiatal elhelyezését biztosítja a Fejér Megyei Önkormányzat. A férőhelyek azon hallgatók között kerülnek kiosztásra, akik a Pécsi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
2019.08.08. 08:00
Életre kel a történelem - Péntekről SZÉKESFEHÉRVÁRI KIRÁLYI NAPOK
Pénteken kezdődik és augusztus 20-ig tart a Székesfehérvári Királyi Napok programsorozata: a Szent István ünnepe köré szervezett összművészeti fesztivál a történelmi főváros legfontosabb eseménye, amely idén is kulturális csemegékkel várja a fehérváriakat és a városba látogatókat. A Királyi NApok részletes programját ITT találja! 
2019.08.07. 08:48
Milliárdos útfelújítások kezdődnek Fejér megyében
Augusztus végéig befejeződik az Úrhida és az Úrhidai körforgalom közötti útszakasz felújítása a Magyar Falu Program keretében. A Magyar Közút kezelésében lévő Úrhidai út felújítása is szerepel a közútkezelő tervei között, ami ugyancsak fontos fejlesztés – hangzott el a Fejér megyei útfelújításokról szóló keddi sajtótájékoztatón. 
2019.08.06. 13:28
Még két hónapig ajánlhatja kedvenc háziorvosát! Ön is küldje be történetét!
Közel 100 ajánlás érkezett eddig az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárságának égisze alatt meghirdetett” A nemzet háziorvosa „ pályázatra. A hazai és a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését erősító pályázatban a páciensek ajánlhatják szeptember 14-ig orvosaikat a www.evpraxisa.hu portálon.
2019.07.29. 09:00
Több mint hatvanmillió forinttal támogatja a megyei önkormányzat a települések kötelező feladatellátását
Összesen kilenc Fejér megyei település, több mint hatvanmillió forintos támogatásban részesült a Fejér Megyei Önkormányzat Pénzügyi Keretéből. A támogatások kötelező feladatellátásokban segítik a településeket. Intézményfelújításokra, útépítésekre és Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálatára is biztosítottak forrást.
2019.06.24. 10:43
Közgyűlési döntések
Tizenhárom napirendi pont megvitatására ült össze ma délelőtt a Fejér Megyei Közgyűlés. A testület a napirendek sorában többek között elfogadta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. évi munkájáról szóló beszámolót és zárt ülésen döntött a megye több települését érintő további fejlesztések megvalósításáról. A közgyűlési döntéseket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke sajtóinterjúban összegezte:
2019.06.20. 12:07

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP