MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

IN MEMORIAM DR. DIENES OTTÓ
Szomorú szívvel adjuk hírül a közösségünket ért újabb veszteséget: 84. évében elhunyt Dr. Dienes Ottó Pro Civitate-díjas és a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatával kitüntetett tanár, író. 
2020.06.02. 08:18
Háborúkban elesett katonákra emlékeztek a megyeszékhelyen
A háborúkban elesett katonákra emlékeztek pénteken Székesfehérváron, több helyszínen tartottak néma koszorúzást a vasárnapi Hősök Napja tiszteletére. Az eseményeken képviseltette magát Székesfehérvár Önkormányzata, a Fejér Megyei Önkormányzat, a Magyar Honvédség Parancsnoksága, az Albatrosz Repülő Egyesület, valamint a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete. 
2020.06.02. 08:14
Néma főhajtás a török uralom alóli felszabadulás évfordulóján
A 332 évvel ezelőtti eseményekről kedden délelőtt emlékeztek meg a Nemzeti Emlékhelyen. Székesfehérvár. A néma koszorúzáson dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke a városi képviselőtestület frakcióinak képviselőivel közösen vettek részt. 
2020.05.19. 13:45
Átadták az elismerést a „FEJÉR TÉRMÉK 2020” pályázat díjazottjainak a Megyeházán
 „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében a Fejér megyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében hirdetett pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat. A kategória díjazottjainak csütörtökön Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke ünnepség keretében adta át az elismerést a Megyeháza Dísztermében. A Fejér Termék program folytatódik, a Fejér Megyei Önkormányzat honlapján hamarosan elérhető lesz a Fejér Termék 2021 pályázat, melyre 2020. december 31-ig várják a pályázók jelentkezését.
2020.05.14. 13:57
Az ápolók nemzetközi napján az ápolókat és ápolónőket köszöntötte a közgyűlés elnöke
Május 12. világszerte az Ápolók Nemzetközi Napja annak emlékére, hogy 1820-ban ezen a napon született Florence Nightingale brit ápolónő, az ápolóképzés kiemelkedő alakja. E jeles nap alkalmából Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a járványhelyzetre tekintettel ajándékcsomag küldeménnyel köszöntötte a Fejér Megyei Szent György kórház ápolót. 
2020.05.12. 09:15
Segítsen Ön is a koronavírus elleni harcban! Védje családját, szeretteit és támogassa az orvosképző egyetemek kutatását!  
2020.05.11. 17:19

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP