MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Fejér megyei szépkorúak jelentkezését várják a Nyugdíjas Ki mit tud?-ra
Január végéig várják a Fejér megyei szépkorúak jelentkezését a 2022-es Nyugdíjas Ki mit tud?-ra. A megyében élő nyugdíjasok és nyugdíjas csoportok előadóművészeti, valamint képző-, ipar- és népművészeti kategóriában jelentkezhetnek.
2022.01.03. 13:17
Céltudatos kadétok
Éppen katonai közelharcot és kézitusát gyakoroltak az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred katonáinak irányításával a székesfehérvári honvéd kadétképzésben résztvevő diákok, amikor Csizmadia Lajos főtörzszászlós, a szervezet vezénylőzászlósa látogatást tett náluk.  
2021.12.21. 13:49
„Igazából mi kapunk ajándékot”
Folytatva a szép hagyományt, a Fejér Megyei Önkormányzat ebben az esztendőben is jótékony célú adománnyal tette szebbé a megyénkben élő rászoruló emberek karácsonyát. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint a kezdeményezéshez csatlakozó Törő Gábor országgyűlési képviselő és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő december 20-án adták át ajándékaikat a székesfehérvári Szent Kristóf Ház, valamint a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ velencei gyermekotthona lakóinak, gondozottjainak.   
2021.12.20. 16:13
A projektzárás után is folytatódik a régióban a fogyatékosságügyi tanácsadás
A fogyatékos emberek életminőségének, önálló életvezetési képességének, valamint társadalmi befogadásuknak a javítása volt a fő célja a 2017-ben indult MONTÁZS projektnek. A megvalósítás érdekében többek között létrehozták és működtetik az országos fogyatékosságügyi tanácsadói hálózatot, AAK (augmentatív és alternatív és kommunikáció) módszertani központokat nyitottak és minden régióban elérhetővé tették a felnőtt logopédiai ellátást, valamint az autista emberek ellátását segítő szolgáltató hálózatot működtettek. Bár a projekt véget ér, de a szolgáltatások a jövőben is elérhetőek lesznek. 
2021.12.15. 11:28
Megállították az „orosz gőzhengert” – tisztelgés a magyar huszárok előtt
A limanovai csata 107. évfordulójára emlékezett szombaton délben a Fehérvári Huszárok Egyesülete a Városház téren, a 10-es huszárok lovasszobránál. Pátzay Pál szobrát a harcok 25. évfordulóján, 1939 decemberében avatták fel a Városház téren, azóta hirdeti a fehérvári huszárok hősiességét. 
2021.12.11. 14:03
Székesfehérváron is elültették a nemzeti összetartozást szimbolizáló almafákat
Székesfehérváron a Palotavárosi tavak melletti zöld területen, az összetartozás jegyében három almafát ültetett el Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Lehrner Zsolt, Székesfehérvár alpolgármestere és Viza Attila, a fáknak otthont adó Palotaváros önkormányzati képviselője.  
2021.12.06. 16:56
Költségvetés és útfejlesztések – ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés
Egyebek mellett költségvetéssel kapcsolatos kérdésekről, valamint útfejlesztésekről és a megye munkaerőpiaci helyzetét erősítő foglalkoztatási paktumról döntött a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtökön délelőtt. A TOP Plusz keretében mintegy 7 milliárd forintnyi útfejlesztés valósulhat meg a megye egész területén.
2021.12.02. 15:03
Közmeghallgatás a Megyeházán
Ezúton értesítjük Fejér megye lakosságát, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2021. december 2-án 9.00 órától közmeghallgatást tart a Megyeháza (Székesfehérvár, Szent István tér 9. I. em.) Dísztermében. Kérjük a mindenkor hatályos járványügyi védelmi intézkedések betartását. 
2021.11.24. 17:41
Ülésezett a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform
A Megyeháza Címertermében ülésezett november 24-én, szerdán a Fejér Megyei Éghajlatváltozási Platform. Az ülésen egyebek mellett klímavédelmi célú pályázati lehetőségekről is szó esett.  
2021.11.24. 15:42
Partnerség a foglalkoztatásért – zárul az öt éves projekt
Ez év végén lezárul a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című projekt. A Fejér Megyei Önkormányzat, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely konzorciuma által megvalósított 65 hónapos munkaerőpiaci projekt során létrehozott megállapodásokat, a megvalósított stratégiát, valamint az elért eredményeket és felhasznált eszközöket közös konferencián értékelték szerdán a Megyeháza Dísztermében. 
2021.11.24. 15:30

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP