MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Megalakult a Fejér Megyei Önkéntes Kutató Mentő Alapítvány
Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Jobb Gyula, Kulcs polgármestere, Nagy Attila, Kisapostag polgármestere magánemberként arra az elhatározásra jutott, hogy létrehozzák a Fejér Megyei Önkéntes Kutató Mentőalapítványt. Az alapítvány alapító okiratát pénteken reggel ünnepélyes keretek között írták alá a baracsi jachtkikötőben. 
2021.11.19. 13:37
Magyar Falu Program – nő a vidék megtartó ereje
A Magyar Falu Program keretében felújított pedagógus szolgálati lakást adtak át csütörtökön délután Adonyban. A 30 millió forintból megújult pedagógus szolgálati lakást Gyopáros Alpár, modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Ronyecz Péter, Adony polgármestere adták át.
2021.11.18. 18:56
Környezetvédelmi beruházás Gárdonyban
Mintegy 550 millió forintos beruházás keretében geotermikus fűtőmű és napelemes rendszerek telepítése valósul meg Gárdonyban, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A geotermikus fűtőműre 5 épület csatlakozik majd, 8 épületre pedig napelemes rendszert telepítenek.  
2021.11.18. 14:19
Elindultak a TOP Plusz pályázatok – információs napot rendeztek a Megyeházán
Információs napot szervezett a Fejér Megyei Önkormányzat, melyen a TOP Plusz keretében megjelenő pályázati felhívásokról kaphattak tájékoztatást a résztvevők. A rendezvényen Oláh Gábor versenyképességért és területi tervezésért felelős helyettes államtitkár is részt vett, aki a program előtt osztotta meg Dr. Molnár Krisztiánnal, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével azt a jó hírt, hogy egy korábbi igénybejelentés alapján 1,5 milliárd forint plusz fejlesztési forrást kap Fejér megye útfejlesztésre. 
2021.11.17. 19:51
Önzetlenségből vizsgázott jelesre a fehérvári katona
A bajtársiasság szellemében indultak útjukra azok a katonák, akik a Bocskai Portya és Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenetet járták végig Debrecenben. A menet tagja volt Szelke Vivien Szvetlána fehérvári őrmester is, aki egy bicegő, ifjú kadéton segített a 40 kilométeres útvonal hatodik kilométeréhez érve. Az esetnél Kiss Erik Zoltán őrmester, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakéta Ezred katonája is támogatta. 
2021.11.12. 11:24
Elismerés a több évtizedes gyógyítómunkáért
Gyémántoklevelet kapott 60 éven át kifejtett értékes szakmai tevékenységének elismeréseként Dr. Nyíri Julianna, csákvári tüdőgyógyász főorvos. Az elismerést Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, és Illés Szabolcs, Csákvár polgármestere adta át. 
2021.11.11. 16:09
Huszonöt éves a Fejér Megyei Mérnöki Kamara
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte a Fejér Megyei Mérnöki Kamara hétfőn, a Fehérvári Civil Központban. A nyolc szakcsoportot tömörítő kamara 1996. november 8-án alakult meg Fejér megyében 276 fővel, tagsága azóta mintegy háromszorosára növekedett.
2021.11.09. 10:57
További jelentős TOP források érkeznek Fejér megyébe
Több mint 3,5 milliárd forint értékben, 23 Fejér megyei település valósíthat meg csapadékvíz-gazdálkodási fejlesztéseket – jelentette be pénteken Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. Ezen kívül négy, már támogatást elnyert megyei projekt többletköltség igénylése esetében is pozitív döntésről számolt be a megyei közgyűlés elnöke.  
2021.11.05. 13:25
Érzékenyítő foglalkozás tinédzsereknek
A mindennapokban egyszerűnek tűnő feladatok elvégzése is gondot jelenthet a fogyatékos embereknek – erről szereztek igen gyakorlatias tapasztalatokat a székesfehérvári tinédzserek, akiknek a MONTÁZS projekt szakemberei tartottak érzékenyítő foglalkozást az októberben újraindult helyi Kamasz Klubban. 
2021.11.03. 12:40
Rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés
Csütörtökön reggel rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés. Döntés született egyebek mellett a Duna mente – Fejér megye különleges gazdasági övezetben lévő további települések fejlesztési és működési támogatásáról, és folytatódott a 2021-2027-es pénzügyi időszakra vonatkozó előkészítő munka. A Fejér Megyei Közgyűlés két alapítvány támogatásáról is határozott. 
2021.10.28. 18:10

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP