MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
Tizenhárom napirendi pont megvitatására ült össze ma délelőtt a Fejér Megyei Közgyűlés. A testület a napirendek sorában többek között elfogadta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. évi munkájáról szóló beszámolót és zárt ülésen döntött a megye több települését érintő további fejlesztések megvalósításáról. A közgyűlési döntéseket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke sajtóinterjúban összegezte:
2019.06.20. 12:07
Okos város közigazgatási mintaprojektet valósít meg a Digitális Jólét Nonprofit Kft., valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács. Kérjük, Fejér megye lakosságát egy kérdőív kitöltésével támogassák a projekt sikeres megvalósítását.
2019.06.19. 13:05
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2019. június 20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel  ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2019.06.18. 08:58
Napelemparkos, akadálymentesített óvodát avattak Ercsiben
Hetvenöt millió forintos TOP-os, uniós forrásból és 34,4 milliós önkormányzati támogatásból újult meg az Ercsi Napfény Óvoda. Az önkormányzat elsődleges célja az energetikai korszerűsítés volt. Csütörtökön délelőtt színes pólókba öltözött óvodások és aktív óvónők közreműködésével adták át Ercsiben a felújított, korszerűsített óvodát a település és a megye vezetői jelenlétében. 
2019.06.07. 11:08
A gyermek az első!- új óvoda és bölcsőde épül Polgárdiban
Tornaterem, étkező, közösségi tér, gyógypedagógiai és orvosi szoba is kialakításra kerül abban az új, 200 fős óvoda és 24 fős bölcsőde épületben, melyet 600 millió forintos TOP pályázati forrásból valósítanak meg Polgárdiban. A komplex fejlesztést szerdán sajtótájékoztatón jelentette be Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője és Nyikos László, a település polgármestere a Megyeházán. A mai bejelentést követően a tervek szerint az új óvodaévben, 2020 szeptemberében az új helyszínen történnek már meg az óvodai és bölcsődei beiratkozások.
2019.06.05. 14:29
Emléküléssel tisztelegtek a Városházán a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából
„Trianon – a nemzetegyesítés szimbóluma” címmel már a harmadik tudományos konferenciát rendezte közösen Székesfehérvár és a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság a Városháza Dísztermében, amely ezúttal emlékülés is volt a trianoni békeszerződés aláírásának 99., illetőleg a Nemzeti Összetartozás Napja törvénybe iktatásának 9. évfordulója előtt tisztelegve. Az eseményen részt vett Törő Gábor, országgyűlési képviselő és Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is.
2019.06.05. 08:06
Trianon megemlékezés és 99 perces díszőrség az Országzászló téren
Az elszakított országrészek is képviseltették magukat azon a megemlékezésen, melyet a trianoni békediktátum aláírása és a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szervezett az Országzászló Védnöki Testület. A résztvevők felvonultak a Városház tértől a tavaly átadott Országzászló térig, ahol 99 perces díszőrség kezdődött, emlékeztetve az aláírás 99. évfordulójára. Városi és megyei tisztségviselők, a helyi társadalmi és civil szervezetek képviselői, valamint fehérvári polgárok is részt vettek a rendezvényen.
2019.06.05. 07:56
Megadták a módját a vértesi faluban a Fejér Megyei Nemzetiségi Napnak
A megye valamennyi, német nemzetiségi önkormányzattal rendelkező települése képviseltette magát a kétnyelvű rendezvényen, melyet a nagysátor alatt Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke nyitott meg. Kitüntetésekkel, ajándékokkal, és mivel a Móri Borvidékről van szó, így pár palack borral jutalmazták azokat, akik sokat tettek a közösségért és a német hagyományok életben tartásáért. 
2019.06.03. 08:56
Közgyűlési döntések
Tizenegy napirendet vitattak meg a csütörtökön ülésező Fejér Megyei Közgyűlés tagjai a Megyeháza Dísztermében. Az ülésen történtekről, a közgyűlési döntésekről Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke a közgyűlést követően sajtóinterjúban adott tájékoztatást:
2019.05.30. 15:31
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2019. május 30-án (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2019.05.29. 09:04

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP