MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Székesfehérváron is elültették a nemzeti összetartozást szimbolizáló almafákat
Székesfehérváron a Palotavárosi tavak melletti zöld területen, az összetartozás jegyében három almafát ültetett el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Lehrner Zsolt, Székesfehérvár alpolgármestere és Viza Attila, a fáknak otthont adó Palotaváros önkormányzati képviselője.  
2021.12.06. 16:56
Költségvetés és útfejlesztések – ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés
Egyebek mellett költségvetéssel kapcsolatos kérdésekről, valamint útfejlesztésekről és a megye munkaerőpiaci helyzetét erősítő foglalkoztatási paktumról döntött a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtökön délelőtt. A TOP Plusz keretében mintegy 7 milliárd forintnyi útfejlesztés valósulhat meg a megye egész területén.
2021.12.02. 15:03
Közmeghallgatás a Megyeházán
Ezúton értesítjük Fejér megye lakosságát, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2021. december 2-án 9.00 órától közmeghallgatást tart a Megyeháza (Székesfehérvár, Szent István tér 9. I. em.) Dísztermében. Kérjük a mindenkor hatályos járványügyi védelmi intézkedések betartását. 
2021.11.24. 17:41
Ülésezett a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform
A Megyeháza Címertermében ülésezett november 24-én, szerdán a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform. Az ülésen egyebek mellett klímavédelmi célú pályázati lehetőségekről is szó esett.  
2021.11.24. 15:42
Partnerség a foglalkoztatásért – zárul az öt éves projekt
Ez év végén lezárul a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című projekt. A Fejér Megyei Önkormányzat, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely konzorciuma által megvalósított 65 hónapos munkaerőpiaci projekt során létrehozott megállapodásokat, a megvalósított stratégiát, valamint az elért eredményeket és felhasznált eszközöket közös konferencián értékelték szerdán a Megyeháza Dísztermében. 
2021.11.24. 15:30
Megalakult a Fejér Megyei Önkéntes Kutató Mentő Alapítvány
Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Jobb Gyula, Kulcs polgármestere, Nagy Attila, Kisapostag polgármestere magánemberként arra az elhatározásra jutott, hogy létrehozzák a Fejér Megyei Önkéntes Kutató Mentőalapítványt. Az alapítvány alapító okiratát pénteken reggel ünnepélyes keretek között írták alá a baracsi jachtkikötőben. 
2021.11.19. 13:37
Magyar Falu Program – nő a vidék megtartó ereje
A Magyar Falu Program keretében felújított pedagógus szolgálati lakást adtak át csütörtökön délután Adonyban. A 30 millió forintból megújult pedagógus szolgálati lakást Gyopáros Alpár, modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Ronyecz Péter, Adony polgármestere adták át.
2021.11.18. 18:56
Környezetvédelmi beruházás Gárdonyban
Mintegy 550 millió forintos beruházás keretében geotermikus fűtőmű és napelemes rendszerek telepítése valósul meg Gárdonyban, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A geotermikus fűtőműre 5 épület csatlakozik majd, 8 épületre pedig napelemes rendszert telepítenek.  
2021.11.18. 14:19
Elindultak a TOP Plusz pályázatok – információs napot rendeztek a Megyeházán
Információs napot szervezett a Fejér Megyei Önkormányzat, melyen a TOP Plusz keretében megjelenő pályázati felhívásokról kaphattak tájékoztatást a résztvevők. A rendezvényen Oláh Gábor versenyképességért és területi tervezésért felelős helyettes államtitkár is részt vett, aki a program előtt osztotta meg Dr. Molnár Krisztiánnal, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével azt a jó hírt, hogy egy korábbi igénybejelentés alapján 1,5 milliárd forint plusz fejlesztési forrást kap Fejér megye útfejlesztésre. 
2021.11.17. 19:51
Önzetlenségből vizsgázott jelesre a fehérvári katona
A bajtársiasság szellemében indultak útjukra azok a katonák, akik a Bocskai Portya és Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenetet járták végig Debrecenben. A menet tagja volt Szelke Vivien Szvetlána fehérvári őrmester is, aki egy bicegő, ifjú kadéton segített a 40 kilométeres útvonal hatodik kilométeréhez érve. Az esetnél Kiss Erik Zoltán őrmester, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakéta Ezred katonája is támogatta. 
2021.11.12. 11:24

Keresés

Tájékoztatás

Testvérkapcsolat

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum