MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Idén is sikeresen pályáztak megyénkből a pécsi kollégiumi férőhelyekre
Kihirdették szerdán a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyes pályázatok Fejér megyei nyerteseit. A megjelent hallgatókat és családtagjaikat Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte és adta át a sajtó jelenlétében a jogosultságot igazoló dokumentumokat a Megyeházán. 
2020.08.26. 10:48
Szent István-napi ünnepi közgyűlés - „… az emberek számára maradandót csak a tettek alkothatnak.”
Hagyományosan Szent István napján tartotta ünnepi közgyűlését Székesfehérvár Önkormányzata. A rendhagyó körülmények között is az államalapítóhoz, valamint a nemzet történelmi fővárosához méltó megemlékezésekkel készült a város. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi beszédében is az elmúlt hónapokat, az ott megnyilvánult összefogást és a fehérváriak hitét, erejét emelte ki elsőként. 
2020.08.24. 09:55
Szent István örök iránymutatása- együtt kell dolgoznunk, hogy elérjük közös céljainkat
A Nemzeti Emlékhelyen a Hermann László Zeneiskola furulyás növendékeiből álló Fiori Musicali Együttes előadásában az Ó, Szent István, dicsértessél című középkori moldvai csángó eredetű népdallal kezdődött a tiszteletadás Szent István király emléke előtt. Államalapító királyunk szarkofágjánál dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet.  
2020.08.24. 09:48
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 20-án, csütörtökön
Augusztus 20-án méltó módon tiszteleg Székesfehérvár államalapító királyunk emléke előtt. A Belvárosban három helyszínen lesznek programok: Városház téren többek között gyermekfoglalkozások és lovagi torna, az Országzászló téren mesterségbemutató, a Zichy ligetben játékos és kézműves foglakozások várják a családokat. A Nemzeti Emlékhelyen megelevenedik a muhi csata, a koraeste kezdődő díszközgyűlésen adják át a város elismeréseit.
2020.08.19. 11:48
Köszönöm a bizalmat, a szeretetet! – átvette a Szent István-díjat Dr. Müller Cecília tisztifőorvos
Hatalmas tapssal köszöntötte a közönség Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvost, aki Székesfehérvár legrangosabb civil elismerését, a Szent István-díjat vette át.  Az elismerés jelentőségéről Spányi Antal megyés püspök beszélt, a díjazottat Dr. Bucsi László, a Szent György Kórház megbízott főigazgatója méltatta.  Dr. Müller Cecília tisztifőorvossal készült interjúnkat ITT olvashatják! 
2020.08.19. 11:46
Jövőre 2012 milliárd forint jut egészségügyi célokra
Jövőre 2012 milliárd forint jut egészségügyi célokra, ami azt jelenti, hogy a kormány tíz év alatt 915 milliárd forinttal, 76 százalékkal növelte az emberek egészségének megvédésére, megőrzésére, visszaszerzésére fordítható forrásokat - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Fejér megyei Lepsényben. 
2020.08.18. 08:41
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 18-án, kedden
A Székesfehérvári Királyi Napok ünnepi eseménysorozata a Szent István-Emlékérem és -díj átadásával folytatódik kedden. A Király(ny)i Napok keretében „Újra száll a páva Székesfehérvárra”, tárlatvezetés és kertmozi is szerepel a programok között.
2020.08.17. 09:35
Székesfehérvári Királyi Napok programjai Augusztus 17-én, hétfőn
A Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíj, a Deák Dénes-díj és Deák Dénes-ösztöndíj átadásával, Aba-Novák Vilmos nyomába eredve tárlatvezetéssel és „Határon innen” folkesttel folytatódik a Székesfehérvári Királyi Napok.  
2020.08.17. 09:15
Királyi Napok- Erősebb ünnep hitben és lelki tartalomban
Az országfelajánlás napján, a Szent Imre-templomban szentmisével kezdődött az ünnep, majd a Magyar Szent Család ereklyéit körmenetben vitték át a Nemzeti Emlékhelyre, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott ünnepi beszédet, majd a résztvevők elimádkozták a felajánlási imát. 
2020.08.17. 09:03
Fogadalmi szentmise  - Védjük meg múltunk értékeit, hagyományainkat, magyarságunkat
A Szent Istváni-i országfelajánlás napján, augusztus 14-én, a Szent Imre templomban tartották a hagyományos fogadalmi ünnepet. A szertartás előtt a Püspöki Palotából körmenetben kísérték a Magyar Szent Család (Szent István király, Boldog Gizella és Szent Imre herceg) ereklyéit. 
2020.08.17. 09:00

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP